Inlägget skrivet: 2007-09-27 @ 12:21:29

Obokad i sthlm

Hej!

Då var det bara några timmar kvar tills jag och Elin återigen rör oss uppåt i landet. Ska bli riktigt kul att träffa kompisarna där igen... Mindre kul är det dock att de fotoplaner jag hade i storstaden blivit inställda!
Inte mycket man kan göra åt det egentligen ibland blir det bara så. Tråkigt men sant!

Så nu är jag tämligen obokad under hela min vistelse i storstan!

Kommer upp ikväll någon gång. Då tänkte jag våldgästa min goda vän Jessica! Sen är det tämligen fritt fram att bjuda med mig på äventyr! :)

Så är det någon som läser detta och befinner sig i sthlm eller dess närhet mellan fredag och söndag som är sugen på att hitta på något så tveka inte på att höra av er till mig! Se schemat här nedan för mer info...

image86

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-22 @ 02:10:36

Veckans låttips

Att Timbaland är bra visste jag sen innan, men att allt han verkar ta i skulle bli guld visste jag inte.
Fick ett tips om att lyssna på en låt han gjort tillsammans med gruppen One Republic. Apologize heter låten. Allt jag säger är MYCKET BRA!

Lyssna och avgör själva!Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-21 @ 23:48:49

Videosamtal...

Sitter just nu och har ett videosamtal med med två utav mina terapeutpatienter Andrea och Tina.
De sitter och dricker rosévin och sjunger en duett för mig. Det är ett hårt liv man lever ibland... ;)

Här nedan ser ni hela familjen samlad... Den lilla lurviga saken i mitten är Chico. Han har tydligen en mycket pussvänliga ändalyckt! ;)

samtal

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-21 @ 18:38:37

Trevlig torsdag

Tjena!

Igår var det en riktigt trevlig torsdag. Vart en sväng in till stan för att hälsa på Wille och Sandra. De hade plåtat lite tillsammans idag och tyckte gott jag kunde komma förbi på en pizzakväll med dem. Sagt och gjort satte jag mig i bilen och rullade in till Olskroken. Där väntade en smarrig pizza på mig. Ja förutom de två dundersköna typerna Wille och Sandra själva då förstås.

Jag hade nätt och jämt hunnit svälja min sista pizzabit förrens gruppen klämde ur sig att det skulle vara trevligt med en liten sväng på stan. Ja men varför inte!

Plötsligt stod vi på hedens parkering mitt i Göteborg och styrde direkt kosan mot Valand där vi skulle möta upp några vänner till Sandra och Wille. Efter lite snack visade det sig att en tjej vid namn Elisabeth bestämde sig för att göra oss sällskap för kvällen.

Vi hamnade på ett ställe som heter Victoria. Ett ganska trevligt hak med en hel del människor och framförallt billig öl!

Vi hade riktigt trevligt trots att förolämpningarna duggade tätt! =) Det blir lätt så när flummiga människor försöker umgås med varandra! =)Klicka för större
Överst: Mr Nagadez
Vänster: Jag och Sandra
Höger: Elisabeth och Wille

Som den sanna gentlemannen och vännen jag är erbjöd jag alla skjuts hem. Det tycker jag de var värda efter en så Trevlig Torsdag! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-20 @ 02:26:00

Nagadez on tour - Sthlm (27-30:e sept)

Yes! Så var det då dags att styra kosan norröver igen. Jag är skyldig Elin en sthlmsresa så denna gången blir det troligtvis jag som kör.

Från början kändes detta väldigt spontant men faktum är att jag har redan två saker uppbokade att göra under de dagarna i sthlm. Fredag och lördag är vigda för fotografering. Jag vill inte gå in på vad eller vem/vilka som samarbetena skall ske men jag känner på mig att det kommer bli ruggigt bra! :)

Har inte riktigt hundra spikat boende ännu men det är ett par av er underbara vänner som redan erbjudit mig sovplats och det tackar jag ödmjukast för! Så det skall nog lösa sig på ett eller annat vis! :)

Troligtvis kommer vi upp framåt kvällen på torsdagen och kvällen är inte bokad ännu, samt finns det tid över på söndag innan vi åker hem om det är någon som vill hitta på något kul!? Ni vet vart ni får tag i mig!

Det är inte omöjligt att det kanske blir ett smärre stopp på vägen hem också. Både jag och Elin har vänner i Linköping som hade varit kul att åtminstonne hinna snabbfika med. Jag känner att jag har en viktig uppgift att ta itu med i den staden också. Ska jag vara ärlig är det väl flera egentligen men en som känns lite mer akut. Det är dock en helt annan historia som jag tänker blogga om lite längre fram!! :)

Until then...

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-18 @ 17:14:36

New Face Modell Från Avenuemodeller

Häromdagen vart jag tillfrågad av min vän och tillika fotograf Gun Noord om att följa med på en plåtning som skulle äga rum som igår. Jag har ju på senare tid fått tillbaka fotolusten på allvar så det kändes stimulerande.

Modellen för dagen var Linnea Ö. Ett nytt ansikte hämtat ifrån modellagenturen Avenuemodellers New Face avdelning.

Vi möttes upp i slottskogen där vi faktiskt genomförde hela plåtningen. Det finns så vansinnigt mycket att titta på och fascineras av i slottskogen, vilket givetvis resulterade i att vi fotade på en rad olika platser.

Till en början assisterade jag Gun mestadels. Jag gillar inte att tränga mig på i andras plåtningar så jag väntade vackert tills jag blev erbjuden att ta lite bilder.

Ni som känner mig och plåtat med mig vet att jag är svag för porträtt. Så jag tog en hel del porträttbilder. Kul med nya spännande ansikten! Resultatet av detta ser ni här nedan.

Tack till Gun och Linnea för en trevlig dag och plåtning!


Klicka för större
Modell: Linnea Ö
Agentur: Avenuemodeller, New Face

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-16 @ 22:27:46

Fler bilder...

Då var det dags att visa lite fler bilder. Har haft ett redigeringsmaraton nu utan dess like. Skönt när inspirationen verkar komma tillbaka så smått...

Dessa bilder är från tidigare i sommras så de har fått ligga och gotta till sig lite.
Tack till Villgot som lånade ut sina blixtar!
Modell är Isabelle.

Klicka för större

Mvh Anders aka Nagadez

Inlägget skrivet: 2007-09-16 @ 00:37:10

Ny bild

Tänkte visa er ytterligare en bild som jag hunnit färdigställa från plåtningen nere i Båstad.
Det är inte omöjligt att bilderna tittar upp på modellbilder.se framöver. Vad tycks?


Klicka för större

Modell: Josefin
Ass1. Peter Ljungkvist
Ass2. Jessica Wikström

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-12 @ 03:28:09

Lättlyssnat

Inlägget nedan skrevs med följande musik i bakgrunden!Och...Justin rules! Paulina du vet vad som gäller.... =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-12 @ 03:11:48

Nagadez on tour - Knäred

Hej go vänner!

Mot slutet av förra veckan hälsade jag på mina kära vänner Peter och Jessica i Knäred. För er som inte riktigt har koll på vart denna metropol ligger i vårt avlånga land kan jag informera er om att det ligger cirkus 2-3 mil från Laholm och säkerligen i mångas tycke 4 mil ifrån världens ände!
Nu förstår ni tänker jag berätta för er om min vistelse i denna natursköna (läs bonniga) stad (läs samhälle).

Det hela började egentligen med att Peter skulle ta sig en titt på min dator som alltjämt trilskas med ljudet. Ena stunden funkar det hjälpligt, andra stunden ljuder en konstant hög ton genom högtalarna som hade kunnat tjäna som tortyrredskap i de mest fruktansvärda sammanhang!

Peter föreslår att jag packar in datorn i bilen för att susa söderut. Han påminner mig om att inte glömma fotogenen hemma för han har styrt upp en modell som jag och Jessica skall sätta tänderna i. Han är för skön med det där Peter. Han styr upp spännande och utvecklande uppgifter man i normala fall kanske inte hade tagit sig för utan att planera och fundera lite innan.

Sagt och gjort förflyttar jag mig så sakteliga mot sydligare breddgrader. När jag anländer jobbar Peter fortfarande vilket betyder att jag skall hitta Jessica nånstans där i vildmarken. Som tur är håller hon till i Peters föräldrars sommarstuga vilken jag har kört till vid ett tidigare tillfälle. Där är lugnt och fridfullt. Huset ligger upp på en höjd mitt ute i ingenstans. Jag kan förstå att Peter och Jessica valt att bo där över semestern. Man känner av lugnet i samma ögonblick man stänger bildörren bakom sig. En annan är van vid de konstant billjuden, de trimmade mopederna och... och ja de gnäggande jävla hästarna som stryker omkring här hos grannarna!! =)

Mitt i all lugn och ro blir det så dags att packa och bege oss för att möta Peter och sen ila iväg till Laholm för att möta upp modellen som för dagen heter Josefin. Då Peter och Jessica är sugna på att se Topmodel senare på kvällen så har vi ett ganska tajt tidschema! Vi väljer ut varsin outfit som vi vill plåta Josefin i och rullar sen till den tilltänkta fotoplatsen i sommarstaden Båstad. Det märks att sommaren är på väg att ta slut nu när det inte längre är lika mycket folk på den här annars så turistfyllda stadens gator och torg. Vi kör dock vidare ut mot kusten till en mycket speciell plats måste jag säga. Lite trolskt på något vis. Mer tänker jag nog inte berätta för det känns som man kan utnyttja detta ställe även för framtida plåtningar!

Jessica fick den stora äran att börja. Ut i vegetationen for vi. Över stock, sten och träsk! Ja eller iaf lömsk sumpmark. Vi höll på att bli av med vår fotoassistent på kuppen då Peter plötsligt stod där med två inte fullt så torra skor. Härdad som han är kämpade han vidare i vanlig ordning.

Efter mycket posande och trixande byter vi så location och undertecknad tar över plåtandet för en stund. Tiden har vid det här laget runnit ifrån oss lite och kylan har börjat krypa stackars Josefin inpå själen! Jag lossar av kanske 30 bilder och nöjer mig med det! En utav bilderna som jag valt att jobba vidare med hittar ni här nedan.


Klicka för större

Vi susar hemmåt igen. Kollar topmodel och äter skräpmat! Mycket intressant kombination må jag säga. Sitta där och ha synpunkter på modeller och själv trycker man en smarrig pizza! =)
Efter att ha jäst maten en smula är det så dags att ta itu med "The motherboard from hell" som jag valt att kalla det.
Vi konstaterar ganska snabbt att det är ett fel som jag tydligen inte är ensam om och det enda att göra är att kontakta leverantören för att få det utbytt. Halvkul, men sakar och ting ska ju bara fungera!

Sent om sider kommer vi alla i säng och en händelserik dag är till ända.

Dagen därpå var tanken att jag skulle åkt hem egentligen. Så blev inte fallet. Istället började det smidas planer på att samåka upp till sthlm för att roa sig där under Jessicas sista semesterdagar. . Vi låtar tankarna vila medans vi alla beger oss ut till Peters vattenskidsklubb. Peter och en god vän till honom skall ge sig ut på en repa med wakeboarden är tydligen planen! Som de vattenkrukor jag och Jessica är så undviker vi gärna havet båtar och annat lurigt. Vi blir dock övertalade om att iaf åka med i båten.

Detta sker dock först efter att jag och Jessica flippat ut lite och tokhoppat en bra stund på den stora studdsmattan som klubben har som träningsredskap till vardags. Givetvis dyker det upp en kamera och några minuter senare är spektaklet förevigat på en rad plåtar. Det bär emot att behöva visa upp dem men som den sanna underhållaren jag är bjuder jag gärna på mig själv! Visst är det skönt att få vara barnslig ibland? =)


Klicka för större

Erkännas bör även att jag förstår varför dessa studdsmattor så ofta beskylls för att vara en smula förädiska och farliga. Där står man och hoppar i godan ro och hoppar samt håller i en lina som skall symbolisera repet man håller i efter båten... Jag hoppar givetvis lite snett när jag börjar bli trött och av ren reflex rycker jag till i linan och landar ju givetvis helt galet med en lite oväntad vinkel. Studdsen tillbaka blir ju lika stor för det. Vad tror ni händer då?
Jo! Go vänner... Den annars så rakt- och högtstuddsande mr Nagadez stussar ut i vegetationen med full spätta! Rakt ner i nån rackarns sumpmark igen. Alltså vad är det med skåne och sumpmark? Väl med fötterna i vätan tappar jag balansen av farten som inte riktigt avtagit flyger jag baklänges och blir sittandes precis vid en trädstam. Lika snabbt är jag på benen igen och brister ut i ett brutalt men också en smula chockat asgarv! Hoppet om att ingen skall ha sett mig grusas ganska snabbt när jag hör Jessica vrida sig av skratt en bit bort. Jaja... Vad gör man inte för att roa sina vänner? =)

Hur som helst benen höll och kameran var framtagen. Lika bra att fortsätta plåta tyckte jag och placerade mig själv i båten som skulle dra dårarna ståendes på en lite brädlapp hållandes i en repstump fäst i båten! Ut for vi på böljan den blå och jag måste nog erkänna att det var lika läskigt denna gången att sitta där med ryggen mot färdriktningen och försöka plåta! Jag känner att jag inte riktigt har rätt utrustning för att syssla med den här typen av fotografering. Men jag fick iaf en ganska kul bild på Peters polare som visade sig hantera brädlappen och repstumpen fäst i båten på ett mycket övertygande vis! Resultatet ser ni här nedan.


Klicka för större

Man blir lika glad varje gång man får kliva ur en båt av den här sorten tror jag. Fast mark under mina fötter är att föredra!

Båtfärden verkar inte ha påverkat fotonerven närmnvärt, eller så var det kanske helt enkelt det den gjorde. För jag fick en ryck och tog två bilder till den kvällen som jag väljer att visa för er. Den ena säger väl egentligen ingenting utan är mer abstrakt, medans den andra egentligen säger allting...Klicka för större

... för visst är det väl så att vi alla letar efter de där ljuspunkterna i tillvaron?

Tack Peter och Jessica för ett par trevliga dagar!

Mvh Anders aka Nagadez
Inlägget skrivet: 2007-09-04 @ 22:59:00

STHLM verdict

Så var man då tillbaka på bästkusten igen. Eller ja, vi var väl hemma söndag natt redan men har inte riktigt kommit mig för att blogga förrens nu.
Bästkusten förrsten. Det har alltid varit ett självklart val vad som är Sveriges framsida för mig. Född och uppvuxen i Göteborg som man är är det västkusten som gäller i hjärtat, MEN! Jo precis.. ett stort men... Jag tror bestämt Stockholm har börjat klättra lite på listan. Det är nog väl optimistiskt att tro det kommer ta över, men det är ändå trevligt att storstan verkar samla på sig pluspoäng!

Vi åkte som sagt upp i torsdags jag och Elin. Hon hade en dejt inbokad på lördagen och skulle besöka andra vänner under helgen så det vi hann se av varandra var väl upp och nerresan! :)
Måste erkänna att det e bra mycket trevligare att åka två än att köra ensam. Att sen få byta Mitsubishin emot en tämligen ny Peugeot 307 cab gjorde väl inte saken värre!

Nåväl väl uppe i sthlm kastade Elin bokstavligt talat av mig vid Gullmarsplan. Jag hade sån tur att mina värdar Ängla och Gustav var gulliga nog att plocka upp mig med bil. Tunnelbanan är jag inte riktigt kompis med ännu. Ja nu garvar säkert ni som är vana vid det men fan jag tycker det e lurigt! :)

Väl framme i Hässelbystrand socialiseras det över en kopp te för att sedan stämpla in för kvällen och möta fredagen med starkt mod!

FREDAG
Ängla försvinner tidigt på morgonen. Inte för jag å Gustav kastat ut henne utan för hon var tillbaka i skolbänken igen. Kvinnan ska bli läkare! Det ni!
Jag å Gustav tar det lugnt och utbildar oss på bästa tänkbara sätt. Nämligen framför MacGyver! Mannen som gett hockyfrillan och silvertejpen ett ansikte. Man slutar aldrig förbryllas över vad han kan koka ihop med lite bambu och en rulle silvertejp!

Frammåt kvällskvisten kläcker vi den briljanta idén att vi skall spela TP. Frågesport en fredagskväll med en dunk vin vid sidan av. Ja ni förstår kanske själva... Största behållningen var nog trots allt Änglas vinnarinstinkt. Kvinnan kan få de mörkaste ögonen i världen när saker och ting inte går hennes väg. Gustav verkar tämligen van och tar det med ro. En annan kan ju inte låta bli att retas lite till. Så saknas det tårtbitar är jag beredd att ta på mig en del i skulden!
När dimman åter lagt sig konstaterar vi att det kansker är lika bra att kalla det oavgjort då alla står på fyra tårtbitar var. Lika bra det för annars hade vi troligtvis suttit kvar där ännu...

LÖRDAG
Lördagen börjar härligt långsamt. Men skulle snart förvandlas till en mycket trevlig dag. Jag har ju inte sprungit på stna på evigheter så en trip in till centrum var man inte sen att tacka ja till!
Sagt och gjort knör vi in oss i bilen och rullar in mot stockholms centralare delar.
Gustav å Ängla hävdar å det bestämdaste att det är så bra att ta bilen till centrum på helgerna då det är gratis parkering på de flesta ställena då. Kanon tänker jag och är precis i fart att sätta det som pluspoäng på listan när jag ganska snart inser att det inte bara är vi som kommit på den geniala idén!

Efter mycket om och men hittar vi så en parkeringsplats och allt är frid och fröjd! Då kommer nästan konstaterande. Stockholm är stooooort. Det är ju långt till allt! :)
Jag är fotograf inte nån maratonlöpare!! :)

Första stoppet blir hur som helst inne på gallerian. Ängla har lovat hälsa på Morre och Emmelie som jobbar där över dagen. Kommer in mer på dessa två senare...

Därefter inhandlas det varsinna youghurtglassar för att sen ge oss ut på lite sightseeing! Det har varit en del prat om gamla stan och att där är fint att plåta så jag önskade en trip dit. Sagt och gjort spatserade vi i klunga dit. När man kommer in på de trånga gatorna och upplever atmosfären är det inte utan att man känner hur kreativiteten börjar gro igen. Många fina locations att plåta på här. Jag tror bestämt det får bokas in något där innan hösten gör sig allt för hemmastadd i vårt karga land.

Efter mycket promenerande konstaterar vi alla att hungern börjat sätta in. Vi ställer in siktet på kungshallen. Gjorde två anmärkningsvärda påträffanden under den sträckan. Bosse Ringholm springer nästan ner mig samt ser jag en gigantisk Shrek på ett tak. Va fan gick fel där liksom? Jag var bara tvungen att ta en bild. Är man från landet då eller? :)

Vi slänger i oss lite mat och åker hem snarast möjligt. Det nalkas förfest hos Ängla. Vi är tydligen medbjudna till ovan nämna Morres 40-årsfest inne i centrala sthlm till kvällen.
Först in på förfesten är Änglas kompis Ulrika. Trevlig pingla! Nyligen hemkommen från en trip till USA har hon mycket att berätta och visa. Dock fastnar hon snart med uppgiften att locka Änglas hår. Ja det e sånt tjejer gör på varandra tydligen! :)

Mitt i lockandet dyker person nummer två upp på förfesten. Minst sagt förvånad hälsar jag på en Björn Hardestam. Japp ni hörde rätt damer och herrar. Ni som hänger på mb vet vem jag talar om. För er som mot förmodan inte vet vem det är så är det en skicklig fotograf jag hyser stor respekt för. Kul att få ett ansikte till en person som sågat ens bilder brutalt när man först började visa sig på mb! :) Även han mycket trevlig och rolig.

Sist in på festen kommer en vän till mig. Jenny som vart övergiven i storstan tittade förbi ute i Hässelby. Ett gôtt gäng människor som umgås i goda vänners lag. Mycket trevligt!

Plötsligt får vi order om att infinna oss snarast på hotellet där festen är och snabbt och lätt styr Björn en stortaxi som placerar oss precis utanför dörrarna till Hotell Angleis eller nått i den stilen. Kändes väldigt flott, but hey! Jag är ju en simpel bonnpojk också! ;)

Det blir hur som helst en trevlig tillställning som slutar i hotellbaren. Mycket folk och trevlig atmosfär. Min vana trogen gör att jag känner igen folk till höger och vänster.

Vi rundar av ganska tidigt då Ängla tyvärr känner av sin feber igen. Tanken var ju att vi skulle plåta dagen efter och att springa ute på stan mitt i natten med feber brukar ju sällan vara bra förberedelser. Sagt och gjort rörde vi oss hemmåt.

Maxmålet sitter som en smäck efter en i övrigt mycket trevlig utekväll och det tar inte lång tid innan man somnar med ett leende på läpparna.

SÖNDAG
Ängla stackarn vaknar med feber igen. Har ont i halsen och känner sig allmänt nere. Inget plåtande med andra ord!
Får fatt på Elin som informerar mig om planerna för hemresan.
Fjäskar in mig hos Gustav som den vänliga själ han är kör mig till dit Elin står parkerad och vi börjar sakta men säkert våran färd hemmåt.

Vi informerar varandra om våra händelser under våra dagar i sthlm och konstaterar båda två att vi är nöjda med våran resa upp.

Än mer nöjd blir jag när jag efter MAXbesöket i Linköping upptäcker att Vagabond har en helsidesannons med i Linköpings nöjestidning Nolltretton. Det i sig är kanske inte så glädjande men vetskapen om att de fyra nedersta skobilderna är tagna utav underteckand själv gör det hela betydligt roligare! Grädden på moset för en i övrigt mycket trevlig resa!

AVSLUTNINGSVIS
Vill jag tacka Ängla och Gustav för eran gästfrihet. Ni har tagit hand om mig på ett mycket trevligt sätt och det hoppas jag kunna bjuda tillbaka en dag!
Elin Elin Elin.... My sister in arms... Tack för ett bra initiativ! Det känns som det kan bli fler resor till Tokholmen? :)

Nä nu har jag nog varit långrandig nog. Jag har iaf haft en trevlig vistelse i huvudstaden och jag tackar alla inblandade för detta och hoppas denna helgen kommer efterföljas av fler i samma anda!!

BILDER


1. Elin 2. Gustav nöjd med sin fickparkering. 3. Ängla en smula sleten efter en dag på stan. 4. Ehm Shrek typ! :) 5. Vagabond annonsen 6. Solnedgång i Linköping! Alltså Elin vi borde stannat å plåtat!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-09-03 @ 22:06:02

Anyone for Paris?

Lägger in texten från ett inlägg jag och Magnus gjorde på modellbilder.se här i bloggen för att generera lite mer intresse.

Jag har tillsammans med den eminenta fotografen Magnus(MazStudios) från mb suttit och spånat på en ide vi skulle vilja genomföra. En ide som vi upptäckte båda hade marinerat på en längre tid, men aldrig kommit till skott med så att säga. Vi tänkte dra till paris i kanske 5 dagar och ha de lite gött, men givetvis primärt, fota fota & fota.

Vi hade tänkt 3 modeller och gärna en MUA. Då blir vi sammanlagt 6 personer som ska försöka få till lite schyssta bilder. Datum är inte bestämt, men sensommar som det är nu eller rätt tidig höst kanske kan generera i något produktivt? När det kommer till kostnader står var och en för sin egen, men det går att komma undan billigt. Sist Magnus var där hamnade det strax under 2500. Det var dessutom inklusive hotel.

Så, det vi nu undrar är...finns det någon av alla läsare som känner att det är en schysst idé, något man vill lägga pengar på och i retur komma hem med en hög välavlossade bilder?

Lite tankar kring det vi söker. Längd är inte så viktigt, men däremot är vi ute efter tjejer med proportioner som vanligtvis förknippas med fashion, då vi tänkte rikta in oss främst på det. Dock är det är bra om ni inte är främmande för att ta eventuella glamourbilder.

Svara gärna i bloggen eller i mail. Bifoga bilder på vad du gjort innan.


Vi som smider dessa planer är:

Magnus Svensson, Maz Studios:
http://www.mazstudios.com/
http://mazstudios.deviantart.com/gallery
http://www.modellbilder.se/portfolio.php?id=5997

Anders Albihn, Nagadez:
http://www.nagadez.com
http://nagadez.blogg.se
http://www.modellbilder.se/portfolio.php?id=5313


Lite bilder från Magnus förra resa till Paris kanske kan inspirera lite. Ni hittar dem i hans blogg

So, anyone for Paris?


Mvh Anders aka Nagadez