Inlägget skrivet: 2008-12-29 @ 23:05:17

Tar tillfället i akt att...

Önska er alla en fin nyårsafton och ett gott nytt år!

Själv beger jag mig söderut närmare bestämt till Stuttgart i tyskland för att spendera nyårshelgen med min mycket goda vän Andreas som sen ett par år tillbaka bor och jobbar där nere.
Jag kommer inte släpa med mig min dator och för en tid sedan fick jag veta att Andreas internet tydligen krånglar så chanserna att önska er en fantastisk start på 2009 är tämligen minimala så därför gör jag det nu istället!

Så se nu till att ta hand om varandra och ge starten på 2009 mycket skratt och glädje. Det är vi alla värda!

GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER OCH BEKANTA!

Inlägget skrivet: 2008-12-22 @ 14:54:08

God jul
Inlägget skrivet: 2008-12-19 @ 02:08:50

Vad gör ni på nyår?Vad är era planer för skiftet 08/09?Inlägget skrivet: 2008-12-17 @ 10:43:29

Jul på liseberg

Kors i taket. Jag bloggar. Det har ni inte varit bortskämda med på sistone. Ibland tappar man nog bara energin tror jag. Jag har sagt så många gånger att jag skall blogga bättre men verkar inte hålla ångan uppe så ska nog sluta säga så helt enkelt!

Hur som helst så har jag faktiskt varit på jul på liseberg i år. Bor alldeles för nära liseberg för att man skall tycka det är så speciellt att gå där tror jag. Det är en del av Göteborg som allt annat mer eller mindre. Att jag sen är en fegskit som inte åker nånting annat än radiobilarna kanske gör sitt till vad vet jag!

Men nu när
Cilla var nere på besök så blev det allt ett besök inplanerat. Cilla har redan visat ett par bilder tror jag och jag vill ju inte vara sämre så jag visar väl ett par jag med då.

Med på liseberg var även våran gemensamma vän Linda. Hon bloggar tro det eller ej inte så kan inte länka henne tyvärr. Tog en fräsig bild på henne när hon.. ja alltså... kramar en sittade prydnadsgris utanför ett av stånden men tyckte att den var lite elak att visa upp i bloggen så. Mycket söt bild dock! :)

Nåja här kommer ett smakprov av Jul på liseberg tha Nadadez way...


Slänggungan in action by night


Pariserhjulet sett från det brutalt läskiga utkikstornet


Ett av de otaliga lampbeprydda träden


Upplyst fasad som tillhör samma byggnad som Spökhuset Gasten ligger i.


Ljusfärgade träd precis utanför ingången till spökhuset gasten.Inlägget skrivet: 2008-12-06 @ 00:01:39

Kinderöverraskning

Dagens bild fick bli ett experiment på en kinderöverraskning. Ja jag vet att jag har ganska barnsliga tendenser ibland, men det är jag stolt över. Man skall hålla sitt barnasinne i liv! :)
Inlägget skrivet: 2008-12-02 @ 14:04:56

Sagan om ringen

När filmtrilogin Sagan om Ringen härjade som allra värst i världen så köpte jag mig ett eget ex av härskarringen. Till min förvåning har jag inte förvandlats ännu. Kanske att man tappat lite hår och äter rå fisk ibland a la Gollum, men annars känns det rätt vanligt.

Jag har hur som helst plåtat den vid flera tillfällen när motivationen brister för att försöka bryta mönstret. Detta gjorde jag häromdagen. Jag var ju tvungen att snurra till det lite i photoshop med såklart.

Så att såhär kan det se ut om man har en tråkig motivationsretardag hemma...