Inlägget skrivet: 2007-08-28 @ 16:34:20

Sthlm calling...

Hej god vänner!

Ja så var det då dags att styra kosan norröver igen. Ni som känner mig väl tycker kanske det e lite underligt att jag flänger i sthlm som jag gör, men faktum är att jag har många goda vänner där uppe nu som drar i mig.

Det har blivit lite av ett mål för mig här i livet med att försöka införa lite mer Götebosk mentalitet i huvudstaden. För tro mig det behöver den!

Jag menar....

Varför stressar alla så förbannat för? Fan rulltrappan har en förbestämd hastighet av en anledning. Inte ska man behöva få fotavtryck i nacken för man vill stå bredvid sin kompis å prata istället för behöva stå och flåsa densamma i nacken? Nej nån måtta får det allt vara! :)

Varför gå under jorden å gömma sig? I Göteborg åker vi ovan jord. Är raka i ryggen och stolta över vilka vi är! :)

Avslutningsvis... Vad e det med folk egentligen? Va? Värdetransportrån, våldtäkter, rån, misshandel, skottdrama.... Listan kan ju bli hur lång som helst! Nej fan uppför er lite mer civilicerat.
Nu tänker ni säkert att det händer i gbg ibland det med. Jo absolut det skall erkännas... men då är det oftast frågan om ett missförstånd. Lite bristande kommunikation bara! ;)

Skämt å sido! Stockholm är en fin stad som kan erbjuda mycket.
Planerna för denna longweekend blir att försöka komma tillbaka till fotandet på allvar igen. Har pratat om att plåta söta fröken
Ängla, som även varit en vänlig själ att erbjuda mig boende för vistelsen. Tack vännen!

Har även ett eventuellt wildcard som det kanske blir lite bilder tagna med men det vågar jag inte berätta förren jag vet om det blir av eller ej.

Förhoppningsvis hinns det även med en fika med den mycket trevliga fröken Angela. Jag har kläckt en mycket bra fotoidé som skulle passa henne som tusan. Vi får väl se om hon känner detsamma! :)

Vidare kan jag berätta att för första gången på länge e det inte jag själv som kör när det nalkas äventyr. Co-driver and partner in crime blir Kungsbackas egen partyprincessa Elin. Min gamla jobbarkompis från Network var sugen på att hälsa på sina kompisar i sthlm och då var jag inte sen på att haka på å ta en blixtvisit i stan jag med.

För er som undrar vilka tider som gäller så är det uppfart torsdagkväll och hemfärd söndagkväll.
Önskas det styra aktiviteter med undertecknad så nås jag på mobilen. Alternativt här på nätet innan torsdagkväll då!

Så hojta gärna till så får vi se vilka av er som dyker upp i bloggen efter vistelsen sen! :)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-08-21 @ 19:11:22

Nytt webbprojekt online

Numera finns modellen och tillika vännen Sandra Asps portfolio online på webben.
Ni hittar sidan på följande adress:
www.sandraasp.com

Om sidan ser ut som smygtitten nedan vet ni att ni hamnat rätt!

image55


Mvh Anders Aka NagadezInlägget skrivet: 2007-08-20 @ 18:17:31

Resurrection of Nagadez

Tiden är inne. Det är dags att inleda återuppståndelsen av The Nagadez.

Jag vill börja med att skicka ut ett stort antal tack och lika många varma kramar till alla er underbara människor som stöttat, peppat och stått ut med mig under de senaste veckorna. Ni vet vilka ni är så ingen nämnd ingen glömd!
Jag hade aldrig klarat mig utan er! Så...

TACK från botten av mitt hjärta!
*KRAMAR*


Mvh Anders aka Nagadez - The reborn

" Vivat, crescat, vigeat, floreat"