Inlägget skrivet: 2009-11-28 @ 17:36:51

Dåligt med uppdateringar

Jag vet att det varit dåligt med uppdateringar på sistone men jag har tyvärr verken tiden eller orken för att blogga i den utsträckningen jag egentligen skulle vilja.

Det har varit ett par hektiska veckor med mycket jobb på
Nelly. Även mycket retuschtimmar som jag vanligtvis gör kvällstid. Därför har mina egna bilder samt bloggandet kommit en del i skymundan.

I min värld är det helt klart värt det även om det kanske låter knasigt i mångas öron. För när man jobbat med Elsa Hosk, Klara Wester, Sandrah Hellberg, Niklas Nilsson, Dave Lilja och Carolina Gynning, (samtliga från Mikas), för att bara nämna några namn, så är man ganska nöjd med tillvaron ändå!

I nya numret av Café finns bland annat en dubbelsidig annonsbild för Nelly med som Nellystudioteamet tagit. I detta fallet råkade det vara jag som tryckte på knappen vilket jag givetvis är mäkta stolt över, men vi jobbar som en enhet och alla förtjänar samma mängd cred! Modell var den störtsköna Niklas Nilsson från Mikas. Sminkade det gjorde Josefina Zarmén och assade det gjorde Per Norberg och Jimmy Svensson. Ett klockrent team om jag får sticka fram hakan en smula!

Jag har även fått modella lite själv på sistone. Som jag tidigare nämnt har jag fått plocka fram "jeansröven" och med den kränga Nellys jeans! Dessutom kommer min nuna synas i en stor katalog som nästa år går ut i ca hundratusen ex över hela norden. Inte illa va!?

Framöver kommer det hända en hel del också men det är inget jag vill eller kan gå in på i dagsläget. Jag är bara glad åt min tillvaro just nu och känner för första gången på väldigt länge att jag har en riktigt positiv framtidstro!

Avslutningsvis tänkte jag visa en bild jag gjorde iordning sent igårkväll.
Bilden är tagen i Nellys studio i Borås. Modell det är Lina Söderström, även hon från Mikas.
Inlägget skrivet: 2009-11-14 @ 17:26:48

Header i Josefin Crafoords blogg

Häromdagen skrev jag och berättade om bilderna jag retuscherat för miljaki som ligger på deras hemsida nu.
Bland modellerna för den plåtningen hittar vi ingen mindre än Josefin Crafoord. Hennes egna kollektion för milajki finns att beskåda på deras hemsida under namnet Fantasy Festival. Ett par smycken går under namnet bodyparts och ser givetvis ut som olika kroppsdelar. Helt galna men riktigt fräna grejer! Check them out!

Josefin jobbar med radio och hennes stämma kan ni bland annat höra i morgonshowen Vakna med the Voice på radiostationen the Voice.

Josefin har även en blogg där hon skriver regelbundet. Sprang på den häromdagen och blev glatt överraskad när jag noterade att en av de bilder jag retuscherat som Per tog under plåtningen används som header för hennes blogg.
Är ni sugna på att spana in Josefins blogg så föreslår jag ett besök till följande adress: http://www.finest.se/JosefinCrafoord
Inlägget skrivet: 2009-11-14 @ 15:33:37

Daisy med ny musik på youtube

Ni kanske minns att jag plåtade en tjej från Göteborg som heter Daisy. Hon är sångerska och en mycket bra sådan!
Så bra att hon släppt en singel i USA samt UK och förmodligen snart även resterande europa.

Idag så läste jag att hon har en ny demolåt på gång. Den finns att lyssna på via hennes
myspacesida men även på youtube. Music & me heter låten om ni kollar igenom listan på myspace.

Jag tycker personligen låten är skitbra och jag är så glad för hennes skull! Extra kul är att alla bilderna i "videon" hon gjort för youtube är bilder vi tog vid våran första plåtning. Skoj!

Som avslutning kan jag avslöja att vi är i planeringsstadiet för plåtning nummer två! Mer om det längre fram!

Här är videon från youtube! Lyssna och njut!
Inlägget skrivet: 2009-11-08 @ 22:26:54

Milajki online

Tänkte bara snabbt flika in att bilderna jag retuscherat och Per plåtat för Milajki nu finns online på deras hemsida! Är ni intresserade så föreslår jag att ni kilar in på www.milajki.com och spanar!
Inlägget skrivet: 2009-11-08 @ 21:41:26

Plåtning med Ivona, Stina och Per

Det var inte bara längesen jag uppdaterade min blogg nu. Det var även riktigt längesen jag plåtade något eget material.
Igår så var det så dags igen. Dagens kalaspingla till modell var ingen mindre än fröken
Ivona Pavlov. Mua var duktiga och mycket snabba Stina Markan.

Vi höll till i en studio i Gamlestan. Närmare bestämt i Per Norbergs studio.
Efter att vi tagit lite bilder i en park strax utanför studion så delade jag och Per på plåtningen broderligt. Kul att samarbeta med en annan fotograf som har liknande stil och ser bilder på samma sätt.

Bilder dyker upp framöver. Det är lite fullt upp nu men dessa bilderna innehåller ett par guldkorn så känner jag mig själv rätt dyker det upp nån förr eller senare!
Tänkte iaf bjuda på liten backstagebild jag tog när de sminkades för fulla muggar! :)

Tack för en mycket trevlig och rolig kväll med många skratt!