Inlägget skrivet: 2008-08-25 @ 21:08:16

TÄVLING: Vinn en plåtning med Nagadez

TÄVLINGEN AVSLUTAD!
VINNARE BLEV
GISELETÄVLA MED NAGADEZ OCH VINN EN FOTOGRAFERING HELT UTAN KOSTNAD (Resan till/från fotograferingen står du dock för själv)

Så var det dags för den första tävlingen i min blogg. Det ni har chans att vinna är en fotografering tillsammans med mig och en profesionell makeupartist.
Temat för fotograferingen kommer diskuteras med vinnaren men kommer troligtvis andas fashion.
Fotograferingen kommer ske ”on location” på en noga utvald plats som passar temat.
Antalet bilder kan variera men kommer röra sig om 3-5 stycken i digitalt format.
Plåtningen kommer äga rum någon gång under sensommaren alternativt tidig höst.

Sista datum för att delta i tävlingen är 1:e september kl 21:00.
Vinnaren lottas fram, kontaktas och publiceras i bloggen kort därefter.

För mer info kontakta mig på info@nagadez.com.
Min online portfolio finner du på www.nagadez.com
Mitt konto på modellbilder.se hittar du HÄR


REGLER

 § Av juridiska skäl är minimiåldern för att få tävla 18 år. (Modelrelease kommer skrivas och då krävs att du är myndig.)

§ Plåtningen sker i Göteborg eller möjligtvis i Stockholm då jag befinner mig där ibland, men räkna med att den sker i Göteborg och att ni i så fall får ta er hit på egen bekostnad.

§ Endast de som uppfyller samtliga regler och skrivit ett korrekt inlägg i sin blogg kommer bli godkända.

§ Tävlingen startar den 25:e augusti och avslutas den 1:e september kl 21:00.


SÅ HÄR TÄVLAR DU!

1. Läs reglerna för tävlingen noggrant.

2. Skriv om tävlingen i er blogg. Använd bilden i detta inlägg och länka till det här inlägget.

3. Skriv en kommentar till det här inlägget med en länk till er blogg och tävlingsbidraget.

Tävlingen avslutas den 1:e september kl 21:00.


Lycka till!

TÄVLINGEN AVSLUTAD!
VINNARE BLEV GISELEInlägget skrivet: 2008-08-25 @ 04:00:16

Små justeringar, lite soft musik och en smärre överraskning

Yes! Nu sitter jag här mitt i natten igen. Inte bra egentligen men men!
Har suttit och knåpat lite med bloggen. Inga revolutionerande saker precis men har lagt till den där knuffwidgeten som så många använder. Jag flyttade upp bloggkollsikonen lite granna och justerade musikspelaren. Utökade även spellistan med två låtar. Tänkte slänga in dem här i bloggen med så ni kan spana in vilka det är jag menar.

Innan jag avslutar och slänger mig i säng så tänkte jag även nämna att det troligtvis dyker upp en tävling i min blogg i en inte allt för avlägsen framtid. Så håll ögon och öron öppna!

Nu blir det som utlovat lite nattmusik.

 

Lady Gaga - Just dance


Jay-Z - Roc Boys (And the Winner Is)Inlägget skrivet: 2008-08-23 @ 00:20:20

Miss Bergenstråhle

Hade en fröken Sandra Bergenstråhle på besök en snabb sväng i sthlm för en tid sedan. Vi passade såklart på att ta lite bilder. Jag har redan visat ett par av bilderna här i bloggen men tänkte nu även visa den sista bilden i den serien för er och samtidigt berätta att ni nu även kan spana in dem på modellbilder via denna länken.
Inlägget skrivet: 2008-08-22 @ 14:25:24

Loggo?

Sitter här och funderar lite på logotyper osv. Vill göra nya visitkort med mera så behöver spika något jag kan använda mig utav. Har ett förslag här som jag tänkte visa er och jag vill jättegärna ha kritik.

Nu ser bilden lite taggig ut det är för jag förminskat en ganska stor bild. Bakgrunden ser lite blaskig ut emot min svarta bloggbakgrund, men det var för att det skulle synas lite bättre. Hur som helst vill jag ha med Nagadez ofcourse, webbadressen och vad det är jag sysslar med foto och webb!

Era åsikter är värda mycket so hit me with your best shot!Inlägget skrivet: 2008-08-22 @ 01:24:39

I redigerartagen...

Har försökt vara lite flitig på sistone och redigerat en del bilder. På schemat har det funnits produkt- samt modellbilder.
Det kommer väl dyka upp lite mer bilder här i bloggen allt eftersom. Jag tänkte hur som helst avrunda den här natten och det här inlägget med en utav bilderna jag redigerat nu senast. Det är en bild ifrån min trip till Borlänge där jag bland annat plåtade
Cilla emot en mycket elegant fondvägg. Mua för dagen var Maria. Det var även hon som hjälpte oss sminka till de färgsprakande bilderna i Falun! So here goes...

Inlägget skrivet: 2008-08-18 @ 14:00:06

Vadå psykning?

Man har ju ofta fått höra att klimatet i sthlm är lite hårdare än på många andra platser i Sverige. Då syftar jag på stressen, kriminaliteten olyckor osv...
Jag har ju själv fått smaka en del på detta tidigare men då har det uteslutande varit en mänsklig faktor inblandad.

Igår när jag och
Cilla hade parkerat bilen en bit utanför stan och skulle ta tbanan tillbaka så missade vi en vagn med ett par minuter. I väntan på nästa så tänkte vi kolla in godismaskinen som stod där. Det står ju sådana här automater på nästan varje hållplats längs tbanan. Cilla vart lite sugen på chips så hon fick valt sin grej och stod lycklig å smaksade när jag matade i pengar för att köpa mig den där nya Coca-colan som det görs sån reklam för nu. 20 spänn imatade. Nr 62 skulle jag ha. Tryckte 62 och väntade... och väntade.... och väntade!
Tror ni inte den jävla maskinen hade fastnat på just den raden då? Jag menar vad fan är oddsen? :)Jag vet inte om det är ett tecken kanske på att Stockholm inte vill ha mig här riktigt. Eller om sthlm försöker säga att Anders det är nog ingen dum idé att du åker hem nu i månadsskiftet!
Jag menar nu har till och med maskinerna gaddat ihop sig emot mig! :)

Ni som druckit Coca-cola light plus green tea kan ju tala om för mig om den är god då iaf så skall jag gå ner å fixa det sista med tvätten!Inlägget skrivet: 2008-08-10 @ 23:38:52

Smygtitt dag 2

Jag och Sandra fick ett litet infall idag igen så vi tog ett par snabba porträttbilder till. Lite snabbretusch och så upp med en smygtitt på bloggen!

Imorgon skall jag vara en bra vän och hjälpa henne till Arlanda så hon hinner med sitt flyg hem till Umeå. Så dags för sängen nu, men först smygtitten...
Inlägget skrivet: 2008-08-09 @ 23:05:54

Smygtitt

Fröken Sandra från Boden hade vägarna förbi storstaden och intog inte bara min soffa här utan även rollen som modell.
Total spontanplåtning men med ett par lyckade resultat. Ni som känner mig vet ju att jag är svag för porträtt så.

Nog babblat. Här får ni ett par smygtittar på hur det såg ut tidigare ikväll!


Inlägget skrivet: 2008-08-08 @ 12:34:24

Musikspelare på bloggen

Tjena!

Det är så många som har musikspelare på sin blogg så jag täntke jag testar att skaffa en jag med.
Har tagit med lite blandade låtar som jag ofta lyssnar på nu för tiden. Ett par är typiska "bildredigerarlåtar". Alltså musik jag lyssnar på när jag redigerar de bilder jag bland annat visar er här i bloggen.
Andra låtar är typiska tunnelbanelåtar. Ja du vet sånt man lyssnar på för att komma bort från omgivningen på t-banan här i sthlm!

När jag sitter här och försöker skapa en playlist så inser jag ganska snabbt att det var längesen jag uppdaterade mitt musikarkiv. Svårt att välja ut låtar och hitta nya tycker jag.
Så det hade varit mycket tacksamt om ni som läser bloggen här kan tänka er att tipsa lite om era favvislåtar just nu. Rnb, rock trance eller va det må vara.

Hit me with your best shot!!Inlägget skrivet: 2008-08-06 @ 22:15:11

Color Explosion

Min första och enda session ifrån Faluträffen som ägde rum i slutet av juli. Tanken var att lägga fokus på en färgglad sminkning av det lite mer udda slaget. Maria en kanonduktig mua. Cilla som vanligt en kanonduktig modell!
Här nedan ser ni två utav bilderna. Resten av dem och i större format hittar ni på modellbilder via denna
LÄNKEN.


Plats: Falun
Modell: Cilla
Mua: Maria
Inlägget skrivet: 2008-08-06 @ 17:21:55

Sagolika Cilla

Sist Cilla var på besök i Götet blev det lite plåtande av. Vi tog en trip till favvostranden Hovåsbadet och blåste av lite romantic sunset pics. Dagen till ära hade vi även en galant assistent med oss. Tack Janne för hjälpen!

Såhär kan det iaf se ut när sagolika cilla hamnar framför min kamera!! :)
Inlägget skrivet: 2008-08-06 @ 17:14:29

Kristin

Kristin såg till så att våra bilder från Hallstahammar dök upp på mb för ett par dagar sen. Har inte hunnit uppdatera det i bloggen ännu så passar på att göra det nu.

Bjuder på en liten stänkare här i bloggen. Vill ni se dem i större format så föreslår jag en visit till följande
LÄNK.