Inlägget skrivet: 2008-01-19 @ 16:26:44

Söker modell för ett nytt fototema!

Anledningen till att jag knäppte över till MTV som jag nämnde i inlägget nedan var för att filmen jag tittade på var slut.
Tänkte inte tala om vilken film det var ännu, men jag kan säga att den inspirerade mig till vad jag tror kan bli ett jävligt fräckt nytt fototema! Rätt modell och en skicklig makeup artist och detta kan bli hur coolt som helst!! =)

Så nu letar jag efter en modell som har ganska kort (till hakan cirkus), rakt, svart hår och som gillar lite action... =)
Känner du dig träffad och intresserad eller kanske bara vill rekommendera någon som skulle passa så skicka mig ett mail så kan jag berätta mer om mitt tema... =)

info@nagadez.com

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-19 @ 16:19:11

Skön låt...

Hade på MTV en snabb sväng när jag käkade tidigare. Hörde en riktigt soft låt då faktiskt.


Chocolate Puma - Always & forever

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-19 @ 13:34:23

Blå himmel och sol!!!

Vaknade på ett lite underligt sätt idag....
Har vridit upp mina persienner lite så att det skall vara ljusare här på morgonen så det är lättare att kliva upp.
Vi har ju inte varit bortskämda med solsken och blå himmel de två senaste månaderna men idag vaknade jag av att jag fick solen i ansiktet!!
Ilade upp till fönstret och fann att idag skiner minsann solen och himmeln den är blå som aldrig förr!
Jag hade nästan gett upp hoppet där ett tag!

Det brukar väl heta efter regn kommer solsken. Hoppas bara solen tänkt stanna lite längre denna gången!!

Mer sol åt folket! Mer energi åt våra vintertrötta kroppar!! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-19 @ 02:19:15

Gamla digitalkameran

Yes!

Hittade min gamla trotjänare häromdagen. Min första digitalkamera det vill säga! Fasen va jag har flängt runt med den. Lite förundrad över att den är i en del fortfarande. Den har gått i backen one to many time om man säger som så.

Några småskavanker har den dock har jag smärtsamt noterat. Batterilyckan sitter helt galet på sniskan. Men vad gör väl det? Den starta ju med mina nya batterier i så.

Optiken är minst sagt repad men det syns inte på bilderna! Med andra ord ytliga skavsår som mest retar ögat.

Anledningen till att jag nämner detta är för att jag tänkt bära med mig den lite oftare nu igen. Känns som jag skriver mer än vad jag visar bilder här i bloggen och jag vet ju själv hur mycket roligare det är med bilder än text så...

Förhoppningsvis dyker det upp mer bilder i bloggen framöver! Tills dess får ni stå ut med mina torra texter! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-19 @ 02:13:13

Svara på kommentarer?

Jag har fått höra att jag är kass på att ge respons på de kommentarer jag får här i bloggen. Jag tänker inte säga emot det men faktum är att jag vet inte hur man gör det smartast egentligen?

Skriver man svaren i samma blogginlägg som kommentarerna är? Går folk tillbaka och kollar om det är så att man fått en svarskommentar?

Många som kommenterar hänvisar till en egen blogg som man nyfiken smyger in och tittar på såklart.
Är det kanske då tänkt att man skall skriva en svarskommentar i dennes blogg? Det känns inte helt logiskt då min kommentar kan handla om något helt annat än vad det inlägget egentligen anspelar.

Det är ju minst sagt förvirrande inte sant? Ge mig lite rätsida på detta nu. Hur gör ni när ni vill svara på kommentarer i eran blogg?

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-19 @ 01:35:05

Akvarium igen?

Satt en stund idag och funderade över varför jag har ett tomt akvarium ståendes här hemma? Hade fiskar och allt tidigare men kan inte komma på varför jag slutade med det. Faktiskt ganska rogivande att bara sitta och titta ibland.

Vill dock minnas att det är ett helvete att hålla efter det men att se det efteråt gjorde det alltid värt besväret.

Vad tycker ni? Är det värt besväret att starta det igen? Överväger, om tillräckligt många tycker jag skall starta det igen att slänga upp lite bilder på tänkbara arter och låta er vara med och välja!! Generöst inte sant? =)

image106
Betta Splenders även kallad Kampfisk. En av mina favoriter.


Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-16 @ 20:36:13

Trevligt jippo på scandinavian photo

Jag skrev tidigare idag att jag skulle iväg till Scandinavian photos butik i Mölndal för ett litet jippo.
Kom hem nu för nån timma sen och jag måste erkänna att jag haft en mycket trevlig stund.

Magnus den rackarn var ju sen förstås, men det tacklade jag på bästa tänkbara vis. Jag fick syn på den förtjusande Annie och stal en kram. Det var längesen vi träffades senast. Det har ju hänt en del i hennes liv sen dess och jag kan inte tänka någon som skulle kunna förtjäna den typen av framgång mer än henne.

När väl Magnus hade anlänt och han snackat lite med Annie så började själva aktiviteten.

Michael började med att berätta lite om hur han arbetar och vad han tycker är viktigt med under en plåtning.
Makeup artisten Charlotte och modellen Annie fick i sin tur berätta lite om deras syn på TFP-fotograferingar och varför de jobbar på detta vis ibland!

Efter den informationen började fotosessionen och jag och Magnus bänkade oss på varsin stol och snackade skit. I pauserna psykade vi Annie så mycket vi kunde. Hon e för skön den där! Hon kan hantera de flesta situationer på ett proffisionellt vis. Imponerande må jag säga! =)
Här ser ni en simpel mobilbild från plåtningen. Michael hann flytta på sig såklart, men Annie var snäll nog att stå stilla! =)

Klicka för större

Efter plåtningen fick jag bytt ett par ord med fröken och vi pratade om den där plåtningen vi snackat om så länge men som aldrig blivit av. Förhoppningsvis kan vi kanske styra upp något om ett par veckor när hon får lite tid på hemmaplan igen.

Fick årets komplimang idag med. Det är man ju inte bortskämd med så jag vart faktiskt en smula generad.

Annie: Har du linser Anders?
Anders:  Ja
Annie: Aha! Du har färgade linser då?
Anders: Ehm nej!? *flyttar på ena linsen så hon ser*
Annie: Inte? oj, då har du väldigt fina ögon!
Anders: *rodnar som en liten gris*  Åh tack snälla du...

En kram, en komplimang och en inplanerad plåtning med Miss Europa! =)  Det ni! Det är vad jag kallar en bra dag!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-16 @ 10:53:30

Celebert besök på Scandinavian Photo

Skall snart ge mig av till Scandinavian Photos butik i Mölndal. De skall ha ett litet jippo där idag. Det är två bekannta till mig som skall genomföra en studioplåtning på plats i butiken. Det är Michael Jönsson som skall fotografera och Annie Oliv som skall vara modell. Annie blev korad till europas vackraste kvinna för en tid sedan i Miss World tävlingen som avgjordes i Kina i år. Skall bli kul att säga hej till henne igen då hon säkerligen inte kommer vistas speciellt mycket på hemmaplan under det året hon innehar den titeln.

Co-driver för dagen bli herr Magnus Egger. Han är god vän till Annie och han tyckte vi kunde åka dit tillsammans. Med tanke på att Magnus fortfarande har mina blixtar som jag behöver till nästa vecka så tyckte jag det var en kanon idé att ta sällskap dit.

Så nu är det dags att börja göra sig i ordning. Påminn mig om att jag inte skall ta med mig plånboken sen! Det är farligt att vistas i lokaler fulla med lockade fotoutrustning! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-15 @ 18:47:56

Prenumerera på The life of Mr Nagadez

Blev tipsad om en smart "bloggkollsida" av min vän Cilla. Man kan samla alla sina blogga man följer där och få notiser om när det dyker upp nya poster i dem. Ganska smart. Så man slipper besöka bloggar 14 ggr dagligen för att samtliga ggr inse att den inte ens uppdaterats. :) Ja det var väl mitt sätt att ge mig själv en pik om att jag kanske bloggar lite i minsta laget för att vara intressant men va fan! :)

Vill ni skapa er ett eget konto eller bara kolla in sidan jag pratar om besöker ni bloggkoll.com

Har ni redan ett konto och vill prenumerera på min blogg så kan ni klicka på loggon nedan.

image104

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-15 @ 01:25:09

Riktigt bra dag

Måste erkänna att jag haft en riktigt bra födelsedag! Jag var lite skeptisk till den här dagen innan helgen men det visade ju sig vara helt obefogat.

Startade dagen med att svepa ihop två smörgåstårtor. Eller ja... svepa kanske inte är rätt ord riktigt men efter en del snickrade stod där två magnifika pjäser färdiga för massakrering. Mäkta stolt över mig själv må jag säga.
Satte min första tugga i halsen när jag insåg jag glömt att fota mina alster så ni får vackert ta mig på orden!

Mitt i tårtmakandet så ringde far min och berättade att bilen hade klarat besiktningen och nu var tillgänglig att hämta på verkstan. Dagens i särklass trevligaste nyhet. Gick ju runt i helgen och trodde den var färdig för bilarnas långvård men tydligen tog han sig i kragen, sniffade lite E85 och klarade avgasvärdena tillslut! Det visar sig finnas en smula stake i min bil trots att antalet hästar inte tyder på det.
Känns hur som helst som en riktig befrielse att vara bilburen i ett år till nu!

Det första gästerna kom redan vid 16 tiden idag. En av mina halvbröder tittade förbi med hela familjen. Det betyder att farbror Anders agerat lekledare för två mycket energifulla 6åringa killar! Vi har gjort mycket skoj. Ja allt ifrån att bygga bionicles till att ja bygga plastkök faktiskt. Inte illa va?
Lite besviken vart jag dock på min far som lyckades lära den ena av dem att farbror Anders säkerligen skulle springa som en vildhäst om man bara hoppade upp på hans rygg och klappade till honom hårt på rumpan med handen! Bra där farfar!! Bevisa för barnbarnen att det är ok att smiska farbror Anders! =)
Skämt och sido så är de för goa de där ungarna...

Senare på kvällen kom det fler gäster. Smörgåstårtorna gick hem och alla var nöjda och glada.
Jag fick en del pengar i present vilket är ett välkommet tillskott nu när bilskatten damp ner i brevlådan. Konstigt nog glömmer jag alltid av att budgetera för den.

Den roligaste presenten fick jag nog ändå av min kära syster. I julklapp gav jag henne bl.a en sån där Magic Bullet mixer. Ni vet den som är känd från Tv-Shop. Hittade den billigt på ett ställe i gbg och tyckte det var en lagom fånig present. Perfekt för strawberry Daiquiri älskare måste jag säga!
Med tanke på att det var jag som slet upp hennes maskin på julafton så ansåg väl hon att det fanns ett visst uppdämt behov av en liknande maskin i mitt liv. Så givetvis är jag nu en stolt ägare av ett fantastiskt Magic Bullet system. Drinkkväll någon?

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort tack till alla mina nära och kära, (ingen nämnd ingen glömd), som hört av sig på diverse vis och gratulerat. Det värmer och gjorde att jag för stunden faktiskt glömde att jag börjar bli förjävla gammal! I love you people! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-14 @ 12:04:33

28

28Inlägget skrivet: 2008-01-12 @ 00:53:47

Smakråd

Jag har inte så mycket bilder på mig själv. Men jag har två bilder som jag gillar. Sitter här nu mitt i natten och funderar över vilken av dem som ni där ute tycker funkar bäst? Kul med andras synpunkter då jag vill veta lite vilken som kan tänkas vara bäst att använda som presentationsbild på diverse ställen som t.ex. här i bloggen eller i mitt CV.

Så här kommer en snabbrepris på de två tävlande för dagen.

BIDRAG  NR 1                                        BIDRAG NR 2
naga1naga2

För att rösta på BIDRAG NR 1. Skriv en kommentar med den texten i.
För att rösta på BIDRAG NR 2. Skriv en kommentar med den texten i.

(BIDRAG NR 1 är taget utav
Jonathan Hökklo)
(BIDRAG NR 2 är taget utav min gode vän Magnus Svensson)


Mvh Anders aka Nagadez
Inlägget skrivet: 2008-01-11 @ 19:41:19

Vem i vänner?

friends


Jag har sett de sju första säsongerna av vänner nu på kvällarna. Helt underbar serie. Det är inte ovanligt att man känner igen sig i rätt många situationer de upplever. Då slog det mig att jag jag vet inte riktigt vem av karaktärerna man egentligen är mest lik?

Så det hade varit kul om ni väljer ut en av killarn och motiverar valet i en kommentar. Är ni riktigt på hugget så motiverar ni vilken karaktär ni själva skulle vara mest lik också! =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-11 @ 18:52:13

Ny header...

Fick ett ryck och gjorde om min header här på bloggen. Vad tycker ni? Är den ok?

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-11 @ 14:00:44

Man borde kunnat räkna ut...

... att -08 skulle ha potential att bli ett skitår ändå!

Inne på andra veckan av det nya året bara och de mindre roliga sakerna har redan börjat trilla in...

- Mormor är dålig. Det ger mig jobbiga flashbacks från förr om åren vid den här tiden. Det har slumpat sig att det varit en del begravningar kring min födelsedag. Det tar liksom udden av firandet lite...
Som tur är så är mormor inte på något vis så dålig vilket iaf känns skönt!

- Lämnade ju bilen på service häromdagen. Domen är inte satt ännu men det blir dyrt oavsett. Kanske så dyrt att det inte är motiverat att laga den ens. Halvkul då det är min enda chans att komma utanför huset i nuläget.

Jag hade egentligen lovat mig själv att inte gnälla över saker i bloggen längre. Utan bara skriva om roliga bra saker. Men jag kände att dessa sakerna kan jag faktiskt inte påverka själv så det känns mer som att mina otaliga 08-skämt kommer och biter mig i arslet nu! Ain't irony a bitch sometimes! =)

Men men... det är rätt många veckor kvar på -08 så det har ju alla möjligheter att vända till det bättre! Det tror vi fortfarande på! =) Jag har ju trots allt önskat att -08 ska bli bättre än -07 så.....

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-09 @ 02:34:48

Vad önskar man sig?

Vad önskar man sig nu för tiden egentligen när man fyller år? Fred på jorden? En lottovinst? Eller kanske en Optimus Prime hjälm? *uppspelt* Ja ni vet ledaren för autobots i Transformers! Sååå jääääla coolt ba! Ja me... *kommer på sig själv och harklar till*
Jag menar jag vet inte längre vad man kan tänkas önska sig...

Har haft ett par stadiga punkter på den där önskelistan en tid nu men har gett upp hoppet om dem. Den där nya sportbilen står aldrig på parkeringen. Det välbetalda favoritjobbet ser man aldrig röken av, för att inte tala om avsaknaden av den där vindsvåningen med inbyggd studio utmed avenyn i Göteborg!

Det känns på något underligt vis lite tidigt att önska sig snälla barn som man alltid fått höra när man frågat föräldrarna vad de önskat sig...

Inredningsdetaljer känns lite... ja vad ska man säga... dötrist! Ja alltså, det känns som det hade gjort sig bättre om man haft den där perfekta vindsvåningen längs avenyn, som det där välbetalda favoritjobbet hade betalat, att placera dem i...

Den där kameran man dregglat över nu en tid hade ju varit ett utmärkt objekt att önska sig. Ja om det nu inte vore för att ingen i bekanntskapskretsen dragit hem de där 47 miljonerna på lotto ännu då...
Då tänker kanske den kvicktänkte: Fasen de kan väl lägga ihop alla som kommer? Ja det är ett utmärkt alternativ för den individ som har en minst 50 vänner och bekannta som är generösa nog att sticka till potten en femhundring per skalle!

Nä efter mycket om och men tror jag att jag listat ut vad jag skall önska mig... En puss till påsk av en som önskar fred på jorden! Man skulle nästan kunna säga att det vore "att göra en Miss"...
Vilket i mina ögon förmodligen hade blivit den bästa miss jag gjort i mitt liv i sådana fall! ;)
(Andreas! Den här var för dig...)
*stryker genialisk, vrickad och ironisk humor från listan*

Det brukar ju sägas att hoppet är det sista som överger människan men jag hävdar bestämt att i mitt fall är det ironin som blir den sista råttan att lämna skeppet! =)

Därför blir det värsta av allt är nog ändå att bestämma sig för vad man svarar när någon frågar efter ens ålder! Jag menar är jag 25 och 36 månader? 22,4 + moms? Eller ska jag bara säga det rakt ut att jag är 26? okej 27 då... jaja sluta tjata jag blir 28! =)

Summa sumarum! Jag har kommit fram till ett önsketänkade samt femtielva saker som inte platsar på listan. Är det någon som vågar sig på att ge mig något förslag till listan? =)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-01-07 @ 01:05:28

Vad gör vi av 2008?

God fortsättning på er allihopa. Hoppas att det nya året firades in på ett lyckligt vis för er!?
Själv firade jag tillsammans med mycket goda vänner hemma i Göteborg. Egenhändigt ihopsnickrad 3 rätters ger sköna vuxenpoäng!
Måste faktiskt erkänna att jag tycker det är kul med matlagning. I synnerhet när det kommer till lite finare tillfällen som detta.

Nu såhär en vecka in på -08 så har jag börjat fundera så smått vad man skall göra av året? Vad har man för mål? Visioner?
Jag känner att jag har vågat mig på en önskan. En ganska enkel sådan visserligen men förhoppningen är att 2008 kort och gott skall bli ett bättre år än 2007!!

Vad har NI för drömmar och mål för 2008??

Mvh Anders aka Nagadez