Inlägget skrivet: 2008-06-21 @ 21:27:26

Nagadez.com dubbelt uppdaterad

I bloggfrånvaron har jag även passat på att uppdatera mina egna portfolios.
Fotodelen på
www.nagadez.com har fått ett rejält ansiktslyft. Nya bildkategorier och bilder, nya huvudlänkar och ny info.
Layoutmässigt har det finslipats lite en del med.
På sikt hoppas jag även kunna få in ytterligare en lite lyxig uppdatering mer om det framöver.

I samma veva passade jag även på att uppdatera webbdelen också. Lite nytt innehåll och en kort och gort smartare kodad sida.

För er som inte har länkarna så är det hur som helst detta som gäller.


www.nagadez.com/photo/


www.nagadez.com/web/

Tar gärna emot kommentarer om de nya uppdateringarna. Så tveka inte på att höra av er till mig på ett eller annat vis!Inlägget skrivet: 2008-06-21 @ 21:15:01

Nytt webbprojekt klart: Nordicbeauty.se

Titeln pratar sitt tydliga språk i det här fallet. Nytt hemsidesprojekt klart i dagarna. Känns verkligen jätteskönt att det äntligen är färdigt. Jag är medveten om att jag uppdaterat bloggen dåligt på sistone men det beror delvis på att jag varit upptagen med annat som synes.


Nordic Beauty drivs av Josefin Ekström. Utbildad makeupartist och hårstylist. Tidigare lärare på
Makeupstudion i Göteborg men som numera jobbar mestadels på frilansbasis som på sistone inneburit bland annat massa jobb för svt m.fl.

Jag har själv haft förmånen att jobba med denna begåvad människa vid ett par tillfällen. Resultaten har i mitt tycke alltid varit mycket goda.

Hemsidan hittar ni hur som helst på www.nordicbeauty.se.


 Inlägget skrivet: 2008-06-05 @ 02:14:03

Ytterligare två låtar som går varma...

Har hittat två låtar till som går varma i högtalarna där hemma! Tänkte jag delar dem med er med. Ni känner säkert till dem redan men visst är de sköna?


Simple Plan - Your love is a lie


Jordin Sparks ft Chris Brown - No airInlägget skrivet: 2008-06-04 @ 19:15:23

Fototräff Hallstahammar

Jag känner att jag inte riktigt kommer blogga kronologiskt om den senaste tiden men det får ni helt enkelt ha överseende med!
Nästa punkt på blogglistan blev därför Fototräffen i Hallstahammar.
För er som inte vet vad vad fototräffen i Hallstahammar är så kan man väl kortfattat säga att det är den för året största fototräffen arrangerad genom modellbilder.se. Jag tror det var över 200 anmälda till träffen i år. Som vanligt blev det väl ett smärre manfall när träffen väl kom igång men jag vågar påstå att merparten nog faktiskt visade sig där nån gång under helgen som träffen ägde rum.

Utgångspunkten för träffen är vid det så kallade Brukshotellet i Hallstahammar. Vackert beläget precis vid en sjö. Nära till camping och fantastiska grönområden.

Detta blev mitt andra år på Hallstahammarträffen. Gjorde debut redan förra året. Så nu visste man lite mer vad som väntade en och vad för platser man kan tänkas plåta på.
I år var jag dock inte på plats på fredagen då träffen egentligen startar. Då var jag och Jessica på annan ort för andra bravader. Mer om detta i ett senare inlägg...
Tidigt lördags morgon anlände vi till Hallstahammar. Skulle dela rum med
Cilla och hon var så snäll och kom å öppnade för oss när vi kom. Klockan var nog närmare 04:00 innan vi kom i säng. Larmet gick igång kl 08:00. Hårda bud!
Skulle ha dagens första plåtning vid 10 tiden va det sagt. Med charmigt rödsprängda ögon och mössan på sne lunkade jag in till frukosten.
Där träffade jag Kristin som jag skulle plåta och ett gäng andra träffdeltagare.
På träffar är planering A och O. Man får dock vara beredd på att kunna justera sina planer då det alltid dyker upp oväntade saker som förändrar allt. Redan vid första plåtningen fick vi styra om lite i sista minuten då makeup artisten som var tillfrågade tydligen inte kunde plötsligt. Nåväl. Det löste sig genom att snälla Maria ställde upp. Tack för det!
Fick övertalat Jessica att ställa upp som assistent med. Du är en klippa!
Vi fick tagit lite bilder i skuggan av ett träd. Redigerade de här bilderna ganska sent häromnatten och då brukar det bli galna färger så! Säg gärna vad ni tycker om dem iaf!


Klicka för större

Senare på lördagen var det planerat att jag och Cilla skulle göra en session tillsammans. Vi hade stora planer på ett fräckt tema innan träffen men fick skjuta påd et då vi inte riktigt hittade kläder som skulle passa för temat. Vi fick istället vara lite spontana. Även denna gången var det Maria som stod för smink och hår.
Tyvärr så var solljuset på tok för starkt när vi gav oss ut för att plåta så vi fick faktiskt kapitulera nästan innan vi hunnit börja. Fick iaf med mig en bild ifrån den soldränkta åkern. Den ser ut som såhär.

Klicka för större

Efter den plåtningen så stod det grillning på schemat. Jag hade tidigare varit i affären och inhandlat två delikata kycklingfiléer som jag marinerade med nån form av vitlöksmarinad. Jag kan ju säga att de lukta! Inte en förkylning så långt ögat kunde nå där inte! Smarriga blev de iaf!

Väl efter grillen så var det några som önskade spela fotboll. Jag har ju inte rört en boll på flera år men sånt glömmer man ganska snabbt! Det tog inte lång tid förrens de gamla tekniska numren satt på plats.
Olyckligtvis så fick Jessica, min trogne fotovapendragare, tag i en kamera med telezoom på. Ni kan ju själva tänka hur det slutade. De mest fantastiska finter och dribblingar fångades i de sämst tänkbara tidpunkter så allt ser ut som... ja... det e kanske bättre ni tittar själva...


SVAR: Anders aka Nagadez såklart...


Snart 30?
Till mitt försvar vill jag nog säga att hon fångar mig på väg upp eller ner...


Fotbollen var å andra sidan vansinnigt rolig. Längesen jag sprang så mycket faktiskt. Borde nästan ta tag i det där igen alltså.

Som ni förstår så vart lördagen en ganska händelserik kväll. Kuligt värre!

Söndagen däremot tror jag kan beskrivas i ett enda ord. Transportsträcka. Hände inte speciellt mycket. Packade ihop våra saker käkade sa hej till alla och väntade på att Cillas kidnappade bil skulle bli frisläppt. Ja ni förstår det annordnas en stor triathlontävling i Hallstahammar varje år också. Givetvis är den exakt samtidigt som träffen. Och inte helt oväntat så är målgången preciiiiis vid hotellets utfart. Så för att alla dessa träningsnarkomaner skall kunna simma cykla och springa obehindrat så stänger de av halva stan. Cillas bil stod parkerad ett stenkast ifrån prispallen så ni kan ju tänka er hur lätt det var att få ut den bilen. Nåväl. Vid 19 tiden rullade så den blå riskokaren söderut igen med sikte på Göteborg.
Efter en dryg veckas frånvaro var jag så hemma i min egen säng och det är inte utan att man tänker att borta är bra men hemma bäst.

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort tack till alla jag jobbade med på träffen! Ni vet vilka ni är! Sen vill jag även skicka dem och alla andra goda vänner från träffen en herrans massa kramar för att ni är så sköna individer!

Tack för att ni gjorde denna fantastiska sommarhelg i Hallstahammar till en minnesvärd fototräff!

Inlägget skrivet: 2008-06-03 @ 14:22:36

Soft låt som nästan tagit knäcken på mig

Ja det kanske inte är så illa som det låter. Men när jag var i sthlm nu förra veckan så sprang jag och Jessica på stan för att försöka hitta lite kläder att ha på fredagen. (Fredagen tänker jag återkomma till vid ett senare tillfälel dock).

Vi var inne i gallerian mitt i centrala sthlm. Nån fancy killbutik som jag givetvis inte kommer ihåg namnet på men det kvittar. Där spelade de iaf en låt som jag hört tidigare men aldrig kommit på va fan den heter! SÅ IRRITERANDE!
Gick å nynna på den hela dagen sen, men kunde för det vildaste inte komma på vilken det är. Den är instrumental också så man har ju ingen text att gå på.

Sådana här saker sätter ju sig på skallen och enveten som jag är måste jag ju hitta lösningar på sånt här!
Flera dagar gick och de grå håren började hopa sig på hjässan. Ja så illa kändes det nästan!

MEN, så igår när jag satt här vid datorn i vanlig ordning lyssnandes på en nätradiostation som heter
radioseven så gick den låten på! Vilken lycka! Bara att sula in på deras sida och se vad de spelade i detta nu och vips så satt jag där med infon som tidigare gjort mig gråhårig! Obeskrivlig upplevelse att känna stenen falla ifrån mina axlar. Nä nu överdriver jag kanske men det kändes förbannat bra!

så snäll som jag är tänkte jag bjuda in er att lyssna på den i bloggen! So here goes!


Ian Oliver Feat. Shantel - Bucovina (Radio Mix)Inlägget skrivet: 2008-06-03 @ 14:10:36

Dead By April - remake

Jag har uppdaterat bloggen väldigt dåligt på sistone. Det beror delvis på att jag inte varit hemma på 10 dagar nu.
Fått lite påtryckningar om att jag måste blogga igen så jag får väl ta mig i kragen och slänga ur mig något nytt.

Tänkte jag går ut hårt och visar två bilder från den senaste plåtningen med bandet
Dead By April. Jag har plåtat dem tidigare. Det ser man på deras hemsida. Riktigt gôtt gäng grabbar alltså.
De ville ha lite nya promotionbilder som bland annat kommer synas i samband med deras spelningar vad jag förståt. Bland annat Hultsfredsfestivalen.

De nya bilderna ser iaf ut såhär...