Inlägget skrivet: 2007-07-20 @ 11:06:16

...

"You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand

So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you babe
Me and you until the end
But I guess I was wrong

Don't want to think about it
Don't want to talk about it
I'm just so sick about it
Can't believe it's ending this way

Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair?

Is this the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
That's okay baby 'cause in time you will find..."Inlägget skrivet: 2007-07-20 @ 11:01:34

Plåtning i STHLM

Har spenderat ett par dagar i Sthlm nu. Är iofs fortfarande kvar här men vet inte för hur länge.
Bor hos den talangfulle fotografen
Jessica Wikström

Vi tog en sväng i onsdags för att plåta en modell ute vid Ryssbacken i Stockholms skärgård. Lättare sagt än gjort att hitta men väl framme så fick vi location som hette duga!

Jag agerade fotoassistent under hela dagen å sprang med två batteriblixtar i högsta hugg. Kom med förslag och uppmuntrande kommentarer till alla inblandade. Ja för det är ju sån jag är... Den trevlige killen som ingen möjligvis kan tycka illa om... eller?

Mitt under ett klädbute så kastar sig Jessica handlöst fram med kameran å blåser av en bild på mig!
Känner mig lite speciell som minsann har en Jessica Wikström bild på mig själv! :)

Fick ett ryck och redigerade den igår. Hoppet om att göra mig till en supermodell tog väl slut vid födseln kanske, men galna bilder det fixar jag alltjämt!! :)

So people hold your horses and check this out!!

"THE CRAZY PHOTO ASSISTENT GONE WILD"

"Klicka för större"

Mvh Anders aka Nagadez


Inlägget skrivet: 2007-07-16 @ 01:16:42

Nagadez.com uppdaterad

Har tagit mig tid att uppdatera min egen portfolio en smula. En ny funktion har lagts till samt en helt ny sida med retuscherade bilder. Ett par nya bilder ligger där nu med.

För er som är intresserade av att kolla upp nyheterna så är länken följande.
www.nagadez.com

Kom gärna med synpunkter på sidan och nyheterna antingen här eller på mail. Mailen hittar ni på hemsidan. Alternativt använder ni formuläret på sidan. :) Tack på förhand!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-07-03 @ 09:47:17

Uppdatering Vagabond

Sitter här nu på min sista vecka enligt mitt nuvarande kontrakt med Vagabond. Det känns som att vi kommer hinna klart det vi skall och det känns bra!

Efter denna veckan blir det två till två och en halv veckas ledighet. Sen är det på med blåstället igen för att anta utmaningen att på rekordtid plåta ännu mera skor. Yes har blivit tillfrågad om att plåta lite till senare i juli. Vet inte om jag törs gå in på va det rör sig om men stressigt blir det iaf! En sann utmaning and I like it! :)

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-07-03 @ 09:12:46

Fototräff i Göteborg

Fredagen den 29:e juni var det dags för lite grillkväll, ja igen skulle man ju kunna säga egentligen...
Vi var en brokig skara fotografer och modeller från modellbilder.se som samlades hemma hos arrangören John.
Det var härligt svenskt sommarväder där luftfuktigheten stundtals var lite väl hög.  Vilket gjorde att det inte blev något avancerat grillande. Varmkorv med bröd va det som stod på menyn!

Jag åkte dit tillsammans med två goda vänner i Peter Ljungkvist och Villgot Englund. Två fotografer jag har stor respekt för.

Med tanke på vädret och Johns lite mindre vardagsrum så vart det ganska så trångt. Trots detta fick de monterat en mindre fotostudio där ett par av de närvarande fotograferna antog sig uppgiften att plåta de få modeller som tagit sig till träffen.

Själv hade jag lämnat kameran hemma. Det var helt ok att bara sätta sig ner och snacka lite med andra likasinnade. En trevlig kväll helt enkelt!

Ett stort tack till John som arrangerade träffen och tog emot oss alla i sitt hem!

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-07-03 @ 08:58:38

Avslutning för utbildningen

Torsdagen den 28e juni 2007 kommer bli en dag att minnas. Ja så dramatiskt är det väl kanske inte men det var dagen då den officiella avslutningen för utbildningen jag gått på det senaste året ägde rum.
Större delen av den gamla klassen WP07 samlades på
John´s place i Varberg för gemensam avslutningsmiddag. På hemsidan ser ni deras meny. Ett par ganska udda rätter som givetvis lockade många av oss i klassen. Vad sägs om Känguru? eller kanske struts? Det kanske är jättevanligt för er andra men jag har då inte ätit det tidigare. :)
Hur makabert det än kändes att beställa in en kängurufilé med cola till så är jag ändå väldigt glad att jag gjorde det. Det var fantastiskt gott! Visserligen berodde det kanske inte bara på sorten av kött utan snarare mer på tillagningssättet. Grillat på öppen kolgrill minsann. Mitt framför ögonen på oss vid bordet också. Eller iaf för oss som satt på "rätt" sida av bordet. För er som har vägarna förbi Varberg och är hungriga kan jag inget annat än rekommendera John´s place nere i Apelviken!

Efter maten skulle det delas ut diplom för genomförd utbildning. En efter en fick resa sig och till folkets jubel ta emot sitt diplom. Ja nästan alla iaf. Alla utom jag förstås... Givetvis hade det skett en smärre miss i det administrativa som gjorde att mitt diplom hade inte blivit utskrivet. Lite kusligt med tanke på att jag själv satt och tänkte innan de började att gud vad pinsamt det skulle vara om någon inte får sitt...

But hey! Jag fick mitt diplom dagen efter!

Så nu när året med WP07 är till ända så vill jag passa på att tacka för det fina stunder vi haft tillsammans vi elever och lärare. In good and bad times har vi kämpat på och strävat efter att bli inte bara bättre webbproducenter utan även bättre medmänniskor. Det tycker jag vi lyckats med! Tack för erat stöd och vänskap som jag hoppas sträcker sig längre än till utbildningens avslut.

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-07-03 @ 08:36:18

Nytt projekt online

Jag vet att jag uppdaterat min blogg ganska dåligt men snart hoppas jag att folk skall förstå varför.
Heltid på Vagabond samtidigt med att det varit sluttamp på utbildningen. Släng sen in en hel del fotande och redigerande och webbmakande så inser man ganska snabbt att det hade varit skönt om dygnet haft några timmar till.

Hur som helst så har jag i dagarna lanserat en ny sajt för medieproducenten och fotografen Timo Keihag.
Sidan hittar ni på:
www.draganddrop.se

Såhär ser sidan ut för er som vill ha en liten smygtitt i bloggen.


image52

 

Mvh Anders aka NagadezInlägget skrivet: 2007-07-03 @ 08:27:56

Frida Sjöberg uppdaterad

Du kan nu hitta nya bilder och nyheter hos modellen Frida Sjöberg.
Du hittar henne på
www.fridasjoberg.com.

Mvh Anders aka Nagadez