Inlägget skrivet: 2008-09-30 @ 00:44:55

Ny session på modellbilder

Känns som det var en tid sen jag visade bilder i bloggen nu. På modellbilder med om jag tänker efter.
Så ikväll tog jag mig i kragen och publicerade några bilder som fått ligga till sig lite. I våras for jag ner till Båstad och plåtade duktiga
Ida. Till min hjälp hade jag även Peter och Jessica! Stort tack till er.

Vill ni spana in bilderna på mb så följer ni denna länken


Modell: Ida K - Assistenter: Jessica W och Peter LInlägget skrivet: 2008-09-27 @ 17:41:43

Nytt med Timberlake?

Snurrade runt på youtube idag och hittade två låtar jag inte hört där en av mina favoriter Justin Timberlake medverkar. Jag vet inte om de är helt nya eller om jag bara missat dem kanske. Rätt sköna ändå tycker jag.

Hittade även sticket till Lovestoned i ett eget klipp. Har alltid tyckt det är det bäåsta i hela den låten så det var soft att hitta!
Bussig som jag är så delar jag med mig till er här i bloggen! Lyssna och njut!
 

T.I. Feat. Justin Timberlake - Dead And Gone


Timbaland & Justin Timberlake & LL CooL J - Headsprung

Noterade nu att det sista klippet jag ville visa inte gick att infoga i bloggen så ni får helt enkelt själva ta er in på youtube och kolla. Länken här ni här.Inlägget skrivet: 2008-09-26 @ 16:54:05

Testar att modeblogga

Det verkar ju vara inne att blogga om mode så jag får väl ge det ett försök the Nagadez style!

Cilla visade mig diverse coola saker ifrån asos. Ja den sidan känner väl alla bloggare till som skriver om mode antar jag.
Noterade hur som helst att de har en hel herravdelning med så slank ju in där lite snyggt.

Jag hittade en hel del sköna grejer måste jag säga. Synd man inte är gjord av pengar dock.
En tröja tänkte jag dock visa för er. Jag vet inte om man kan kalla det för att modeblogga iofs för mycket mode kan det vara i en hoodtröja egentligen?


Jag tycker den e lite skön dock. Mest kanske med tanke på trycket. CMYK. För alla er som sysslar med fotografering eller grafik för tryck osv vet ju vad det rör sig om! Modehumor kanske hade varit en bättre titel! Ni hittar den via denna länken

Lite fräsig var den iaf!Inlägget skrivet: 2008-09-26 @ 16:10:29

Ny kategori: Humor

Jag inbillar mig att jag är en skojfrisk kille och har alltid nära till humoristiska inslag. Kände därför att det var på sin plats att införa en humorkategori i bloggen.

Första inslaget blir väl egentligen två musikinslag men de här grabbarna är så jävla sköna rent ut sagt att de platsar helt klart i min kategori för humor! Sen sjunger de ju förbannat bra med så ren bonus!

Mina damer och herrar. Låt mig presentera
Flight of the Conchords

Inlägget skrivet: 2008-09-26 @ 15:48:57

Tjänstebil?

Mitt i allt affärsplansmakande med likviditetsbudgetar och likande så måste man ju börja titta på en lämplig tjänstebil! Det ingår i affärsplanen att göra en resultatbudget som skall vara väldigt åt det positiva hållet. Det måste väl ändå innebär att man skall räkna in en vettig tjänstebil? Tycker ni inte det?

Jag hade tänkt mig en sån här kanske?

Aston Martin Rapide

Kan ni se Mr Nagadez köra till en plåtning i detta fordon månne? Jag ser redan Nagadezloggan på dörren jag.

Har jag förresten berättat att jag fick byta två däck på min nuvarande kärra igår? 1100 kr. Och att det då visade sig att stötdämparen på högerfram släppt helt från karossen. Grattis till mig! 1500 spänn till där. Kan ju flika in att stereon som sagt fastnat på maxvolym med som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Jodå så att... Det hade varit trevligt med en positiv budget...Inlägget skrivet: 2008-09-26 @ 15:38:38

Skummaste musikvideon på riktigt länge

Slog på MTV när jag satt och käkade lunch här tidigare. Jag totalfastnade för videon jag skall visa er nedan. Varför kan jag nog egentligen inte förklara för jag vet inte om jag rådiggar låtan något vidare, men videon tillhör nog något av det skummaste jag sett i musikvideoväg på riktigt länge!


OK Go - Here It Goes Again

Som att det inte vore nog så hittade jag detta klipp när jag sökte upp klippet ovan på youtube.


OK Go - Here It Goes Again Granbury High School

Rätt ambitiöst ändå att ha det på en skolföreställning! Gotta give them that!

Men jag måste nog faktiskt erkänna att min version av
Sudden i Novemberkåsan för Kiwi sixties förstås slår dem med hästlängder men det är en helt annan historia! Som en avslutande parentes kan jag väl nämna att jag har min version på ett ädelt gammal VHSband nånstans... Yes sir... Best in show -95. Blev väl ingen kioskvälltare kanske men jag har väl alltid varit lite mer av en liveartist!
Ironi! IRONI!! Gotta love it!Inlägget skrivet: 2008-09-25 @ 14:55:58

Nån hejjare på bilstereos?

Har suttit en hel del i min bil den senaste tiden men har inte kunnat lyssna på musik. Min jä*la stereo har ju hängt sig på maxvolym och vägrar släppa det läget! Den svarar inte på en enda knapp längre så jag har vackert fått sitta å sjunga för egen maskin det sista!

Nu är jag däremot brutalt trött på detta faktum så jag har börjat se mig omkring efter en ersättare. Därav titeln på detta inlägg. Jag är ingen hejjare på bilar. Inte på stereos heller om jag ska vara ärlig. Så jag tänkte kolla om det är någon som har koll på läget som kan ge mig några rekommendationer kanske?

Den jag tittat på hittills är
Pioneer Bilstereo DEH-3000MP och den ser ut som nedan.Vad tror ni?Inlägget skrivet: 2008-09-13 @ 19:23:38

Lördag: Andra festar, jag...


Bilden hämtad från:
http://www.nyforetagarcentrum.se/

...jobbar på min affärsplan! Yäj!!Inlägget skrivet: 2008-09-13 @ 17:58:29

Nya joggingskor

Jag har konstaterat att det är brist på vettiga skor att motionera i för min del. I synnerhet om man skall ge sig ut och gå eller springa. Så det är nog faktiskt på sin plats att se över utbudet av fräsiga joggingskor!

Spanade in dessa dojjor på
stadiums hemsida. Dock fick jag ett ryck och hämtade en bild ifrån Pumas egna hemsida då jag tyckte den var coolare helt enkelt!

Vad tycker ni? Är de något att ha? Har ni kanske andra vettiga förslag är de mer än välkomna!

Inlägget skrivet: 2008-09-13 @ 16:19:13

Rykten om ny HTC modell till julen

Alla pratar om Iphone nu för tiden. Undertecknad inräknad! Men i och med det stora intresset för apples kioskvältare så har också ord som Iphonedödare dykt upp. För givetvis vill ju inte konkurrenterna bara vika ner sig och buga för nykomlingen på marknaden.

En av de första mobiler som kallades för "Iphonedödare" var
HTC Touch Diamond. En något mindre mobil men med i månt och mycket en liknande spec som Iphone.
HTC, som iaf för mig är en ganska ny tillverkare på mobilmarknaden, ryktas nu släppa ytterligare en modell lagom till julhandeln. HTC Tocuh HD sägs det att modellen kommer heta. Här känns det som att titeln Iphonedödare är mer berättigad! Storleken är nu mer i klass med Iphone. För att inte säga näst intill identisk som så när på nån mm hit och dit.Storleken är ju idag mer intressant då det blir allt mer populärt att surfa och kolla på filmklipp med mobilen.
Egentligen rätt underligt med tanke på att för nått år sen tillbaka var trenden att telefonen skulle vara så liten som möjligt!

Att jag tror HTC Tocuh HD är mer berättigad sitt smeknamn beror även på att jag antar den kommer gå att köpas utan abonnemang. HTC Touch Diamond är popis bland tres kunder idag och jag tror deras nya modell kommer bli än mer eftertraktad!
Jag som har tre som operatör har ju sörjt att Iphone inte verkar fungera med treabonnemang hittills. Lösningen verkar ju kunna bli denna nya lur! Vi får väl se vad som händer fram till jul!Inlägget skrivet: 2008-09-10 @ 22:59:16

Kvällens bild!

Ytterligare en bild från sthlm på fröken Josefin blir kvällens bild.
En mycket speciell plåtning måste jag säga och resultatet vart jag riktigt nöjd med!


Modell: Josefin - Mua: Stina - Assistenter: Peter och Jessica

What say you!?Inlägget skrivet: 2008-09-10 @ 20:13:33

Black or purple?

Igår efter AMS så skulle jag ju spana in bildskärmar var det tänkt. In på Kungsmässan och siba, men shit vilket dåligt utbud och den enda skärmen jag hittade av värde var avstäng så man kunde inte så något. Nej det blev bakläxa på det må jag säga!

Snurrade givetvis in på min vanliga bana inne på Kungsmässan.

Jack&Jones hade fått in lite new shit. Två helt vrickade skjortor. Det ska tydligen vara rutigt till hösten iaf... Fick inte tagit några bilder på dessa men skall se vad jag kan göra nästa gång!

Steg två blev pressbyrån och tidningsavdelningen. Står alltid och dregglar åt alla modetidningar, fototidningar och webbtidningar. Synd det är så dyrt med vettiga intressanta tidningar. Min ekonomi tillåter ju inga omotiverade utgifter så det blev inget köp denna gången.

Smög även in på H&M faktiskt. Längesen jag var där nu så. Min svarta huvtröja är inte längre så svart så jag har spanat efter nån att ersätta den med. Hittade en ganska skön modell som jag provade i två färger. Tänkte att ni som är insatta skulle få vara med och avgöra om det är någon som är värd ett inköp?!

Alternativ 1. LBH (Little Black Huvtröja)


Alternativ 2 LPH (Little Purple Huvtröja)

Notera den inte helt manliga posen här. Yrkesskada skyller vi på...

Nå? Är någon av dessa värdiga spendera resten av sitt liv kring min bringa? =)Inlägget skrivet: 2008-09-10 @ 15:00:36

Vem säger att storleken saknar betydelse?

Såg just att Sony släpt en ny bärbar modell i sin Vaio-serie. Eller ja ordet bärbar kanske man skall överväga byta mot släpbar för här snackar vi 18,4" skärm! Det e grejer det! Datorn har fått det sexiga namnet VGN-AW11Z/B. Lätt för vem som helst att komma ihåg!

Specen i övrigt slår den datorn jag sitter på nu på flera punkter och det är ändå en stationär byggd som arbetsdator!!
Här kan ni syna den i fogarna ytterligare om ni så önskar

Som ni säkert redan förstår så har även jag ärvt den ack så vanliga prylbögsgenen och fick ju omdelebara faderskänslor för den här maskinen! Jag menar titta på den...

Bilden kommer från http://vaio.sony.se

För er modeintresserade bruttor så är detta för mig vad en Louis Vuitton handväska är för er!! Ren och skär porr!
30 omgångar presentkort från gratisbio, (vilket blir 21000), och den är din! Kanske borde bli medlem där när jag tänker efter... ;)Inlägget skrivet: 2008-09-09 @ 13:34:38

Utflykt


Är precis redo för att rulla iväg på dagens lilla utflykt. Först på dagordningen står ams. Inte mitt favvishak men nu måste det börja hända lite grejer!
(Deras loggo passar otäckt bra in i bloggen. Ja färgmässigt då...)

Punkt nummer två blir att tanka bilen. Utgifter utgifter utgifter....

Tredje anhallten blir Swedbank. Min bankdosa lever sitt egna liv och behöver därför lämnas in på hispan för att ersättas av en yngre hetare modell.

Fjärde och sista punkten kommer bli en visit nånstans för att kolla på bildskärmar. Ja som ni vet så har ju min gett upp så det e dags för en ny. Då måste man ju sondera terrängen först och kolla vad som bjuds.

Återkommer när samtliga punkter är lösta! På återseende!Inlägget skrivet: 2008-09-09 @ 01:53:54

Dags för sängen

Men passar innan dess påa tt visa ytterligare en bild. Även denna ifrån Sthlmsvistelsen. Josefin heter Modellen. Stina heter muan. Jessica och Peter heter assistenterna! Länkarna styr jag upp imorgon!

Sov gott go vänner!
Inlägget skrivet: 2008-09-08 @ 23:46:17

Kommer på mig själv skratta såhär iblandInte ok jag vet! =)Inlägget skrivet: 2008-09-08 @ 23:03:40

Duo i kvällens bild

Kvällens bild innehåller dagen till ära två duktiga modeller. Ida och Amanda gjorde mig och Peter sällskap en dag i våras.
Sminket stod tjejerna för själv och det gjorde de bra. Vi var ute efter en naturlig känsla med mycket motljus. Slutresultat ser ni nedan!


Modell1: Ida - Modell2: Amanda - Fotoassistent: PeterInlägget skrivet: 2008-09-08 @ 22:41:26

Blogglayouten nästan klar

Ja nu är jag snart klar med trixandet med bloggen. Det är ett par enstaka saker kvar. Det retar mig fortfarande t.ex att jag inte kunna få fixat till kommentarsformuläret riktigt. Varje gång jag varit in där och snurrat så har det slutat med problem. Ena stunden kunde man inte kommentera alls andra så kom inte alla texter med! Bedrövligt! Men skam den som ger sig...

Sen har jag en bugg till som jag inte riktigt få bukt med. Jag har faktiskt tagit till experthjälp på ämnet för att förhoppningsvis kunna lösa det som imorgon. Keep you fingers crossed!Inlägget skrivet: 2008-09-08 @ 18:05:51

FEL FEL FEL!!!

Det visar sig att bloggadresser och epostadresser som ni som kommenterat angett inte kommit med i postningen. Så jag har inte kunnat svara på era kommentarer. Annat än de jag känner igen nicknamnet på då.

Ledsen att jag orsakat lite problem med mitt kommentarsformulär.
Så ni får gärna skriva ytterligare en kommentar till mig så jag vet vilka ni är!  Tack!Inlägget skrivet: 2008-09-08 @ 16:22:09

Nått vajsing med utseendet på kommentarsrutan

Jag satt här och funderade på varför jag inte fått några kommentarer på sistone. Lite ledsen i ögat var jag faktiskt så jag tänkte jag testar och kollar så det går att posta kommentarer iaf.
Då åkte jag på ett skönt felmeddelande såklart. Inte konstigt ni inte kunnat kommentera!

De visar sig att min utsmyckning av kommentarsfälten var roten till allt ont gällande det problemet!
Dock efter mycket letande och testande så har jag konstaterat att felet ligger enbart i det fältet där man skriver själva kommentaren. Alltså <textarea> för er som snackar html! Se bilden nedanÄr det någon av er där ute som har lyckats ändra utseendet på den rutan utan att det slutar att fungera att kommentera?
Jag är väl förmodligen ute och cyklar nånstans i koderna så...
Hade hur som helst varit tacksam om ni kunde hjälpa mig i så fall!Inlägget skrivet: 2008-09-08 @ 14:29:57

Utöka bloggdesignen?

Sitter och funderar på att förändra min bloggdesign ytterligare. Har gjort ett förslag i photoshop där jag har två menyer istället för som nu bara en. Det är lite jobb att fixa till men jag tror det kan bli snyggt.

Vad tror ni?

Klicka för störreInlägget skrivet: 2008-09-07 @ 23:21:05

Aftonens bild

Idag blev det vintertema. Genom modellbilder.se så var vi ett gäng på fototräff i Klövsjö i vintras. Då togs aftonens bild som idag innehåller allas våran egna söta Cilla aka Wysteriia. Det klockrena sminkandet stod fröken Sarah Maria för.

Månne blir det en försmak vad som komma skall? Eller nej vi vägrar inse det och kallar det sensommar va? Ja vi säger så!


Modell: Cilla aka Wysteriia - MUA: Sarah MariaInlägget skrivet: 2008-09-07 @ 22:57:05

Visitkortsdesigner sökes!


Jag sitter här och knåpar lite på ett nytt visitkort. De gamla var schyssta men är tyvärr inaktuella då jag har bytt telefonnummer sen jag lät trycka upp dem. Det är riktigt svårt att göra saker för ens egen del helt klart. Jag har många idéer och stora visioner men svårt att få ihop det till ett perfekt resultat som jag är ute efter.

Jag tänkte som så att jag har ju visat bilder här tidigare i bloggen och fått mycket bra kritik så det borde ju enligt konstens alla regler finnas ett gäng kreativa människor där ute som kanske är sugna på att hjälpa mig lite!? Så finns det någon som är haj på läckra visitkort så får ni gärna kontakta mig! Kan ni inte själva så kanske ni kan tipsa om någon eller något som kan hjälpa mig!?

Tusen tack på förhand!

Ps. Kanske borde göra det till en tävling. Designa Nagadez visitkort...*hmm* Tål att funderas på. Vad ska man vinna i sådana fall? Ds.Inlägget skrivet: 2008-09-07 @ 00:22:59

Kvällens bild

Ikväll är det Frida som är på tapeten... Eller snarare mattan om jag ska vara ärlig...

Denna bilden är tagen i en kanonfin lägenhet i Sthlm. Jag ligger över en takbjälke 4 meter upp i luften och fotar Frida rakt uppifrån där hon ligger på, en ja just det... matta!

Lite annorlunda bild och sånt är jag ju svag för! Det fick bli kvällens bild!


Model: Frida SInlägget skrivet: 2008-09-06 @ 23:50:36

Fjortisgäng invaderade lokal pizzeria

Fjortisgäng invaderade pizzeria, försökte röka chokladcigaretter.

Ja, det är så morgondagens löpsedlar kommer se ut. Sad but true.
Mitt i fotbollen konstaterade jag att jag var brutalt sugen på skräpmat. Jag var först fast inställd på thaimat men det var jag för hungrig för att orka vänta på. Så det fick vackert bli en pizza.

Inte tänkte väl jag klä upp mig och peta in linser bara för att dra en repa ner till den lokala pizzerian inte...
När jag närmar mig parkeringen så ser jag 10 mopeder utanför. Ingen bra start precis. Men men.
Jag stövlar in och upptäcker att ett helt fjortisgäng har ockuperat ena härnet av pizzerian. Det pratas och skrattas högljutt om en det ena och en det andra...

Jag beställer och sätter mig ner på en stol en bit bort och observerar gruppen en stund.

Någon i gänget har upptäckt att pizzerian som också säljer lite godis har chokladcigaretter i sitt sortiment. Givetvis skall den coolaste i gänget ha sådana. Det tar 5 sekunder så vill såklart alla andra i gruppen också ha sig ett paket. För det är ju "ba sååå jääla najs asså..."

Det posar inför varandra och är såklart stencoola med sina nya accessoarer.
Nått geni kläcker ju den strålande idéen att givetvis tända sin cigarett. Jag vågar gissa att det är kille med hierarkinummer 2 i gruppen.
Jag vet inte om jag behöver fortsätta den här historien egentligen. Det känns som att ni alla redan ser scenariot framför era egna ögon....
Eld, choklad, papper, fjortismun.... Ingen bra kombination!

Båda pizzabagarna och jag småflinar och jag vågar nästan gissa att vi alla delar samma tanke. Det var bättre förr!Inlägget skrivet: 2008-09-06 @ 17:17:55

Omröstning

Fick ett ryck och skapade en simpel omröstning till bloggen här. Ni hittar den i menyn till höger. Strax under bloggkollsikonen.

Jag gjorde den för jag skulle vilja veta lite mer om vad ni besökare är intresserade av att se och läsa i min blogg! Så har ni tid och lust att hjälpa mig utveckla bloggen så ta gärna en titt på den och gör er röst hörd!

Har ni en genialisk plan för vad jag skall hitta på är det givetvis mycket välkommet att skriva en kommentar till detta inlägg också!Inlägget skrivet: 2008-09-06 @ 15:01:55

Finlir i designen

Har suttit en sväng här på förmiddagen och trixat lite med utseendet på bloggen. Det är väl inga vansinniga skillnader men några små detaljer har jag ändrat på iaf.

Kan ni hitta vad de är? ;)

Inlägget skrivet: 2008-09-06 @ 00:40:24

Nattugglan visar gamla bilder

Sitter och tittar igenom gamla bilder ibland. Kan vara ganska kul. Som i det här fallet så hittade jag en gammal bild från en plåtning som jag och min goda vän och kollega Jessica Wikström gjorde för en designer i sthlm.

Tänkte det kunde få bli kvällens sängfösarbild. Ja för det är väl egentligen dags att lägga sig va? Nåväl kalla det va du vill här är den iaf!


Modell: Anna

Peace out!Inlägget skrivet: 2008-09-05 @ 15:40:16

Produktionsstopp

Tyvärr har det inträtt produktionsstopp i Nagadez bildfabrik då min arbetsskärm är livlös. Den funkade fint i sthlm, men gammal som den är så klarade den väl inte av flytten tillbaka igen. Väl uppställd här hemma så visade den inga som helst livstecken. Har bytt sladdar och testat olika eluttag men ingen skillnad.


Lacie electron

Har tittat på nya skärmar med men skall man hitta något som matchar den jag haft så blir det ganska så dyrt tyvärr. För dyrt för en fattiglapp som mig.

Känner ni någon som skall göra sig av med en skärm anpassad för bildredigering får ni gärna höra av er till mig.Inlägget skrivet: 2008-09-05 @ 00:18:37

Homeboys

Var en sväng in till stan idag och passade på att hälsa på mina grabbar här i stan. Var längesen vi sågs nu så det var riktigt kul att tjôta lite igen! Vi drog en sushi med faktiskt. Även längesen jag åt det så det var smarrigt.

Av någon underlig anledning så är jag kalastrött idag. Överväger att knö mig ner i säng i vettig tid idag.
För er som är nattugglor tänkte jag iaf visa en bild så ni har något att glo på en stund! Bilden jag valt idag är inte helt ny så tänkte det kunde vara kul kanske. Vi hörs imorgon!


Modell:
Olesya - MUA: MartinaInlägget skrivet: 2008-09-03 @ 21:02:06

Hattifnatt på modellbilder!

Slängde precis upp en session på mb med bilder från en plåtning i sthlm. Sarah Maria, makeup artist och god vän, bad mig ta lite produktbilder för hennes egendesignade hattar hon tillverkar!

Väldigt rolig plåtning som vanligt med dessa inblandade! Här nedan ser ni två utav bilderna. Vill ni spana in resten så föreslår jag ett besök till DENNA LÄNK.


Cilla


Li
Inlägget skrivet: 2008-09-03 @ 14:31:25

Klippte mig igår...

Jag berättade väl att jag var hos frissan igår?  Riktigt gött att få lite styr på barret igen måste jag säga!


Klicka för större

Skämt och sido så ser jag väl inte riktigt ut så idag kanske men jag hittade en störtskön sida där man kunde ge sig själv en frisyr som var poppis under olika tidsåldrar. Här ovan ser ni mig bära en mycket trendig frisyr från 1984.

Ska väl erkänna att jag idag är betydligt mer ja... korthårig!  Thank God!
Vill ni testa att ge er själva en ny frilla så knalla in på www.yearbookyourself.comInlägget skrivet: 2008-09-03 @ 13:04:57

Funderar på nya skor...

När jag var med Cilla och gänget från bloggfikan på Urban outfitters i sthlm så sprang jag på dessa iögonfallande skor. Jag har länge varit såld på färgen lila. Varför vet jag inte riktigt men den är skön bara. Av någon underlig anledningen diggar jag även lila i kombination med orange! Ja ni hörde rätt. Det är så fel så det blir rätt. Vad tror ni jag gillade dessa pjuks ifrån Nike då?


Nike Dunk High '08 LE Men's

Nu tänkte jag dock utsätta mig för det troligen ganska vansinniga tilltaget att fråga er i bloggvärlden vad ni tycker om dessa shoes? Hade ni kunnat se mig knalla omkring i ett par sådana utan att garva? Bra/Anus som Filip och Fredrik hade frågat?
Vill ni se dem mer up front så föreslår jag DENNA LÄNKEN eller kanske DENNA
Inlägget skrivet: 2008-09-02 @ 20:12:53

Och vinnaren är...Efter mycket kopierande, trixande, klippande och knåpande så har jag då äntligen lyckats dra en vinnare i tävlingen där man kunde vinna en plåtning med mig och en makeup artist.

Grattis säger jag till
Gisele (deliciousone.blogg.se) vars namn stod på den vinnande lotten.

För redovisningens skull så tog jag en snabb bild på samtliga lotter i min fina lila glasskål på den gräsliga oranga mattan! :)

samtliga lotter

Och en bild på den vinnande lotten...

Klicka för större

Vill även passa på att rikta ett stort tack till alla er som deltog i tävlingen. Känns jätteroligt att såpass många är intresserade av att plåta tillsammans med mig. Det är inte omöjligt att det dyker upp fler liknande tävlingar i min blogg framöver så se till att titta in med jämna mellanrum!

Kan också passa på att nämna att jag snart kommer lägga upp en prislista för olika fotograferingar med mig. Så för alla er som är sugna på att plåta med mig finns den chansen framöver också! Har ni frågor rörande detta eller något annat så tveka inte på att kontakta mig. Det gör ni enklast via info @ nagadez.com (utan mellanslag kring @)

Tack för denna gången!Inlägget skrivet: 2008-09-02 @ 12:45:41

In till stan sedan presentera vinnaren...

Yes! Nu skall jag dra mig in till stan en sväng för att bli lite fräsigare i håret samt styra upp nya linser så man inte går runt och är ett blindstyre. Efter det till kvällen så är det dags att presentera vinnaren i bloggtävlingen som avslutades igår kväll. Spännande värre! :)

Vi hörs lite senare gott folk!Inlägget skrivet: 2008-09-01 @ 22:18:51

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Då har klockan passerat 21:00 med marginal och därmed är tävlingen avslutad. Nu skall jag sätta mig ner och sammanställa alla som deltagit och dra en vinnare. Vinnaren kommer om allt går som det ska att presenteras här i bloggen under morgondagen!

Vill redan nu passa på och rikta ett tack till alla er som varit med och deltagit. Jättekul att det är så många med och tävlar!