Inlägget skrivet: 2007-06-14 @ 11:11:05

Förlängning på Vagabond

vb

Yes gott folk, ryktena som florerat en tid på gator och torg är sanna. Jag har skrivit på ett nytt avtal med
Vagabond.
Skämt och sido....
Mitt nuvarande kontrakt går ut i och med morgondagen och vi är inte riktigt färdiga med det vi måste göra för nylanseringen så jag har fått ett nytt avtal på ytterligare tre veckor. Skönt att få lite mer sommarjobb faktiskt. Dryga resor men det är det helt klart värt!

Törs inte riktigt tala om vad jag jobbar med för projekt på Vagabond riktigt, men det kommer synas på nätet inom en inte alltför avlägsen framtid. Så håll ögon och öron öppna!!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-06-10 @ 01:24:05

Kalas *3

bistro


Är nyss hemkommen från stan efter en födelsedagsbjudning på Byns Bistro i Göteborg. Tre av mina vänner, Jimmy, Peter och hans flickvän Karin firade sina födelsedagar med en gemensam fest.

Kul att träffa de flesta i bekanntskapskretsen igen. Ett par av dem saknades men det kommer väl fler tillfällen?
På sistone har det faktiskt kännts som att man träffat kompisarna här i gbg alldeles för lite. Givetvis är vi många som jobbar och har olika tider med mera. På mitt konto kan ju en del Karlstadsresor även införas. Vissa perioder har tiden helt enkelt inte räckt till.

Hur som helst är det roligt när så många kommer fram till en och tycker det är roligt att se en igen. Det betyder ju att man inte e helt bortglömd iaf! :)

Peter berättade att det nalkas surf imorgon så kanske att man tar en tripp ner till havet för att plåta lite. Var längesen jag plåtade surf nu så det skulle faktiskt vara kul att ge sig på det igen!

Vi får väl se om det fastnar några brädor på filmen imorgon då! :)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-06-05 @ 23:06:46

Första galleriet på modellbilder från Hallstahammarträffen

Då var de första bilderna från Hallstahammarträffen klara för publicering.
Först ut blir bilderna som jag tog på modellen
Ann. Det kreativa håret och sminket är skapat av Sarah Maria.

Färgglatt och galet! Right up my alley! Vill ni kommentera eller bara se resterande bilder hittar ni dem HÄR.


Klicka för större

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-06-01 @ 10:25:55

Jävla fan!

Gjorde en ganska överraskande upptäckt igår kväll. Hade fått ett mobilsvar på telefonen så jag ringde upp och kollade va det var. Då sa en röst i telefonen. "Du har två nya meddelanden" Två tänkte jag? Hur e det möjligt?

Det första visste jag var
Angi att det andra var från fotochefen på skolfotoföretaget Photomic visste jag inte!!
Min gode vän Magnus hade ju skickat dem ett mail och rekommenderat mig. Så har han ringt mig jag har inte hört det och sen inte fått nån indikation på att jag har ett mobilsvar. Så jävla besviken jag blev när jag hörde att han ringde för ungefär två veckor sen utan att jag haft en aning om det! Jävla skittelefon!

Fick precis redan på med att tjänsten nu var tillsatt också. Bye bye extra lönecheck samt Canon EOS 1 Ds Mark II.

Bra start på den här helgen. En helg som förövrigt är helt tom på aktiviteter. Ingen hemma. Angi jobbar. Dåligt med pengar. Fan vet vad man skall hitta på alltså.

Någon vänlig själ som har nått förslag kanske?

Anders aka Nagadez