Inlägget skrivet: 2009-05-26 @ 12:10:47

Black Wall

Fler och fler utav bilderna från plåtningen med Maria Levin blir nu klara. Såpass många att det vart dags för en ny session på modellbilder.se. Om ni vill spana mer så följer ni helt sonika DENNA LÄNKEN.

Platsen, ja det är Röda sten i Göteborg. Sminkat och stylat, det har Maria gjort helt själv.
Här nedan får ni självklart ett litet smakprov...
Inlägget skrivet: 2009-05-09 @ 01:15:31

Fest eller...

Ikväll är det fest i stugan. Finskjortan är på. Frillan är finfixad av ett proffs. Det här kan bara gå bra....Inlägget skrivet: 2009-05-08 @ 12:50:13

Trevligt återseende!

För en tid sedan var Frida S på besök här i Götet. Det var verkligen jättekul att träffa henne igen. Var väldigt längesen vi sågs senast. Givetvis fick vi plåtat lite också.

Runt här i krokarna finns det flera fräcka fotoplatser. När Frida plockade upp den störtsköna byxdressen kände jag direkt att mitt eleganta tegelhörn skulle passa som handen i handsken!

Tack Martina för sminket. You rock.
Inlägget skrivet: 2009-05-07 @ 12:39:10

VIlde och Isa

För en tid sedan frågade fotografen och tillika vännen Gun Noord mig om vi inte skulle göra en plåtning tillsammans. Givetvis var jag inte sen att haka på det erbjudandet.
Modellerna som Gun själv handplockade var Vilde och Isa. Vilde går för agenturen avenuemodeller som finns här i gbg. De har redan lagt upp lite bilder från våran plåtning där faktiskt. Riktigt kul. Det kan ni SE HÄR.
Isa är Vildes väninna och hon kan jag avslöja var på möte med avenuemodeller häromveckan! Håller tummarna för henne!

Smink ja det stod den begåvad Martina G för.

Bilderna är tagna i det området Gun bodde i här i gbg innan hon återigen valde att flytta ner till skåne igen och det var vid Selma Lagerlöfs torg.

Det kommer fler bilder från denna plåtning längre fram var så säkra bjuder på dessa två under tiden.


Vilde


IsaInlägget skrivet: 2009-05-06 @ 15:37:28

Session med Li - Dark Skies

Mitt i allt mitt internetkrångel så har fröken Li laddat upp en session vi tog förra sommaren. Jag har visat er ett par av de bilderna tidigare i bloggen, men nu finns de alltså också att beskåda på modellbilder.se.

Vill ni spana in dem kollar ni in
DEN HÄR LÄNKEN.

Modell det är Li.
Mua det är Sarah Maria.
Platsen är Vaxholm i Elstockholmo
Inlägget skrivet: 2009-05-06 @ 15:29:58

Internetkrångel

Tyvärr verkar det inte bättre än att internet krånglar lite fortfarande. Jag kan av någon underlig anledning inte ta mig in på alla sidor som man brukar. Jag har itne riktigt kunnat klura ut va det beror på heller tyvärr.

Givetvis så är modellbilder en av de drabbade sidorna samt flera utav era bloggar. Det är främst därför jag skriver detta så ni som är snälla och kommenterar inte börja undra va jag är för drygpelle som inte svarar er.

Hoppas att det skall lösa sig snart hur som helst så man kan surfa som vanligt folk!Inlägget skrivet: 2009-05-06 @ 12:25:55

Kombon

Efter en tids internetstrul så är jag nu tillbaka igen. Jag erkänner jag är grovt internetberoende, men samtidigt måste jag erkänna att det kan vara skönt att få ett break med...

Till exempel kan man få galna fotoryck. För inte var jag svårövertalad när Daniel min kombo frågade om vi inte kunde plåta honom. Sagt och gjort... Så här vart det.

Ps. Daniel är INTE naken. Jag var bara så fräck att jag redigerade bort byxlinningen!! ;) Ds.