Inlägget skrivet: 2007-04-30 @ 04:07:42

Läskig hemfärd

Då var man tillbaka hemma i Göteborg igen efter en helg i Karlstad. Helgen var minst sagt speciell mer om det får jag skriva i ett annat inlägg. Klockan e mycket och det skall ju upp och jobbas imon...*suck*

Tänkte mest berätta lite snabbt om den galna hemfärden!
I normala fall tar resan ungefär 3 timmar med bil. Idag visste jag det skulle få ta ltie längre tid för jag skulle lämna av två kompisar i Borås på vägen. Nu efter snart 5 timmar är man iaf hemma igen! Har nog fan inte sett så många vilda djur under en biltur innan alltså som under denna resan.
Jag räknade till 3 harar, 2 rävar, 2 rådjur, 1 grävling samt 1 katt. Inga djur kom till skada under bilturen bör nämnas.

Från Borås är det ju motorväg hela vägen till Göteborg. Skönt tänkte jag då behöver man inte vara lika rädd för djur eller hastighetskameror eller annat....
Vad man bör vara rädd för är patrulerande polisbilar.... Jag kom i en ansenlig hastighet och noterade en bil på påfarten jag precis passerade. Av ren instinkt sänkte jag hastigheten för jag gillar inte att köra fort när jag inte ser vad jag har för bilar omkring mig. När bilen bakom sakta kryper närmare lägger sig bredvid men inte kör om så reagerar man ju. Jovisst... En polisbil. Han blinkade på mig med å sen körde han bara förbi å försvann. Jag trodde jag skulle få infarkt. JAg har en vansinnig respekt för polisen. Både på gott och ont kanske men men.

Det visade sig att de troligtvis blinkat på mig för att mitt ena baklyse var sönder. Noterade det när jag kom hem. Tacksamt att de inte stannade mig å tog betalt för det iaf! Tur i infarkt-oturen kan man säga.

Nu när man kommit hem så slår ju tanken en att man är ensam igen också. Alltid lika tråkigt att åka ifrån
Angelica. Det är fruktansvärt att man inte kan träffas när man vill. Att man inte kan få den där kramen när det känns lite tungt, den där mysiga godnattpussen eller bara det upplyftande leendet!

Jag tänker på dig hjärtat och saknar dig en hel massa!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-04-26 @ 23:05:44

Printar bilder...

Japp så är det. Stressfaktorn är på topp men det e kul faktiskt! För det händer mycket grejer nu och det e BRA saker! :)
Sitter just nu och trycker ut en del av mina bilder på papper som jag skall få användning för nästa vecka.

Mer info om det kommer i helgen. Har inte riktigt ro att sätta mig ner å skriva av mig i bloggen. Det kommer snart så håll till godo! :)

Imorgon är det Karlstad igen iaf! Ska bli så skönt att träffa
Angelica igen.
Tack för att du står ut med mig nu när jag e lite stressad! Du är underbar!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-04-21 @ 20:24:21

Nytt webbprojekt online

Det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg nu. Jag har om jag skall vara ärlig faktiskt inte hunnit. Det är mycket att stå i nu vilket iofs är ganska så spännande. Det känns ibland ganska stressande vilket ni säkert märkt av här i de få blogginlägg jag skrivit på sistone. Så därför känns det extra skönt att kunna berätta för er att jag så sent som idag lanserat ytterligare en ny modell hemsida.
Det är modellen och tillika vännen Frida Sjöberg som jag byggt en ny hemsida för. Jag är själv mycket nöjd med resultatet och hoppas ni andra kommer dela den uppfattningen med mig.
Fridas sida hittar ni på
www.fridasjoberg.com.

Som vanligt bjuder jag er på en liten previewbild.Klicka för större

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-04-11 @ 14:59:40

Stress

stress

Stress stress stress!!!
Det är mycket nu och jag känner stressen kommer krypandes. Många bilder som skall redigeras. Hemsidor som måste fixas. Gärna allt på en gång med. Känner riktigt hur humöret allt mer går åt helvete. Lättretlig helt enkelt.

Skall snart iväg och plåta och samla på mig än mer bilder att redigera. Visst är det underbart!?

Giv mig styrka någon eller något!

Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-04-02 @ 11:42:42

Plåtning av bandet Death By April

I lördags plåtade jag ett band som kallar sig DBA, Death By April. Riktigt trevliga killar. De behövde bilder att skicka till deras förhoppningsvis nya skivbolag. De bad mig hjälpa dem med det. Riktigt kul att känna sig handplockad på det viset! Plåtningen gick snabbt och bra. Ett gäng gruppbilder samt singelbilder på bandmedlemmarna. Kul att ha flytet inne!

Här nedan kan ni se en av gruppbilderna. Vill ni se mer och framförallt lyssna på lite av deras material så kan ni finna dem på deras myspacesida
DBASWE.

DBA

Anders aka Nagadez