Inlägget skrivet: 2009-06-26 @ 11:10:58

FrågestundÄr det något ni vill veta så gör slag i saken och skicka mig din/dina fråga/or!Inlägget skrivet: 2009-06-24 @ 12:56:41

Självporträtt a la mobil

Hittade en bild i mon mobil som jag tydligen tagit på mig själv nu innan helgen.... Jag gillar ju normalt sett inte att vara med på bild men wtf! Jag bjuder er på den iaf!
Inlägget skrivet: 2009-06-19 @ 17:22:19

Lite blandad kompott med Maria på MB

Maria frågade mig om det inte vore kul att slänga upp resterande bilder från våran fotodag i Göteborg på modellbilder.
Några av bilderna är ett par godbitar i mina ögon så jag sa givetvis inte emot henne.
Så nu finns det mer av samarbetet Maria Levin / Anders Albihn att beskåda på modellbilder. Vill ni in och spana så följer ni
DENNA LÄNK.

I vanlig ordning ger jag er en stänkare här i bloggen med.
Inlägget skrivet: 2009-06-18 @ 14:16:28

"Li e kvinnan" som session på MB

För en tid sedan visade jag upp en bild från plåtningen med Sarah Maria och Li i Stockholm där Li fick agera lite av en Liekvinna. Nu ligger dessa bilder som en session på modellbilder så är ni nyfikna så är det bara att klicka sig vidare via DENNA LÄNKEN.
Givetvis bjussar jag på ytterligare ett smakprov här i bloggen!
Inlägget skrivet: 2009-06-18 @ 14:03:22

Linnea i Hallstahammar

Det har varit mycket redigerande av bilder på sistone. Nu är även några bilder från min enda plåtning i Hallstahammar klara med. Linnea heter den fantastiska modellen. Mua är ingen mindre än den begåvade fröken Cilla.

Hallstahammar för er som inte vet hyser en av Sveriges största fototräffar, (genom modellbilder.se), sista helgen i maj varje år.
Stort tack till Ryan som lånade mig hans ena kamera under träffen! High five man!

Inlägget skrivet: 2009-06-17 @ 19:49:14

Fröken Levin

För en tid sedan hade jag besök av fröken Maria Levin här i Göteborg. Vi plåtade en heldag men jag har ännu inte visat så många utav alla de bilder jag gjort vid från den plåtningen. Här kommer iaf ytterligare två bilder som jag gillar stenhårt.

Man kan nästan inte tro att det är samma modell på de här olika bilderna och det gillar jag. En eloge till Maria för det! Du är en riktig klippa!


Bilden är tagen en tidig förmiddag ute i Särö.


Denna bilden är tagen där jag bor nu i Majorna.

Vill ni se mer bilder på Maria från våran fotodag så kan ni titta på de här sessionerna som finns på modellbilder.se.
SESSION1 och SESSION2Inlägget skrivet: 2009-06-15 @ 18:43:57

Li e kvinnan på bilden...

Titeln är brutalt bra på nått vis... Liemannen goes kvinna och modellen heter Li. Perfekt! Li e kvinnan på bilden Liekvinnan på bilden... Göteborgshumor när den är som allra mest medioker! ;)

Bilden är hur som helst tagen under min vistelse i sthlm nu häromveckan.
Sarah Maria och Li bjöd ut mig till Vaxholm där vi plåtade vid ett elegant slott.

Oturen var givetvis framme så vi fick vackert genomföra hela plåtningen i regn. Som pricken över i:et så dog även kameran mitt i plåtningen vilket var en stor besvikelse.

Vi hann iaf ta en del bilder och detta är den första jag gjort vid. Vad tycker ni om den?
Inlägget skrivet: 2009-06-13 @ 19:28:45

Vackra Emelie sminkad av mycket duktiga Cilla

Det har varit lite torrt med uppdateringar i bloggen på sistone. Jag är medveten om detta. Har dock varit på resande fot och från det att jag kommit hem har det funnits saker att stå i.

Har iaf satt mig ner för att retuscha en del av den senaste tidens bilder. Tänkte bjuda på en av alla de bilder jag tog på mitt stopp i Borlänge.

Cilla utbildar sig just nu till makeupartist så det var en ren självklarhet att jag tog en sväng därom och testade hennes nyfunna kunskaper. Resultatet... Ja det ser ni här nedan. Jag är riktigt nöjd!

Modell är den bedårande Emelie Ö.