Inlägget skrivet: 2007-03-30 @ 21:04:29

Bye bye comviq. Hello 3!

Som jag skrev häromdagen så har jag funderat på att skaffa mig en tremobil. Idag slog jag till.
Har gått å klurat länge och väl men det känns som det är en smart lösning just nu då jag lägger mycket pengar på samtal till tre då Angelica har det. Tråkigt att kanske tappa fördelarna med comviq men mina uträkningar säger att jag halverar min telefonräkning nu och då får jag ändå en ny telefon på köpet!

Det blev en K800i som jag skrev i det tidigare inlägget också. Det verkar vara en bra telefon och påminner mycket om den jag hade tidigare i W800i. Känns lite dumt att bara låta den ligga nu. Är det någon som känner för att skaffa en begagnad w800i så skicka mig ett mail! :)

Telefonen ligger på laddning nu å tänkte låta den göra det över natten. Det e ju synd på tre-mobilerna att de har lite kortare batteritid. Det kanske är bra iofs. Då kan man ju inte pratat bort pengarna hur lätt som helst! :)

Det som gäller numera är alltså:

tre

Nu återstår det väl mest att göra en undersökning vilka mer det är ibland vännerna i telefonboken som har 3.

Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-30 @ 13:14:51

Påsklov

Fredagar är riktigt sköna dagar. Då nalkas helgen och man får lite tid att vila upp sig på. Alternativt göra helt galna saker! :)
Denna fredagen är lite bättre än tidigare fredagar. Har nämligen påsklov hela v.14 så helgledigheten blir snarare veckoledighet. Ska bli riktigt skönt. Har som sagt en del att stå i som hade varit skönt att få klart.

Snart dags att sluta för dagen med. Då bär det av in till Nordstan i Göteborg för att skaffa en tre-mobil. Då lär väl även jag bli en envis bildbloggare som min baby
Angelica. :)

Konstant msn beroende och videosamtal lägg därtill en hygglig kamera. Låter brutalt att bara ha en batteritid på dryga 2 timmar för allt det... Elverk någon?

Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-29 @ 22:34:15

Bad F*cking Mood

12

Vet inte varför men ibland kommer bara de där dagarna då man känner att det händer ett par dumma/jobbiga saker för mycket för att man skall orka stå emot. Idag är en sådan dag. Jag blir bara arg på allt just nu. Knepigt men men.

Verkar vara ganska dålig på att ta motgångar just nu. Det retar mig för jag ska inte vara dålig på saker å ting. Vi tävlingsmänniskor skall klara av allt ju!

Orkar inte riktigt gå in på detaljer vad som gjort denna dagen till en klass III skitdag,  men jag räknar iskallt med att det ska bli bättre på något vis.

Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-29 @ 00:10:00

Mycket i görningen

Det är mycket nu, men jag måste erkänna att det e riktigt kul att det är så! Det är skoj när det börjar rulla lite och det händer saker och ting. Inte bara det faktum att våren verkar vara på intåg utan det har plåtats en del och pillats med en del annat smått och gott.

Jag har tyvärr inget jag kan visa er idag men i dagarna kommer det börja trilla in lite nytt intressant material på bloggen så håll ögonen öppna!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-29 @ 00:05:56

Funderar på 3


Jag är veligare än vanligt nu känner jag. Står i valet och kvalet om jag skall skaffa mig ett
3 abonnemang eller ej.
Har comviq idag och det innebär att det kostar skjortan att ringa Angelica som har 3. Däremot har nästan alla andra jag ringer comviq men de pratar jag inte med lika mycket och länge visserligen.
Två telefoner har jag haft en gång å det gör jag inte igen. Å mitt nummer vore ju bra att behålla.

121530-27Ja som ni märker är frågetecknen många å allt snurrar i huvudet.
Det e ju dock farligt kul med ny mobil som dessutom innehåller msn förr oss datanördar. Vettig kamera e det med.
Kan va bra att ha om man e ute och plåtar och 20D:n klappar ihop totalt!  *ler* Jag pratar såklart om en K800i. 

Känns lite smått onödigt att skaffa ny mobil dock då jag idag har en w800i. Den funkar ju inte i 3 nätet dock så ska man byta får man vackert skaffa en ny mobil med. Kanske finns det möjligheter att få den sålt men vad är andrahandsvärdet på en mobil idag?

Ni som har tre eller erfarenheter av tre får gärna ge mig lite tips och råd och detta helst innan fredag för det är D-dagen om det nu smäller! *ler*

Mvh Anders aka Nagadez

Ps. Bilden är hämtad från www.tre.se Ds.Inlägget skrivet: 2007-03-10 @ 18:36:45

Nagadez.com i ny tappning

Äntligen! ÄNTLIGEN!
Det har varit på tapeten länge nu att få uppdaterat min fotoportfolio. Så idag känns det extra roligt att kunna presentera den nya och uppdaterade
www.nagadez.com.

Det ligger fler projekt i startgroparna för just nagadez.com. De kommer ni se här fram på vårkanten. Så håll ett vakande öga.

För er nyfikna skickar jag med en skärmdump på förstasidan.

nagade


Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-05 @ 10:14:07

Unpimp your auto...

stormarePeter Stormare är mest känd för sina roller i en rad stora hollywoodfilmer. Vad ni kanske inte visste var att han medverkat i en fantastisk reklamfilm för Volkswagen!

Att spela en lite halvgalen tysk bilingenjör verkar herr Stormare vara född att göra. Xzibit från Pimp my ride kan slänga sig i väggen. Peter Stormare ÄGER!

För att se filmklippen (3 till antalet) så klicka här

"It´s time to unpimp se auto"


Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-04 @ 23:50:33

Senaste sessionen med Angi publicerad

Känns som att den här sessionen blev klar på ganska kort tid. Det är skönt att känna sig färdig med saker och ting. I synnerhet när man är riktigt nöjd med resultatet.
Jag talar förstås om de senaste bilderna på
Angelica vi tog sist vi var i karlstad.
Ni kan se och läsa mer om sessionen på följande länk.

Som vanligt tänkte jag visa upp delar av sessionen även här. Detta är två utav mina favoriter ur sessionen. Hoppas det smakar...


Klicka för större version

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-03 @ 18:53:37

Överlevde IKEA

Igår var jag och AngelicaIKEA. För er som regelbundet läser hennes blogg vet ni vad upprinnelsen till besöket var. Om ni inte läst Angelicas inlägg om IKEA föreslår jag att ni gör det nu innan. Titta här.

"- Vad skulle ni köpa då?" Tänker förmodligen flertalet av er.
SVAR: INGET!

Ja jag vet det låter ju helt galet. Vilken normalt funtad människa åker till IKEA för att spana? När man borde åka med en milslång inköpslista och minst två matlådor för att överleva en sådan helvetisk holmgång :)

Det var iaf min förutfattade mening. Väl där var det faktiskt ganska trevligt att strosa omkring och drömma sig bort till framtida lägenheter och hus. Sukta efter soffgrupper, provsitta köksstolar och garva åt de vansinniga gosedjuren.

Efter halva sträckan började orken tryta men då kom caféskylten som en skänk från ovan. Vi maxade blodsockerhalten med bravur och tog oss igenom resterande del med lagom många banala och övertrötta skämt. Vi har lyckats med konststycket att låta våra vuxna och barnsliga sidor leva i full fungerande symbios med varandra. Det är underbart att leva med en likasinnad!

Den hellila mattan var dock snyggare baby! ;)

Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-03 @ 17:44:33

Gôrgoa låtar i svåra tider

I svåra tider som dessa när flickvännen vart tvungen att åka tillbaka hem, när man ser Ullevi jämnat med marken och Frölunda missar slutspel så gäller det att hitta något som håller humöret kvar på en resonlig nivå.

Jag satte mig ner och spanade lite på youtube. Ja det verkar ha blivit lite av en vana på sistone faktiskt. Man hittar massa spännande filmklipp där, men framförallt en hel del sköna låtar. Några utav dem kanske redan är favoriter hos er andra, men jag vågar nästan svära på att jag har ett lite ess i rockärmen idag.

Topp 3 för dagen är:

1. Nelly Furtado - Say it right
2. Eamon - How could you
3. Jojo - A little to late

Dagens stjärnskott och outsider är ingen mindre än:

Tingsek - World of its own

Grymt skön låt som jag kanske tror gått många förbi alldeles för snabbt om ens alls.

När jag tänker efter lite nu känns det som att låtarna och texterna kanske inte är så jättepositiva och upplyftande, but hey, De svänger ju!! :)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-03-01 @ 11:27:20

Vissa filmer fastnar bara

Igår kväll såg jag och Angelica filmen "På andra sidan häcken". Dreamworks nya animerade mästerverk.
Det är fascinerande hur de kan få till animationerna på ett sånt träffsäkert vis.

Det finns alltid någon karaktär i deras filmer som man kan identifiera sig med eller helt enkelt bara måste älska! "På andra sidan häcken" är inget undantag såklart.

För er som inte vet vad den handlar om så kan man i en mening säga att det handlar om ett gäng vilda djur som försöker samla mat inför vintern.

Ett av djuren i filmen är Ekorren Hammy som ni ser på bilden till vänster. Han är helt underbar. Fruktansvärt snabb, inte fullt lika smart.

Min favoritscen i filmen speglar det väldigt bra. Gillade den scenen såpass att jag var tvungen att leta upp den på youtube. För att se vilken scen jag menar så ber jag er titta på denna LÄNKEN. Ungefär 5 minuter in i filmklippet kommer scenen jag pratar om. Jag säger bara "No grip no grip.... no fun..."

Till alla er filmälskare tänker jag bara säga: SE DEN!
De säger ju att ett gott skratt förlänger livet...

Mvh Anders aka Nagadez