Inlägget skrivet: 2010-02-22 @ 23:17:33

Nelly news

Ikväll har vi haft premiär för Nellys nya studio och catwalk. Kommer bli fantastiskt bra. Imorgon blir första officiella plåtningsdagen i nya studion. Ska bli riktigt stimulerande måste jag säga!

Passade på att ta lite bilder när det första nya catwalkklippet spelades in. Vi vart alla lite tagna av det smått historiska ögonblicket så vi fick ju vackert dokumentera lite.

Här kommer iaf en bild på fabulösa Kelly i hennes premiärwalk.
Inlägget skrivet: 2010-02-20 @ 23:27:04

Produktbild

Idag var det tänkt att plåta modell på Nelly. Med det rådande snökaoset blev dock de planerna grusade och plåtandet fick ställas in. Jag som hade min bil kvar i Borås åkte dock med en kollega som skulle dit för ett par ärenden i hopp om att få med mig bilen tillbaka till Gbg.

Väl framme var såklart grinden låst och vi kom inte in. Det betydde givetvis att det inte fanns några planer för mig att få ut bilen heller...

I väntan på att Jimmy skulle bli klar med sina uppgifter passade jag på att testplåta lite produktbilder. Ganska ovant då jag mestadels plåtar modellbilder men riktigt riktigt roligt.

Det är väl ingen hemlighet att jag gillar mycket färg i mina bilder så det fick gå igenom lite i dagens skörd av produktbilder. Här nedan ser ni en av de bilder jag tyckte blev lite rolig. Vad tycks?
Inlägget skrivet: 2010-02-18 @ 23:58:20

En bild från gårdagen

Även igår hade vi en kalaspingla på Nelly. Eugina från Diva models i Danmark var på besök och det med besked. Snabba ombyten och positiv attityd gjorde dagen till en fröjd. Kul med så proffsiga modeller!

Även Eugina fick jag tagit en del fräcka bilder på. Så medans jag ändå är i farten och visar bilder så slänger jag in en på henne med!
Inlägget skrivet: 2010-02-18 @ 23:51:38

En bild från dagens jobb

Tänkte snabbt stänka in en ny bild från dagens plåtning på Nelly. Långa dagar nu så man är lite mör när man kommer hem! Alltid lika kul där men man e bra trött när man kommer hem!

Idag hade vi iaf besök av en tjej från Elite som kallade sig JR. Jättefin och jättebra framför kameran. Ser att det redan trillat upp några bilder på henne på Nellys sida.

Imorgon är det full rulle igen så ska väl släpa mig mot sängen ganska så snart. Här nedan är iaf en bild från dagen.
Inlägget skrivet: 2010-02-13 @ 02:38:14

Mr Nagadez på andra sidan kameran...

Det händer inte speciellt ofta att en annan hamnar på andra sidan kameran men ironiskt nog har de två senaste inläggen innehållit bilder på undertecknad själv.

Denna gången är bilden frukten av ljusttestet från det senaste giget tillsammans med Per. Det skulle plåtas porträtt för en kund och som vanligt fick man agera modell under ljustesterna.

Såhär kan man alltså se ut när man hamnar på andra sidan kameran. Vad tycks?Foto: Per Norberg

 
Inlägget skrivet: 2010-02-09 @ 00:01:44

Sminkbild

Har ni varit inne och tittat på Nellys sminkavdelning på sistone? Om inte föreslår jag ett besök dit omdelbart bums!
Där hittar ni nämligen en bild på Maja som vi hade på besök häromveckan. Omsvept av såpbubblor, stora röda godisklubbor och lösfransar fick våran lilla grupp knåpat ihop ett par olika bilder att använda på fronten för sminkavdelningen.

Här nedan ser ni hur det såg ut häromdagen. Vill ni se det i större format ja då klickar ni er in på nellys sminkavdelning via
DENNA LÄNKEN.

Inlägget skrivet: 2010-02-07 @ 16:16:00

Nagadez caught with a fisheye

I torsdags var Per, Tobias och jag iväg och plåtade lite vimmelbilder på en tillställning i Borås.
Tobias hade med sig sitt fisheyeobjektiv. Det ger ofta lite vrickade effekter när man plåtar med dem! 

Givetvis fick han fångat mr Nagadez in action... Så gott folk. Såhär ser en annan ut genom ett fisheye!


Foto:
Tobias Guldstrand
Inlägget skrivet: 2010-02-04 @ 23:44:05

Masken...

Nellys lilla Kalixpingla Johanna var på besök häromveckan. Det är alltid liv i luckan när hon är på plats.
Som när vi tog bilden här nedan. Ett skott från höften då Johanna spexade med en mask Per använt till en annan plåtning den dagen. Tyckte den vart skön så tänkte dela den med er!

Såhär kan det se ut när ett spexigt Kalix möter ett kvickt Göteborg! ;)
Inlägget skrivet: 2010-02-01 @ 22:17:55

One for the ladies...

En dag i veckan plåtar vi killmode på Nelly. I mitten av januari hade vi Mikas Mr Niklas Nilsson på besök i Borås för just detta ändamål. Karln har många år i branschen och således rutin i mängder. On top of that är han en störtskön kille som man alltid har väldigt roligt med också! Kort och gott är det alltid kul arbetsdagar när han är på besök.
Av den enkla anledningen så brukar det också blir en hel del sköna bilder tagna de dagarna.

Senast vart det även dags att plåta lite badmode. Det syns ju tydligt att karln har haft Mr Nagadez himself som förebild under de åtskilliga timmarna han spenderat på gymet! ;)

So, without further ado, Mr Niklas Nilsson in Panos [Läs: Paaanosch]... What say you?
Inlägget skrivet: 2010-02-01 @ 04:04:39

Kelly @ Nelly

Efter att bloggtorkan har varit total så kommer då ett litet nytt inlägg. Har väl egentligen en herrans massa att skriva om men man får väl mjukstarta lite granna...

I veckan som gick hade vi besök av en modell vid namn Kelly på Nelly. Bra rimfaktor där ja!
Jätteduktig tjej från
Avenuemodeller som kameran verkligen älskade.
Fick satt mig ner och trixat lite med ett par av bilderna från den dagen och tänkte låta en av de bilderna pryda detta första blogginlägg för 2010.