Inlägget skrivet: 2009-10-13 @ 22:24:39

It's my ass on the line...

Igår plåtade vi en manlig kanonmodell på Nelly. Riktigt bra kille och vi fick ihop en hel del riktigt bra bilder i mitt tycke! Kändes extra kul att vi fick lite tid över att kliva ut och ge oss ut på grönbete på allvar. Eller grönbete och grönbete... det mesta är väl snarare gult, rött eller oranget numera...
Nån av dessa bilder kommer jag använda mig av i min portfolio sedan men kan tyvärr inte visa dem ännu...

När vi väl lämnat modellen för dagen så upptäckte vi att vi hade ett tiotal par blandade byxor som vi inte hade hunnit plåta på honom. Dessa var det lite brådis med och när våran andra byxmodell på bygget hade gått för dagen så fick undertecknad stiga in och rädda situationen!

Japp ni läste rätt! Anders aka Nagadez mest känd som fotograf kan nu även titulera sig publicerad modell!
Säljer inte de jeansen slut på direkten så kommer jag inte stå till svars för min psykiska ohälsa som följer!! haha

Självdistans är väl underbart!Inlägget skrivet: 2009-10-05 @ 23:22:22

Veckans arbetsplats: Stadium Allum

Tänkte som hastigast bara visa er hur min arbetsplats ser ut för de närmsta dagarna.
Måndag till torsdag denna veckan är jag på plats i Stadiums butik i köpcentrat Allum beläget i Partille i Göteborgs utkant.
Denna vecka har butiken finbesök av Sävehof som är en av landets största handbollsföreningar.

Plåtningarna börjar vid 17 tiden och håller på tills butiken stänger kring 20 snåret. Har ni vägarna förbi så kika gärna in och tjingsa!


Denna utsikt har jag alltså haft idag. Kan informera er om att när det kommer närmare 50 tjejer i en och samma åldersgrupp så räcker inte den gröna bakgrunden till riktigt längre.... Det är då man gillar läget och improviserar!

Jag älskar verkligen att vara fotograf!! :)
Inlägget skrivet: 2009-10-03 @ 18:45:02

Mycket Nelly blire...

Hej go vänner!

Tänkte ge mig på ett snabbt blogginlägg nu igen. Jag vet att inläggen inte duggar lika tätt längre och det e ju förstås tråkigt men jag har inte riktigt orken känner jag. Ska se om jag kan jobba lite bättre på det kanske!
Tänkte iaf uppdatera er lite med vad som händer för mr Nagadez just nu.

Det har varit mycket
Nelly på sistone. Jag har fantastiskt roligt där och trivs jättebra. Man kommer mer och mer in i tänket och det är riktigt stimulerande!
Extra roligt är att en del av de bilder jag tagit på sistone hamnat på framsidan på webben samt i nyhetsbrevet. Alltid lika roligt när den känslan sprider sig i kroppen.


Nellys frontwebb just nu.


Delar av nyhetsbrevet på tjejfronten... Modell i dessa bilder är mycket fagra Therese Fischer.Har även pillat med en del retusch. Bland annat för smyckesmärket Milajki. Det kommer bli riktigt galna och fräcka bilder. Som vanligt vågara jag nästan påstå när Milajki är i farten. De får jag dock inte visa ännu men tids nog dyker det säkert upp här med!

Nästa vecka är det fullbokad på Stadium i Allum, Partille. Då kommer Sävehofs handbollslag i alla åldrar och storlekar att inta butiken. Det är en anrik förening i Göteborg så det ska bli riktigt kul att jobba ihop med dem.

Så det var snabbfaktan över jobbveckan som varit och jobbveckan som kommer.
Hoppas vi hörs snart igen!

Peace!