Inlägget skrivet: 2007-11-23 @ 23:13:52

Besiktningsresultat:

Jag gissade på 3 fick 5 stycken 2:or! Fuck liksom! Eller ja 3 av dem rör samma sak så egentligen är det 3 olika anmärkningar. Vilket gör att jag gissade rätt själv och nu tvingas åka vidare i mitt eget vrålåk. Dessutom blir det jag som åker på den eventuella vinstskatten själv! Crap! =)

MEN!

Det är inga omöjliga saker att åtgärda och faktum är att det känns lite halvskönt att tvingas fixa dem. Har retat mig lite på en av sakerna en längre tid.


Så är det någon där ute som har bra tips på hur jag byter bromsar runt om på en Mitsubishi Lancer -92 så kan ni väl höra av er till mig! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-11-23 @ 23:00:06

WTF!

Nu kommer jag väl åka på en seriös nördstämpel but hey! Jag bjuder på det idag!

Jag har egentligen ingen rätt att gnälla heller då jag inte röstar men hur fan resonerar de som verkligen gör det?
Jag talar förstås om idol. Kaptenen åkte ut!!! WTF!!! Han har ju ägt hela tävlingen hittills.

Det klart han klarar sig ändå. Det tvivlar jag inte på för en sekund, men det e lite irriterande att det är andra kvar som inte förtjänar det lika mycket. Nej nu tappade idol fullständigt charmen! Nåja! Slutgnällt om det! =)

Mvh Anders aka Nagadez
Inlägget skrivet: 2007-11-23 @ 13:23:55

Besiktning

Ja då var det dags att besikiga bilen. Faktiskt första gången jag besiktigar denna bilen. Har haft den rätt länge men köpte den tämligen nybesiktigad så har inte behövt göra det på bra länge. Vilket är skönt för jag tror aldrig jag haft en bil som gått igenom första kontrollen. Det är alltid något man inte vet om som är fel. Alternativt har bara besiktningsmannen en riktigt kass dag och låter det gå ut över oskyldiga lilla mig.

Jag tippar på 3 stycken 2:or. Tänkte göra en liten undersökning här i bloggen så jag säger att härmed är röstningen igångsatt. Den som gissar rätt kan få en åktur i vrålåket! (Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren) =)

Det är en Mitsubishi Lancer -92 för er som inte redan vet... Om det nu skulle underlätta valet av antal 2:or! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-11-15 @ 11:34:12

Intervjudags

Då var det dags för arbetsintervju igen. Ska bli spännande. Var ett tag sedan sist nu.
Törs inte berätta så mycket förren efter intervjun känner jag men den som lever får se.... =)

Wish me luck!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-11-12 @ 23:20:09

Däckbyte

Det är dags för den där jobbiga årstiden nu. Snö kyla och hala vägar. Är det inte underbart?! FUCK NO!
I samband med att vintern tågar in så blir ju vi bilburna individer tvugna att förse våra fordon med kloförsedda sulor!
Yes! Dubben skall på åbäket hur trist det än må vara. Trots mer oljud och högre bensinförbrukning så skall de på! Nåväl det är ju en bra försäkring och man vänjer sig väl vid oljudet allt efter som.

Vad jag kommer på VARJE gång jag går igenom den här processen att byta däck är att det är ett jävla SKITJOBB! Jag går alltid som en gubbe efteråt. Man känner träningsvärken komma smygandes bara nån timme efter man e klar. Ja nu e ni väl ett par där ute som direkt tänker: "Ja men Anders lille vän du e kanske en smula otränad?". För all del. Det måhända, men vi pratar om att byta däck? Har ni sett F1 nån gång? 10 sekunder för 4 däck!! Och det sker iaf två gånger per lopp!! Men inte ser man de gubbarna sängliggandes dagen efter med träningsvärk! ;)

En annan sak jag noterar varje gång är den fantastiska utstyrseln man drar på sig. Långkallsonger, söndriga träningsoverallsbyxor, omatchande polotröja, rutig toppluva samt för stora jobbhandskar.
Det är ju inte utan att man låter tankarna snurra iväg till F1-världen igen. I deras matchande overaller. Glamourtjejer överallt. Skumpa som flödar... MEN jag... jag står i slitna omatchande kläder, min publik består av grannarns hästar och dricker jag något är det i bästa fall avslagen pepsi...

Det finns dock en sak som man trots allt måste sätta på pluskontot för händelsen.
När man står där vid sin bil med en bultdragare i handen och känner att man för en gångs skull har lite fysisk makt över den så känner man sig faktiskt en smula manlig...

Efter 30 minuter är iaf mitt F1-team klara att släppa iväg bilen från depån igen. Då är det fan inte dumt! Att stå i toppluva och långkallsonger och känna sig manlig!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-11-09 @ 21:25:03

Nya bilkörarlåten

Ja ni vet det är alltid nån låt som spelas mer frekvent i bilen när man är ute och kör. I mitt fall är det rätt tydligt att det är ytterligare en låt där Mr Timbaland är inblandad. Hans album e ruggigt bra!

Låten framför han tillsammans med Keri Hilson och Sebastian. Låter heter miscommunication och låter såhär....
(De verkar inte ha gjort någon video till men ni kan höra den iaf!)
Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-11-07 @ 15:32:09

Sköna låtar

På vägen hem från Sthlm stannade jag till i Linköping för att hänga med på min gode vän Andreas nya klubb "Andrea with love" som skulle ha premiär den helgen.
Under eftermiddagen på lördagen då vi skulle göras oss klara för kvällens bravader så spelade Andreas väninna Tina samma låt konstant! Jag brukar fastna för låtar ganska omgående om det e något jag gillar men denna retade mig mest faktiskt. Ännu en ledsen kille som sjunger lite halvmesigt så alla tjejer blir tårögda var mina första tankar.

När jag åkte hem på söndagen kom jag dock på mig själv sitta och nynna på denna låten och ytterligare en låt jag hörde på klubbkvällen.

Faktum är att den e jävligt skön! Samt i ett tonläge som passar min, ja...inte vackra kanske men iaf, stämma. Verkar inte alltför svår på gitarr heller. Det får bli nästa projekt! :)

Låten jag pratar om är förstås Plain Whites - Hey there Delilah.Den andra låten som fastnade i huvudet under mina dryga tre timmar hem i bilen var Shane Wards - If that's ok with you. Ja jag vet... Det är helt klart lite mycket smörvarning på mig nu...Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-11-07 @ 00:31:16

Ny session på modellbilder.se

Efter en längre tids frånvaro från modellbilder.se så var det så dags att ladda upp en en ny session.
Bilderna är tagna tillsammans med modellen och tillika vännen Cilla aka Wysteriia som var på besök i Göteborg för en tid sedan.

Som jag skriver i sessionsbeskrivningen på MB så vill jag ge Cilla en eloge för hennes fina insats som visade prov på stort tålamod och en uthållighet utöver det vanliga. Att tappa känslen i armar och ben är inget för en Morabo tydligen! :)

Det finns fler bilder i serien och de kommer ni kunna se både här och i Cillas blogg framöver så håll ögonen öppna!

Sessionen på MB hittar ni på följande länk:

http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=21688


All kritik uppskattas så berätta gärna vad ni tycker.
För er nyfikna rackare visare jag även en liten preview i bloggen!


Klicka för större

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-11-06 @ 15:58:39

Vi är blåvitt, Bäst i Sverige!!

Nyligen hemkommen från sthlm och linköping sitter jag här och funderar på vad som hänt under tiden jag varit bortrest. En av de större händelserna är givetvis avslutningen av fotbollsallsvenskan.

Där satt jag i en lägenhet inte långt ifrån Farsta och höll krampaktigt i fjärrkontrollen medans jag råglodde på text-tv.
I och med den betryggande 2-0 segern över Trellbeborg hemma på ett regntungt Ullevi så bröts en 11 årig förbannelse.

1996 skedde det senast. 2007 händer det igen!
IFK Göteborg är svenska mästare i fotboll!

Som sann Göteborgare och ärkeängel ända in i själen så är jag mäkta stolt över föreningens bedrift och vill passa på att gratulera dem till en fantastisk säsong och det 18:e SM-guldet!

VI ÄR BLÅVITT, BÄST I SVERIGE!!

ifk


Mvh Anders aka Nagadez