Inlägget skrivet: 2008-10-31 @ 17:33:16

Utmaning: Seven

Nu har jag åkt på ytterligare en utmaning. Crap alltså. Men men. Det är bra ni ser till jag är på tårna.
Cilla aka Wysteriia samt Gisele aka Deliciousone är de två skyldiga till detta inlägg. Så dyker det upp några galenskaper i inlägget nedan lägger jag all skuld på dessa två!
Nu när introt är avklarat så är det väl dags att köra så det ryker.

Regler:
- Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa. 
- Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Jag klarar inte av folk som smaskar. I synnerhet inte när de äter. Det borde införas en paragraf i brottsbalken för en sådan förseelse helt klart!

2. Jag är bilschizofren. Det vill säga att jag ibland kommer till en insikt som säger att den enda människan i trafiken med koll är just jag. Alla andra skall döden dö. Det får de ibland höra också. Självklart inlindat i några ”runda ord”.

3. Vet ni vad Gestoll och Elegaffel är? Inte? Det hörs väl? Grävmaskin och Giraff. Dah! Det visste jag redan när jag var typ 3-4...

4. Leonardo Da Vinci, Albert Einstein, Pablo Picasso, Anders aka Nagadez. Alla är vi stolta medlemmar i klubben för Vänsterhänta.

5. Jag kan intyga att golfklubbor är förbannat hårda! I min ungdom stod jag lite för nära en kompis som skulle visa hur man svingade korrekt. Pang sa det och jag stod där som en fnittrande blodfontän. Det e lustigt vad chock kan göra med en människa. Ett macho ärr på vid ögonbrynet vart det iaf.

6. Det sägs ju att man inte ska kasta sten i glashus. Det är lika illa att kasta snöböll på ett växthus har jag fått erfara! *gulp*

7. Har jag nämnt att jag är bilschizofren? Det finns stunder då det inte finns en låt i världen som jag inte kan sjunga helt perfekt! Den okrönte bilsjungarkungen får fullända denna utmaning.

Trots att det tog en vansinnig tid att kläcka dessa 7 fakta så känns det ändå som det saknas en hel massa festliga punkter. Men lite får man väl spara till en regnig dag.
Med tanke på att det tog så vansinnigt lång tid att kläcka dessa punkter så vet jag inte om jag törs utsätta någon mer för detta påhitt. Ska jag vara ärlig skulle det nog ta längre tid att ens hitta sju bloggar jag känner som inte råkat ut för utmaningen redan än vad det tog mig att skriva min egna.
Vi får väl hoppas jag inte drabbas av sju års olycka för detta.

Over and out.Kommentarer
Postad av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Haha, underbart Anders!! :D Och du? Nummer 1 stämmer perfekt in på mig. Blir gaaaaaaalen när folk smaskar! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback