Inlägget skrivet: 2008-05-19 @ 17:29:03

Frida Sjö(träd)berg på modellbilder

Fick slängt upp en av de senare sessionerna på mb nu. Frida var på besök nere på bästkusten och vi passade såklart på att plåta lite granna. Så här kan det se ut när vi är i farten. Vill ni hosta upp lite kritik kan ni göra det på mb och då följer ni denna länken. Vill ni se bilderna i lite större format så föreslår jag denna länken.

Plats: Hovåsbadet, Göteborg
Modell: Frida Sjöberg
Assistent: Cilla


Frida SjöbergInlägget skrivet: 2008-05-17 @ 19:49:34

Funderar på ny bil...

Som arbetslös wannabe fotograf samt wannabe webbdesigner så måste man ju faktiskt tänka lite på sin image. Därför överväger jag att skaffa ny bil. Så jag tänkte mig en Anders Albihn... eller förlåt en Aston Martin Vantage V8


Det är inte jag som tagit bilden. Jag har dock stripat den med en Nagadezbanner mest för att få den rätta känslan... =)

Ja som ni ser så är det ju en perfekt bil. Plats för en modell att plåta samt min kamera en bärbar profotoblixt och givetvis en bärbar dator... Vad mer kan man begära? ;)

Det fina i kråksången är ju att den ligger preciiiis i min prisklass med. En -07:a kan du säkert få för miljonen jämt!

Säg att du sparar 5000 i månaden. Då skulle det ta dig 200 månader att spara ihop till 1.000.000. Men det är väl inte så länga väl? 200 månader? I runda slängar 17 år bara. =)

Tur att man är en optimistisk drömmare ibland... ja och att bilen har tidlös design då...Inlägget skrivet: 2008-05-15 @ 13:56:28

Mutant Ninja Pudel..

Fick en bild tillskickad mig utav en gammal arbetskamrat. Jag fattade inte galoppen till en början men när jag insåg att det dolde sig en stackars hund under den där utstyrseln så blev det ju helt plötsligt vansinnigt roligt! =)

Stackars den brevbäraren som blir jagad av en Mutant Ninja Pudel liksom.... =)
Inlägget skrivet: 2008-05-14 @ 15:33:00

Olesya

Olesya är en duktig modell som jag plåtat vid två tillfällen. Hon har nyligen börjat blogga och bad om att få ha en av de bilder vi tagit tillsammans i sin header. Det klart att hon skall få ha det tyckte jag och erbjöd mig att hjälpa henne fixa till den lite.
 Såhär vart det. Bilden till höger har jag fotat.


http://olesya.blogg.se/Inlägget skrivet: 2008-05-14 @ 10:56:02

Passande låt...

Satt här vid datorn och dividerade om livet som jag brukar göra om dagarna. Winamp stod givetvis på och malde fram musik i vanlig ordning. Plötsligt så går den här låten på.... Det är ju inte utan att man blir glad när man hör den. Passar ju perfekt i tiden nu med får man väl erkänna!


Peps Persson - Oh boy
Inlägget skrivet: 2008-05-13 @ 20:13:02

Lulu och Loggo

Redigerade om en bild som jag tagit på den mycket fotogeniska Louice tidigare i år. Vi hade ganska kort om tid på oss så vi spontanplåtade lite bilder i slottskogen i Göteborg.
Detta är en utav de bilder jag gjort iordning.

Passade även på att slänga på en ny loggo på bilden som jag gjorde tidigare idag. Vad tycker ni om den? Funkar den eller?


Modell: Louice Lofterud
Inlägget skrivet: 2008-05-13 @ 12:30:25

Ny bloggsignatur

Hittade en ganska kul blogg som handlar om designtips för just bloggar. Jag har ju gjort det mesta på eget bevåg hittills men det e faktiskt rätt kul med småtips ibland!

Jag har iaf gjort en egen bloggsignatur som kommer hamna sist i varje blogginlägg! Väldigt hi-tech inte sant? ;)
Har ni synpunkter på den får ni gärna delge mig dem. Kritik är alltid välkommet!

Hittade även en funktion som skall förbjuda högerklick. Det kanske är irriterande för somliga men det är ett litet försvar mot de bilder jag ändå lägger upp i bloggen. Det är ju en klen tröst då man vet att man kan haffa bilder ändå men men...

Som sagt har ni några synpunkter på de små nya justeringarna får ni gärna lämna en kommentar.Inlägget skrivet: 2008-05-10 @ 12:44:32

Ytterligare en session på modellbilder

Har som sagt haft lite av ett redigerarmaraton på sistone. Det har resulterat i att bilderna på Angelica från stenungsund hamnat på modellbilder.se och ni hittar dem via denna länken

Vi bestämde oss för att genomföra en enklare testplåtning med inriktning på porträttbilder. Tiden var lite knapp för att hinna styra upp ett mer avancerat tema. Men vänta ni det kommer. Jag lovar... =)

Hur som helst så hittade vi en plats i Slottskogen i Göteborg som passade oss.
Här nedan får ni ett litet smakprov från plåtningen. Resten hittar ni som sagt på mb.

Plats: Slottskogen, Gbg
Modell: Angelica L

angelica5

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2008-05-09 @ 23:17:43

Ny uppladdning inför en plåtning kanske?


RESPEKT! =)

Mvh Anders aka Nagadez
Inlägget skrivet: 2008-05-08 @ 01:36:19

BryggeLi på modellbilder

Idag tog jag tog i lite retuscharbete igen. Det är så skönt när man känner inspirationen kommer så snart man öppnar en bild i photoshop. Då är det läge att jobba av några bilder.

Ikväll blev bland annat den sista sessionen med vackra Li klar. Den har fått ligga till sig rätt länge då jag inte riktigt visste vilken väg jag vill gå med de bilderna. Nu vart jag iaf nöjd och det resulterade i en session på modellbilder.
Vill ni titta närmare på samtliga bilder från den sessionen så skall ni titta
HÄR

Smygtitten ser ut som följer.

Plats: Vaxholm
Modell: Li
MUA: Sarah MariaKlicka för större

Tusen tack till Li, Sarah Maria och Cilla som alla bidrog till att göra den fullständigt vädertokiga dagen i Vaxholm till en mycket lyckad fotodag! You rock!

Mvh Anders aka Nagadez