Inlägget skrivet: 2009-09-22 @ 23:54:46

Ute och seglar?

Har varit lite risig på att uppdatera bloggen nu jag är medveten om det. Så mycket nytt på jobbfronten nu att det är svårt att hinna med och ibland ens orka masa sig upp i datastolen...

Men nu tog jag mig i kragen och tänkte fissla ihop ett litet inlägg!

På sistone har det hänt en hel del kul grejer faktiskt. Alla saker borde få egna blogginlägg men det kommer först lite senare!

I söndags var jag iaf med på en kul plåtning för smyckesmärket
Mi Lajki. De är ett skönt gäng med ett riktigt skönt tänk. Färgglatt och galet är ofta en röd tråd i deras bilder och det är right up my alley.
Mer om den plåtningen vid ett senare tillfälle.

Sen är det mycket Nelly nu. Även där ett riktigt skönt gäng människor att jobba med! Enda nackdelen som jag kan se är att allt plåtande sker i Borås så det blir en bit att åka när man ska dit. Något som visserligen är bra för min fantastiska sångröst som nu under en period fått stämma in i många heta rocklåtar! Visst är det härligt med självdistans? För det finns fasen inte många som bräcker mig i bilsjungande den saken är klar! ;)

Om jag skall fortsätta med jobbsnacket så är kalendern fullbokad i tre veckor framöver nu vilket känns jäkligt skoj och mycket inspirerande! Nu jäklar händer det grejer och det är så vansinnigt roligt!

Nä nu har det varit mycket snack och lite bilder så jag täntke jag slänger in en bild på allas våran eleganta Mikael Svensson som vi tog för en tid sedan. En lagomt flippade idé signerad Wysteriia som jag givetvis ville föreviga på mitt speciella lilla vis. Wysteriia stod utöver idéen även för sminkandet och den fräna fåtöljen! Stort tack vill jag även rikta till Janne som var behjälplig med transporter och som assisterade under plåtningen! Tack tack!

Vill ni se mer av denna bilden och resten av serien så föreslår jag ett besök till modellbilder där den ligger som en session. Ni hittar den via DENNA LÄNKEN.

Vad tycker ni om bilden?

Inlägget skrivet: 2009-09-13 @ 15:07:19

Den näst sista regnbilden

Fick ett ryck nu i dagarna och har retuscherat en massa bilder som fått ligga till sig ett tag. Riktigt kul när man kommer in i det!

Tänkte bjuda på en av de sista bilderna från "regnplåtningen" med
Joanna och Cilla. Den sista trillar kanske in senare under kvällen... vem vet!?

Joanna har även varit en sweetheart och lagt upp en av mina banners på hennes blogg! Jätteroligt och tack tack vännen! :)
Inlägget skrivet: 2009-09-08 @ 15:26:57

Stadium XXL och Särö IKs innebandylag

Ikväll blir det lagbildsfotografering igen. På schemat står Särö IKs innebandylag. 14 lag är bokade enligt listan och jag har cirka 3 timmar på mig! Det blir en häftig utmaning då de första grupperna är 7-8-9 åringa killar!

Nu börjar det bli dags att packa bilen så vi hörs kanske senare!


Inlägget skrivet: 2009-09-05 @ 13:00:40

Nelly på Push

Igår gjorde jag mitt första fotopass för klädbutiken Nelly. Riktigt skön arbetsplats. Många kreativa och samtidigt helknäppa människor! Helt i min stil!
Alltid högt i tak och alla säger vad de tycker! Raka puckar, det e grejer det!

Igår kväll visade det sig även att Nelly hade en vad man kanske kan kalla "vipfest" på Push i Göteborg. Det skulle delas ut goodiebags och sviras för det vildaste!
Cilla som är på besök här hade fått en inbjudan så vi kilade iväg dit efter jag jobbat.

 

crafty_blogg_nelly1


De hundra första som kom in skulle få varsin goodiebag som vad jag tror skulle bestå av ett par valfria skor ifrån Nellys sortiment. Det märktes tydligt i kön att tjejer är så skotokiga som myten säger för det armbågades och knöddes en hel del. Givetvis så hade goodiebagsen tagit slut precis innan vi fick komma in.

Mig bekommer det inte så mycket eftersom jag inte klär i högklackat! ;) men Cilla vart såklart besviken och det kan jag förstå! I synnerhet när en del brudar hade mage att knö sig före i kön på ett riktigt respektlöst vis.

Hur som helst så var det första gången jag var på nattklubben Push. Det ska ju vara en liten klick av stureplan mitt på Göteborgs paradgata Avenyn.
Även om stureplansfilosofin inte riktigt är min grej så måste säga att jag tyckte stället i sig kändes riktigt fräscht. Snygg lokal med mycket öppna ytor. Frän inredning. Stor vettig uteplats. För kvällen en DJ som spelade väldigt blandad men nästan uteslutande skön musik!

Träffade två fotografer som jobbar mycket för Nelly. Hade jobbat med dem tidigare under dagen bland annat. Inte helt oväntat tog de lite vimmelbilder också.
Blev nästan nersprungen av en gammal vän också. Var riktigt längesen jag pratade med henne så det var skoj det med!

På det stora hela så var det en trevlig kväll. Ganska tidig hemgång men det har man gott av idag!
Jag hade inte med mig min stora kamera men jag tog lite bilder med mobilen. Ni får ursäkta kvaliteten!


Delar av inredningen.


En av anledningarna till Armbågarna i kön... :)


Hittade en blank taklampa som ajg tog en spegelbild i... Ja jag e fotograf jag vet... :)


Ytterligare ett skoskåp fyllt med kvinnliga dyrgripar.


Kvällens vimmelfotobakgrund elegant färgad av den grönt lysande kristallkronan i taket.
Inlägget skrivet: 2009-09-01 @ 12:13:47

Regnbild nummer 2

Precis som titeln antyder tänkte jag nu dela med mig av ytterligare en bild ifrån plåtningen med Joanna i det simulerade regnet! (Ni minns kanske att det var hon som vann plåtningen med mig och Cilla vi lottade ut i Cillas blogg.)
Denna gången blir det ett porträtt. Det var en rätt häftig grej att jobba med vatten så måste jag säga. Ja eller det säger jag som stod på rätt sida om vattnet förstås!

Modell är alltså
Joanna, Sminket stod Cilla för och platsen är alltjämt Kullavik vid mitt barndomshem.