Inlägget skrivet: 2009-08-23 @ 00:49:41

Backstage till In the rain

Igår genomförde Cilla, Joanna, Linus och jag plåtningen som tävlades ut i Cillas blogg tidigare i somras. Joannas valfria fotografering ville hon skulle gå i regnets tecken och det gjorde henne till den slutgiltliga vinnaren i tävingen.

Vi möttes upp och sminkade inne i Göteborg och tog oss sedan ut till mitt barndomshem i Kullavik för att genomföra själva plåtandet. Joanna ville gärna ha lite tuffare känsla på bilderna så därför valde vi en mörk bakgrund. Skall man plåta och ha med regn i bilder är det även då en fördel att ha en mörkare bakgrund.

Göteborg som oftas kallas för lilla London för sitt frekventa regnande bjöd dagen till ära på ganska fint väder. Solen tittade fram stundtals under plåtning och det var ett tacksamt tillskott då vårt simulerade "regn" kom direkt ifrån den iskalla kommunala vattenkranen! Man kan ändå inte undvika att tycka det är lite ironiskt att det skall behöva simuleras regn i Göteborg...

Linus, (Joannas pojkvän), fick vara dagens allt i allo. Allt från morliskt stöd till sin bättre hälft till backstagefotograf och se till att Cilla inte for i backen under sitt mycket viktiga vattenspridaruppdrag!

Bilden här nedan beskriver rätt bra hur det såg ut under plåtningen. Backstagefotograf till denna bilden är således Linus. Tack och bock!Joanna var en krigare och stod ut bra i det kalla "regnet". Starkt jobbat med tanke på att det var hennes första riktiga modellplåtning.

Resultatet kommer inom kort. Bjuder på en av bilderna redan ikväll!
Kommentarer
Postad av: SebbeSula

Riktigt kul att se =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback