Inlägget skrivet: 2008-02-27 @ 12:04:44

Två spännande plåtningar står för dörren

Det har blivit en hel del plåtande på sistone vilket är riktigt kul. Det verkar inte vara över riktigt än heller. Har i dagarna fått klartecken för två väldigt spännande plåtningar till. Mer om dessa kommer till helgen skulle jag tro då de skall vara avklarade! Så för er nyfikna själar föreslår jag täta besök här i bloggen! =)

Wish me luck!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-27 @ 12:00:36

Huvudvärken är iaf borta...

Konstaterade när jag vaknade idag att huvudvärken från gårdagen är ett minne blott! Vansinnigt skönt. Idag kanske man får lite mer gjort med andra ord!

image135

Hade ju lovat mig själv lite frisk luft igår men det blev inte av på grund av det risiga vädret. Inte så trevligt att ge sig ut å gå när det regnar å blåser hela dagen.

Idag däremot lyser solstrålar in genom mitt fönster. Februari en vintermånad? My ass säger jag! I götet har vi vår idag.
Det är värt att fira med en liten promenix tycker jag allt!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-27 @ 11:52:34

Nya t-shirts?

Hittade en sida för en tid sedan som säljer rätt sköna t-shirts. Har på tok för lite t-shirts, eller ja kläder generellt egentligen känner jag. Blir ju inte att man lägger ner massa dyra pengar på kläder när man är mellan två jobb.

Sidan jag syftar på är
www.shirtstore.se. Jag har själv spanat in ett par tröjor jag tycker är kul.
Nu hade jag dock tänkt att be er om förslag på tröjor ni tycker skulle klä eller passa mig. Så har ni tid över så ta gärna en titt på den sidan och ge mig era förslag!

Jag har utsett två förslag att visa här i bloggen. Det första är ett jag tycker är lite skönt. Det andra är något jag tror alla andra tycker skulle passa mig....

image133
Bidrag 1: Visst bor det en liten jävul i oss alla? =)

image134
Bidrag 2: Tippar att ni som känner mig tycker denna passar? Mannen som gett bitterheten ett ansikte. =)

Så kläm nu fram era egna förslag som ni tror passar mig!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-27 @ 11:40:03

Dagens låt väcker minnen

Hur tänker han om en låt från Måns Zelmerlöv kan påverka honom över huvudtaget funderar ni säkert nu?
Jag gjorde det själv till en början också. Jag har aldrig riktigt gillat den smilfinken eller hans musik, men började sen på vanligt manér lyssna mer noggrant på texten...

Jag är säkert inte ensam om att känna igen mig i denna typen av låtar. Vi har nog alla stått på den förlorande sidan i en kärleksrelation som brustit i våra liv.


Måns Zelmerlöv - Brother oh brother

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-26 @ 22:42:18

Storbölaren

Japp det är jag det! Mr Storbölare.

Som jag skrivit tidigare idag så har ju internet lyst med sin frånvaro stundtals och det har gjort att jag tro det eller ej lämnat datorn långa stunder idag! Kan inte vara verken nyttigt eller vettigt att sitta så länge vid datorn som jag gör ibland. Men till mitt försvar måste jag ju säga att det sker en del vettiga saker vid datorn med. Bilder skall redigeras, hemsidor skall byggas och planer skall smidas! =)

Vid ett av mina senaste dataavbrott så kollade jag klart på filmen Click som jag började titta på tidigare.
Jag har svårt att börja kolla på en film för att sen inte se färdigt den förstår ni.

click


Mot slutet konstaterade jag efter ganska tydliga bevis att jag är en riktig mespropp. Eller ja mespropp och mespropp. Jag vet inte vad man kallar en kille som bölar till film? =)

Jag menar det finns en del filmer som det trots allt ändå är ok att gråta till men jag vet inte om Click går under den kategorin riktigt.

Att böla till en film lite oväntat gör en inte till storbölare heller anser jag. Kan man däremot se ett återkommande mönster har man börjat sniffa på stolbölartiteln.

Ta Gladiator t.ex. Mot slutet sitter jag som en vattenspridare. Finns inte en chans i helvete att jag kan hålla mig!
För att inte ta högoddsaren The weddingsinger. Ja nu funderar ni nog fan hur jag är funtad men hur hade ni tagit att er älskade sjunger en kärleksförklaring för er på tiotusen meters höjd? Jag bara undrar? ;)

Så när Adam Sandler ligger för döden och har hela sin familj kring sig och ger lappen till Kate så stämplar jag in fullständigt. Om det har att göra med att man tycker det är fint eller om man själv känner igen sig eller kanske bara vill vara älskad och omtyckt har jag ingen aning om. Kanske är det rent av en kombination.

Såhär efteråt känns det faktiskt ganska ok ändå. Hur mesigt det än må vara att som man gråta åt tveksamma saker så infinner sig ändå ett lugn. Andra underliggande känslor släpper en smula i samma veva och kontentan blir ett ganska trevligt välbefinnande man utan tvekan känner sig nöjd med.

Med facit i hand kanske det inte är så tokigt att vara Mr Storbölare ändå...

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-26 @ 22:18:06

Internethandikappad

Jag måste vara internetberoende av nått slag. Det är fastställt nu under de senaste dagarna.
Det verkar som vi har har nått fel på nån kabel in till huset för telefonen har brusat och internet har gått upp och ner under ett par dagar nu. Vansinnigt frustrerande. Det skall vara anmält hos felia eller förlåt jag menar telia.

Säkerligen inte deras fel men man målar ju ändå ut en syndabock.

telia

Jag börjar ju krypa på väggarna när det inte fungerar som det ska. Samtidigt blir jag en sån där jobbig jäkel på msn som poppar in och ut konstant. Jag vet så jäkla väl hur man retar sig på dem!! ;)

Måste ta tillfället i akt och be om ursäkt för det och samtidigt påpeka att det står utanför mina ramar att ordna detta!
Måtte internet fungera som det ska snart annars väcks de mörkare sidorna inom mig... =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-26 @ 18:40:09

Vacker

Satte mig för att titta på filmen Click här för en stund sedan. Tröttnade lite på att sitta vid datorn. Fick en elak huvudvärk igårkväll. troligtvis på grund av att jag suttit för mycket vid datorn som vanligt. Tänkte att det skulle ge med sig över natten men det blev 15 tuffa ronder under natten. Till slut tröttnade jag och sattsade allt på sudden death. Klev upp och tog en ibumetin! Tror jag gick vinnande ur den fighten till slut!

Hur som helst... En av huduvrollerna i Click spelas av den bedårande vackra Kate Beckinsale. Det svider lite att se henne i filmer där hon spelar en mer eller mindre perfekt flickvän åt en tjomme som iaf till en början inte uppskattar det som han bör! Tur det e film annars hade allas vår Adam Sandler fått sig en rejäl omgång av undertecknad! =)

Jag tog en liten paus i filmen för att se om jag kunde hitta bilder på fröken Beckinsale. Via en fansida hittade jag en bild som jag gillar skarpt...

kate
Kate Beckinsale hämtade från http://www.katebeckinsalefan.com

Svag som jag är för porträtt så va det väl inte helt oväntat att denna bilden föll mig i smaken.

Efter en stunds betraktande så inser jag att den här bilden har jag sett i nått mer sammanhang. Jag klurar en bra stund för att plötsligt komma på att detta är en inspirationsbild jag fått utav en modell för inte så längesen.
Modellen ifråga har faktiskt, i mitt tycke, en del gemensamma ansiktsdrag med Kate. Med andra ord kanske jag har en egentolkad version av detta fina porträtt i min portfolio i framtiden...

Med tanke på detta inlägg och hur kul det är att få snygga inspirationsbilder så vill jag avsluta detta inlägg med en öppen förfrågan till er om just ERA favoritbilder!?
Vill ni inte avslöja dem öppet med en kommentar så går det bra att maila till mig på följande adress.

info@nagadez.com

Kanske är det du och jag som tar bilden som tände och motsvarade just din inspirataion!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-26 @ 16:12:45

Dagens favvolåt


Vincent - Miss blue

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-25 @ 22:55:43

Ett första smakprov från plåtningen i fjällen

Har suttit och redigerat diverse olika bilder nu ett par dagar så tänkte passa på att visa upp några utav dem framöver.
Först ut blir en bild tagen i fjällen. Närmare bestämt i Klövsjö när det var en liten träff, genom sidan
modellbilder.se, där uppe.

MODELL: Li
MUA: Sarah Maria

Sarah Maria kokade ihop denna idé som skulle innebära att vi skulle få se en helt ny sida av Li. Jag som är svag för utmaningar högg givetvis på lockbetet direkt!

Det är inte omöjligt det dyker upp nån mer bild ifrån den sessionen framöver. Så har ni synpunkter så leverera dem gärna i en kommentar till mig! Here goes...


Klicka för större

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-25 @ 12:31:23

Särö IK bildgalleri

För er som är intresserad utav mina framtida fotbollsbilder har jag ett bra tips.
Fixade precis ett nytt bildgalleri för min förra fotbollsklubb
Särö IK och där kommer jag lägga upp bilder jag tar från deras matcher. Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg så har de redan spelat den första match för säsongen så nu finns resten av bilderna från den matchen uppe i det bildgalleriet. Ni hittar galleriet HÄR.

Här har ni en utav bilderna. Det är på Särös nya tränare Magnus "Ölme" Johansson som så sent som förra säsongen tog SM-guld med IFK Göteborg! Det ni!

image128

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-25 @ 02:04:35

Plåtning med Alesia och Wikky

Idag har det blivit plåtande. Igen! Har blivit en hel del av den varan på sistone. Vilket är väldigt roligt
Idag invaderade jag
Magnus Eggers studio, i Makeup Studions nya lokaler i centrala gbg, tillsammans med muan Martina och modellerna Alesia och Wikky.

Bilderna vi tagit idag gick mestadels under tema fashion. Jag har inga bilder färdiga ännu då det är mycket annat som står före i kö, men en "behind the scenes"-bild kan jag bjuda på iaf!

bts
Från vänster: Wikky, Alesia och Martina


Tack till alla inblandade för en bra insats idag!

Mvh Anders aka Nagadez

Inlägget skrivet: 2008-02-23 @ 16:39:41

Säsongens första fotbollsmatch...

Idag var det matchpremiär för min gamla fotbollsklubb Särö IK. Årets första träningsmatch spelades på konstgräsenplanen i särö. Motståndet stod Onsala BK för.

Givetvis trotsade jag den isande vinden för att vara på plats och föreviga detta med några bilder. Några av bilderna dyker även upp i Särö IKs egna klubbtidning som utkommer 4 ggr om året.

Idag var det även första matchen för Magnus "Ölme" Johansson i Särös tröja. Av just denna anledning hade det tillkommit en hel del publik vilket är roligt och en smula ovanligt.
Det var nog också därför som jag hade konkurrens om bilderna. En fotograf från Kungsbacka tidning smög omkring med två monsterkameror och optik för flera hundra tusen. Då känner mig sig faktiskt ganska liten! Nåväl!

Matchen slutade med en mycket rättvis 3-0-seger för hemmalaget som stundtals faktiskt trillade boll ordentligt. Blåste gjorde sitt till dock. Alltid svårt att spela både i med som motvind.

Den förre IFK.spelaren "Ölme" fick även sätta spiken i kistan för dagen med en läcker frispark i bortre krysset.
Med andra ord en minst sagt lyckad säsongsdebut för mitt gamla gäng och deras nya tränare!

Skall länka in fler bilder senare för er som är intresserade. De kommer troligen att finnas på Särös egna hemsida också. Här har ni iaf ett smakprov.

sikmatch
SIK - Onsala BK 3 - 0

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-22 @ 15:04:03

Svag för smörlåtar...

Sad but true. Jag har nog en softspot för vissa smörlåtar. Klämnde på MTV till lunchen idag och då spelade de Shayne Wards låt No you hang up. Riktigt skön! Ni tycker väl kanske jag e lite mesig nu men det bjuder jag fan på! :)

Jag kan med manligheten i behåll faktiskt erkänna att han inte ser ut som en påse skit heller! Hade varit riktigt najs om man hade klätt i rakat hår med. Inbillar mig att jag skulle se mer ut som den vita bollen på ett biljardbord än en heting utan motstycke!

Nog snackat om det. Jag föreslår at tni istället spanar in videon. Bäst ljud och video hittar ni
härstage6.com
För er som är lite latare visar jag en youtube version också...
Så luta er tillbaka, njut och känner hur smöret smälter er... ;)


Shayne Ward - No you hang up


Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-22 @ 12:51:40

Sjunger de om mig eller?

Självdistans! =)


Electrovamp - I dont like the vibe in the VIP

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-22 @ 12:38:00

Modevisning på Casino Cosmopol

Nu var det sådär längesen jag uppdaterade så jag nästan skäms. Ibland blir det väl så antar jag. Har iaf en massa att blogga om så tänkte börja lite smått. Det känns förövrigt som att de kommande inlägge inte riktigt kommer bli kronologiska men det får ni överleva! :)

I slutet av januari var jag med fotografen och vännen
Gun NoordCasino Cosmopol i Göteborg för att plåta en modevisning. Har aldrig gjort det tidigare så det klart man hakade på den utmaningen.
Kläderna kom ifrån en butik i gbg som heter Sweet Little Mystery.

Jag var givetvis sen så kommer intrampandes minuterna innan det börjar bara. Höftar fram lite inställningar i kameran snabbt som gatan och börjar plåta. Använde ingen blixt så det blev lite av en utmaning minst sagt!
Men visst är det spännande med nya utmaningar?

Här nedan ser ni en utav bilderna från den kvällen.

modevisning

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-14 @ 01:41:02

Alla hjärtans dag...image124


Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-13 @ 02:05:57

STHLM

sthlm

Onsdag 13e, torsdag 14e och fredag 15e är bokade i nuläget. Eventuell hemresa fredag den 15e.
Om det inte dyker upp något som lockar en att stanna över helgen också.

Någon som har några förslag?

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-06 @ 14:24:03

Dags för AMS

Idag verkar vara den stora AMS-dagen. Läste att Cilla varit där idag med.

Ska bli rätt intressant och se vad det blir för typ av blogginlägg när jag kommer hem därifrån. Jag tippar på att det kommer bli en ganska laddat inlägg! :)

Återkommer om ett tag!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-05 @ 15:28:09

Sushi en drog?

Det är konstigt vad ett sushiberoende yttrar sig ibland.
Jag minns första gången jag åt sushi. Fy fan alltså! Var tvungen att knalla in på McD för att överleva den lunchen...
Andra gången var det nog lika illa.... Alltså varför ger man sig inte för?

Men så plötsligt en gång så slog det slit i skallen på mig bara. Den senaste biten var inte så tokig ändå... den efter det smakade faktiskt helt ok och när man svalt den sista vart man besviken över att de var slut! PANG! Totalt beroende!

Det måste finnas något i rå fisk som är beroendeframkalland. Jag kan få riktiga cravings ibland. Är jag ensam om att känna så?

sushi


Snabb undersökning då kanske. Hur många e det där ute som är sålda på sushi? Och ni som är det vart brukar ni köpa den då? Samt vilka "bitar" gillar ni bäst?

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-05 @ 14:58:15

Tänkte be om musiktips?

Jag sitter här hemma och gör en liten undersökning. Jag tänker inte säga va det handlar om riktigt ännu men jag behöver eran hjälp för att kunna göra en bra analys på ämnet.

Så utan att säga för mycket vill jag att ni med en kommentar ger mig tips på era bästa dance-låtar. Ni vet upbeat musiken som sätter snurr på partybenen..

Nu tänker jag inte riktigt på rocklåtar eller rnb eller liknande utan mer ren dansmusik. Mer åt trance och technohållet. Som detta....


Så har ni några bra partylåtar på lager? Dela gärna med er!

Tack på förhand!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-05 @ 03:23:03

Födelsedagsgubbe

Yes! Idag är det en stor dag. En av mina homies from K-town värmland fyller år idag.
Ja jag har sjungit för honom! Ja jag har skrivit till honom å nej jag har inget pinsamt att säga om honom. Tja mer än att han e förbannat gammal kanske men lika söt för det! =)

DOCK, efter lite snarfande på youtube så hittade jag det perfekta klippet som symboliserar den gode Magnus.
Han är från Värmland och det hörs. Han är blond. Han lagar mat. Han gillar kryssningar och dansmusik. Somliga kallar det dancemusic eller trance eller trams eller nått... Dansmusik är det iaf!
So with no further ado... I'll give you
Magnus Svensson


Magnus vi älskar dig och må du leva i många många lyckliga år! =)
Grattis på födelsedagen gubben!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-05 @ 02:37:08

Det här är humor mina vänner!!!

Bättre än såhär blir det inte! =)"Du blev påkörd av en stockholmare? En borgare i Mercedes!"

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 22:25:50

Dr Jekyll & Mr Hyde

Vad händer när en photoshopsmissbrukande fotograf, likt Dr Jekyll & Mr Hyde, har tråkigt?

flumm

Han blir hemsk! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 22:03:24

WTF!

Här går man runt och tror man är unik med ett lite annorlunda namn. Så knappar man in det på hitta.se och märker till sin förskräckelse att det finns en annan tjomme med samma namn! Vad är oddsen tänker ni då kanske... Då kontrar jag med att den jäveln bor knappt 3 mil ifrån mig med!!

Sverige har nära 9 miljoner invånare. Två heter Anders Albihn och vi bor typ grannar!
Kan ge mig fan på att han fotograferar och är utbildad webbdesigner med! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 20:42:07

Vad vill ni läsa?

Satt och funderade lite samtidigt som jag skrev det förra inlägget. Vad är det egentligen kul att läsa om i en blogg?
Har ni tid och lust vore det intressant att höra era åsikter om vad ni förväntar er för typ av läsning när ni besöker min blogg?

image119


Saknar ni något? Vill ni ha mer av något? Eller kanske tycker ni jag skall undvika något?

Gör din röst hörd! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 20:30:53

Luktar besöksrekord...

Japp japp! Allt tyder på att ett noterat besöksrekord idag! Känns lite knepipgt då jag för inte längesen enbart hade de närmast sörjande på besök i bloggen vilket resulterade i ca 25 besöakre om dagen.

Igår slog det plötsligt till och landade på 89 unika besökare. Mycket tack vare fröken
Cilla som gulligt nog promotat mig i hennes välbesökta blogg!

besök

Rekordet som således ligger på 89 unika besökare idag ser ut att inte bli mer än en dag gammalt. Sist jag kollade var besökarantalet redan upp i 87 idag så två besök till och ett nytt rekord är ett faktum!

Tack skall ni ha för att ni tittar in här!!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 19:58:06

Väntar besked

Går i väntans tider nu igen. Var på intervju för ett jobb i förra veckan och kommer få besked mot slutet av denna veckan. Har aldrig riktigt gillat att vänta men nu har man ju inte mycket val. Lite nervöst är det med men det vore väl fan annars tycker man! :)

Vill inte säga va det e för ställe förren jag fått höra mer. Men ni kan ju vara gulliga å hålla tummarna för mig!! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 19:45:06

Aurora-studios

Hjälpte men vän och kollega Jessica Wikström med lite hintar och tips för hennes nya portfolio på webben.
Det är inspirerande att hjälpa så begåvade och talangfulla människor!
Nedan ser ni en lite preview för hur hennes portfolio ser ut idag. Jag föreslår även ett besök till sidan då där finns mycket fräcka bilder!
www.aurora-studios.se

Klicka för större

Jag har dessutom förmånen att få fotografera tillsammans med Jessica. Vi utgör ett bra team och kompletterar varandra på ett bra vis. Ser ut att kunna bli ett par resor upp till sthlm inom en inte alltför avlägsen framtid. Mer info om dessa resor kan jag inte ge i dagsläget, men jag garanterar att det kommer generera häftigt material!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 19:03:56

Någon som sett...

Flushed

Överväger att titta på den sen nämligen. Är den något att ha ni som sett den?

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 18:56:48

Vissa dagar...

...hatar man bara det faktum att datorer inte förstår hur man själv tänker ibland!
IIS, Windows och PHP går mig på nerverna idag!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 04:19:38

Superbowl championsnyg


Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 00:37:46

Superbowl

superbowl

Ett av världens största sportevenemang äger rum nu inatt.
Superbowl, finalen i den amerikanska footballsligan (NFL).

Ingen sport jag fastnat för egentligen men det är ett ganska häftigt event minst sagt. Ser att NY Giants är ett utav lagen som spelar. Konstigt nog väcker det lite gamla minnen. Vill minnas att jag hade en jacka med deras emblem på när jag var yngre. Varför vet jag inte men... Jag var en betydligt större sportfantast förr om åren!

Nattuggla som man är får man väl sitta och heja fram sitt gamla "jacklag" till seger i den 42:a superbowlfinalen.

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-04 @ 00:17:06

Träningsmatcherna har börjat

ifk

Då har IFK Göteborg börjat träningsmatcherna för den här säsongen. Inte vilket motstånd som helst. På träningslägret i england har man spelat emot Liverpool och Sven-Görans lag Manchester City.

Liverpool är mitt favoritlag i den engelska ligan. Så det hade varit en häftig match att se. Första matchen slutade dock i nederlag för de svenska änglarna.

Den andra mot city gav ett betydligt mer önskat resultat. Seger med 3-1. Ni kan läsa mer om matchen här.

Vet inte om det intresserar så många andra men jag är lite svag för blåvitt! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-02 @ 16:59:39

Dagens underhållning

fm08

Gjorde en smärre tabbe och installerade mitt nya
Football Manager 2008 på den bärbara för en tid sedan. Nu har jag såklart torskat på det igen och sitter och spelar för mycket. Jag tror inte det är någon som har förståelse för att jag tycker detta är kul? =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-02 @ 14:25:01

Vad tror ni?

mössa

Det råder ju ingen tvekan om den här mannens framtida modellkarriär...

Jag och Cilla hittade mössan på Hemköp när vi var där och handlade. Kanske något att tänka på inför den stundande skidresan eller vad tror ni? ;)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-02 @ 14:18:30

Dead by april live

Eftersom jag bloggat rätt dåligt på sistone så får jag tag igen lite gamla händelser också känner jag.

Fredagen den 25:e januari var vi ett gäng som snurrade in till stan för att kolla in
Dead By April, (ni vet det där bandet jag plåtat...), som skulle spela live på Sticky Fingers i Göteborg. Det är egentligen inte mitt favoritställe men jag ville se DBA spela live så...

Givetvis var det lång kö för att komma in när vi kom dit lite småsent. Inte långt ifrån dörren får jag dock en överraskning. De har givitvis satt upp affischer över vad som händer på Sticky i helgen. De ser jag denna...


Min bild i Stickys fönster... Det ni! Inte illa pinkat! ;) Nu var inte bilden i nån högra kvalitet men det är faktiskt en rätt häftig känsla att se sina bilder i betydelsefulla sammanhang!

Väl inne fick vi vänta ett tag. Ett förband skulle spela först och sen skulle det riggas om lite.
När de väl satte igång spelningen så va det ett jäkla tryck. På en del håll lite för mycket egentligen vilket drabbade stackars Cilla. Hon tog förövrigt en videosnutt och har skrivit om kvällen i sin blogg. Vill ni läsa och titta mer där hittar ni det via denna länken.
Min mobilkamera och jag fick endast klämt fram denna bild.

dbalive

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-02 @ 13:56:39

Rackarns skön fåtölj alltså...

Den kanske inte ser så jäkla läcker ut men MY LORD den e skön att sitta i!

fåtölj

Denna fantastiska gudagåva sänd från ovan hittar ni på Chilli. För mer info om just denna ljuvliga pjäs kollar ni HÄR.
Där hittar ni förövrigt en bättre bild om inte annat. Min mobilkamera och jag står varandra inte så nära verkar det som...

Hur som helst får ni chans att provsitta en Daytona så gör ni det på egen risk! Se först till att ni verkligen har plats för den där hemma! =)

Mvh  Anders aka Nagadez

Inlägget skrivet: 2008-02-02 @ 13:01:31

Skön låt

Har suttit med den bärbara datorn i knät en del på sistone. Då brukar jag sätta mig så jag ser tvn samtidigt.
Då jag har ganska begränsat med kanaler här ute (läs 4:an och 6:an) så brukar det bli mycket samma program och reklam...

6:an skall börja eller har börjat visa en ny serie som heter Painkiller Jane. Den vet jag inte ett smack om men jag vet att jag gillar låten som är med i deras reklamtrailor för serien! :)

Three Days Grace heter gruppen. Pain heter låten. Lyssna själva här nedan så ser vi om vi delar uppfattning.
Tack
Cilla för att du hjälpte mig hitta låten...Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-02 @ 01:00:50

Tuva took me for a ride...

Har försökt hålla mig inne nu när det varit så risigt väder. Idag tog jag ju dock bilen söderut som jag skrivit om här nedan. Det blåste ju fortfarande ganska rejält men jag tänkte det e väl ingen fara...

Väl framme hos Peter ser jag att Det saknas en plastkåpa på min vänstra bakdörr. Tuva den rackarn har blåst mig på en plastkåpa!! =)
Nog för att den hängde lite på dekis men e det inte lite overkill att blåsa av den? Jag menar räcker det inte med att hon skickar mig darrande som ett asplöv över motorvägen? Kändes ju som jag körde i sicksack ibland... Men fram och tillbaka kom jag iaf. Helskinnad och allt... Värre va det som sagt med min söta bil. Får ta en bild imorgon och visa er...

Taskiga Terror Tuva!!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-02 @ 00:34:02

Kingsize redbull!

Innan jag styrde kosan mot Knäred så var jag tvungen att tanka. Nödvändigt ont måste jag säga. Det svider att stå å titta på den där mätaren som bara tickar och tickar. Jag tror jag skall sluta titta på den och bara lämna fram kortet i kassan sen...

Hur som helst så kände jag att jag behöver nog ha något att dricka i bilen. Det är rätt tråkig väg så nått smaskigt hade suttit fint. Jag irrade bort till kyldisken och hittade den nya redbull burken som jag hade läst om. Var ju bara tvungen att köpa en. 355 ml! Alltså mer än vad som finns i de vanliga små burkarna. Heeeeelt galet! Ni som känner mig vet ju hur jag reagerar på redbull... Anders aka Nagadez? Nja... snarare Anders adhd av redbull! =)

redbull

Klarade mig på en burk fram och tillbaka kanske jag bör tillägga som nått form av försvar!

Men visst är det galet med kingsize redbull? Anledningen till att de gjorde burkarna mindre från början verkar tydligen ha försvunnit på vägen!

Jag gnäller inte över det iofs. Den smakade lika smarrigt för det! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-02-02 @ 00:00:43

Nagadez - Nu också med ljud...

Har ganska precis landat hemma efter en dagstrip söderut. Har ju bråkat lite med ljudet i min nya dumburk så idag slet jag loss han å drog med honom ner ill min polare Peter i Knäred. Måste som parantes säga att det känns ganska vrickat att åka söderut och då se mer snö än vad vi har här... Nåja...

Efter lite jojjoåkande och meckande så har vi så lokaliserat felet med det uteblivna ljuset och fick styrt upp en åtminstonne provisorisk lösning. Känns jäkligt bra att det inte var det vi befarade från början för det hade betytt betydlgit mer krångel. Ny behövde vi enbart byta ut nätaggregatet som uppenbarligen inte kommer speciellt bra överens med mitt moderkort. Pip-ljudet är således borta och allt är frid och fröjd...

Trodde jag...

Nu när man äntligen fått tillbaka ljudet, tror ni inte att surroundhägtalarna skall krångla då? Man kan ju ganska snabbt konstatera att den där Murphy förmodligen punktmarkerar mig vissa perioder. Iaf känns det så.  :)

Förmodligen är det mina högtalare som är gamla, men det känns som att det borde kunna fungera ändå. Nåja. Jag är glad jag har ljud igen iaf! Då kan jag snart iscensätta mina planer för den gamla burken... Trevligt!

Mvh Anders aka Nagadez