Inlägget skrivet: 2009-04-28 @ 21:43:05

Nygammalt på fröken Li

Fick en förfrågan ifrån Li om lite gamla bilder som vi tog när jag vistades i sthlm förra sommaren. Verkar som jag inte gjorde annat än plåtade då!

Hur som helst så har jag gjort ett par till bilder därifrån. Även Cilla har fått chansen att välja ut ett par bilder ifrån den plåtningen så det kommer nog ett par till längre fram.

Så här ser iaf de två nygamla ut på Li. Sminkat det har Sarah Maria gjort!Inlägget skrivet: 2009-04-25 @ 11:57:49

Nya gympadojjer!?

Nu när jag börjat röra lite mer på mig igen så inser jag vilka risiga skor jag har att motionera i. Jag är hopplös att gå på stan med länge alltså... Mina inte fullt så fotriktiga skor ger mig ryggvärk på nolltid. Visst låter jag en smula gammal nu men jag hävdar å det bestämdaste att det har med skorna att göra!

Så det luktar investering av nya gympapjucks. Det i sig är ju ett jäkla gissel för det finns ju i princip HUUUUUR mycket som helst att välja på!? Jag har dock snöat in på skor som är lite mer åt treekinghållet. Alltså lite mer robusta skor som kanske mest lämpar sig för hårda tag i terrängen. Ska jag nån gång springa bara för springandets skull så får det nog bli bland stock och sten för plain asfallt är ju bara så tråkigt!

Jag tog hur som helst en repa in till mitt trogna fotohak Stadium XXL i Sisjön för att sondera terrängen.
Hittade två par som var tycker jag rätt fräna och jävligt sköna på. Dock en smula dyra såklart men det är väl tyvärr oundvikligt när det kommer till vettiga skor idag. Tänkte höra vad ni trogna läsare tycker om dessa? Kan de vara nått att ha något av paren måntro?Inlägget skrivet: 2009-04-24 @ 15:22:03

Nöjd till 50%

Sitter nu här med 500 fräscha visitkort redo för bruk. Vet inte om jag vart helt hundra nöjd dock. Tyvärr.
Framsidan vart över förväntan bra måste jag säga. Folieeffekten gjorde sig kalasbra och det är fin mattsvart finish. Precis som jag önskade.


Baksidan däremot är lite tråkigare. Texten som skulle vara tänka tt vara helt vit är inte hundra vit utan skiftar lite i en rödbrun ton. Inte Helt optimalt men det är väl något jag får leva med nu första rundan!


Nu är ju bilderna tagna med mobilen med för jag var lite lat så det påverkar en del med men ja. Nu har ni fått en skymt av dem i tryck iaf!Inlägget skrivet: 2009-04-24 @ 11:23:57

Visitkortsdags

Yes! I förrgår fick jag mail om att mina visitkort hade skickats. Igår ringde mor min och sa att de hade kommit ett paket till mig minsann. Ända från Holland dessutom. Stackars mor min var väl rädd jag hade köpt dyra fotoprylar därifrån. Det är väl härligt att de har så höga tankar om en! =) Men icke! Det var såklart visitkorten som hade dimpt ner i brevlådan!

Så idag blir det en trip hem inklusive lite andra ärenden på vägen.

Började träna igår igen förresten. Eller ja körde ett pass här hemma med säcken och sen en längre kvällspromenad. Väldigt skönt måste jag säga. Somnade bättre igår. Vaknade fem i åtta på morgonen och kände mig inte helt förstörd heller!
De bygger visserligen om här i kåken och nu är det tydligen dags för slagborrmaskin och betongsprängning typ... Det gör väl kanske sitt till att man studdsar upp som en fiolsträng vid åttasnåret på morgonen!

Sen ikväll blir det kanske lite retuschering igen. Har ett projekt som jag lovat att färdigställa.

Vad hittar ni på ikväll? Det är ju trots allt fredag?Inlägget skrivet: 2009-04-23 @ 13:31:45

GBerGenstråhle

Visade två bilder på fröken Bergenstråhle häromdagen från senast hon var här och plåta. Tänkte visa er ytterligare en bild från den serien nu. Sandra har alltså gjort smink och hår helt på egen hand och vi plåtade i den nya lokalen jag hänger i numera som sagt...
Har ni missat sessionen på modellbilder och vill kolla in den så har ni
LÄNKEN här en gång till.
Inlägget skrivet: 2009-04-22 @ 20:32:29

Borlänge och Tienne

Förra året var jag även en tripp till Borlänge och plåtade tillsammans med Cilla, Maria och Tienne.
Fick snurrat till en ny bild från det tillfället också! På bilden är det fröken Tienne som posar.
Inlägget skrivet: 2009-04-22 @ 20:26:37

Mera Sthlm, mera Josefin

Det har varit mycket Josefin och mycket sthlm på sistone, men så kan det gå när man redigerar äldre bilder. Det blir flera från samma fototillfällen...

Så nu blir det ännu en bild på Josefin, stockholm, kungsträdgården.

Inlägget skrivet: 2009-04-21 @ 20:53:58

Session på modellbilder... igen...

Det är inte omöjligt att detta är en av de sista sessionerna av mig som syns på modellbilder.se. Mer om det vid ett annat tillfälle kanske.

Den sprudlande fröken
Sandra Bergenstråhle var på besök här på framsida för en tid sedan och givetvis fick vi knäppt lite bilder tillsammans. Smink och hår, ja det löste Sandra helt på egen hand som den klippa hon är!

Bilderna är tagna i den nya lokalen jag håller till i numera.
Vill ni se flera bilder från sessionen så föreslår jag att ni tittar in på modellbilder och närmare bestämt DEN HÄR LÄNKEN.
Här får ni ett par teasers så länge...Inlägget skrivet: 2009-04-21 @ 13:02:16

Skön låt...

Jag vet inte riktigt vad det är med mig nu egentligen. Jag har alltid varit en inbiten rnb och hiphopkille när det komemr till musikstil, men på senare tid har det trillat in en hel drös med rocklåtar på min spotify. Kan det vara så illa att det har med det annalkande trettiostrecket att göra eller kan man skylla på nått annat? ;)

Låt oss säga att låten bara är bra och så nöjer vi oss med det! Låten som går varm nu är iaf följande:
Inlägget skrivet: 2009-04-20 @ 23:22:05

Visitkorten beställda!

Japp så fick jag då ändan ur vagnen och fick beställt mig ett lass med nydesignade visitkort! Ska bli riktigt kul att se resultatet när de kommer om nån vecka.
Tryckte dem via vistaprint så det kan ju gå lite hur som helst känns det som, men det vart nog helt kalrt det billigaste alternativet iaf.

Bad om folieeffekt på loggon på framsidan med. Ska bli vansinnigt intressant och se hur det blir!
Så nu får ni alla hålla tummarna för att man törs ge ut dem när de väl dimper ner här i brevlådan!

För er som inte redan sett layouten så kommer det att bli något som förhoppningsvis liknar bilderna nedan!Inlägget skrivet: 2009-04-19 @ 18:07:53

..."...jag gav dej all min tid, jag gav dej hela mitt liv
helt fritt, utan direktiv, jag gav hela mitt liv
jag försöker också förstå, (varför, varför?)
varför jag stanna kvar, (varför, varför?)
jag litade blint på dina svar när jag frågade i förtroende
och jag frågar mej själv, (varför?) jag var beroende
beroende av dej och ditt sätt, ditt vett och etikett
hur du fick mej bli en simpel marionett
jag var ett spel för gallerierna, och ut i fall att
du behövde vandra helt ensam, berövad på skratt
så skulle jag finnas till hands, för lite glans & romans
ge dej total uppmärksamhet, fylla ditt liv med substans
jag var en drog som du gick på, du fick din kick så
blev fucked up, helt schizo, på allt skit som jag gick på..."Inlägget skrivet: 2009-04-19 @ 14:28:38

Ytterligare två bilder på Josefin

Då var två bilder till på fröken Josefin klara. Precis som på förra bilden så är Stina B Mua och Jessica W assistent.Inlägget skrivet: 2009-04-18 @ 16:18:50

Mer nygammalt...

Sitter som sagt och retuscherar en hel del just nu. Som jag skrivit tidigare så har jag även gått igenom lite äldre bilder som inte riktitg blivit färdiga tidigare. Så nu tänkte jag visa ytterligare en bild tagen från när jag var i stockholm förra sommaren.
Modellen heter Josefin och kommer ifrån
Upmodels. Muan heter Stina B pch sedvanlig assistent i sthlm är Jessica W.
Inlägget skrivet: 2009-04-14 @ 10:29:31

Springspirit a la Lulu

När jag gick igenom de gamla arkiven så hittade jag även denna bilden. Visst passar den bra nu när våren börjat tränga igenom i vårt avlånga land!?
Bilden är tagen i Rosersberg, sthlm, förra sommaren. Modell är ingen mindre än Louice Lofterud. Smink ja det stod Tina Lindahl för. Assistent är givetvis den fabulösa Jessica Wikström.
Inlägget skrivet: 2009-04-13 @ 16:20:32

Nygammal bild

Tog en paus i jobbandet idag och gick igenom lite gamla bilder. Hittade ett par som jag inte hade gjort klart riktigt. Så jag tänkte bjuda er på en av dessa nu.
Denna bilden är tagen i kungsträdgården i Stockholm när jag bodde där förra sommaren.
Inlägget skrivet: 2009-04-11 @ 11:17:11

Glad Påsk!

Jag är så fräck att jag använder förra årets Glad Påsk-hälsningsbild! Jag hoppas ni överlever! Hur som helst så hoppas jag att ni alla får en trevlig påsk!
Inlägget skrivet: 2009-04-09 @ 21:26:58

NAGADEZ i ny skepnad

Jag gjorde slag i saken och förändrade min portfoliohemsida www.nagadez.com som jag nämnde i det tidigare inlägget.
Numera så ser sidan ut såhär. Vad tycker ni?
Inlägget skrivet: 2009-04-09 @ 01:15:47

Smakråd för www.nagadez.com

Har gett min portfolio ett miniansiktslyft idag. Lagt upp lite nya bilder och fixat lite annat småpill som man kanske inte tänker på utan att veta om det.

Satte mig även ner för att göra om färgprofilen lite men efter ett tag så vart jag lite osäker. Jag har snidat ihop en bild här med dels den gamla färgsättningen och dels den nya jag klurar på.

What say you? Behålla den gamla med den gulgröna färgen eller satsa på den nya med mer lilagrå touch?
Inlägget skrivet: 2009-04-08 @ 12:57:20

Facebook någon?

Jag är, som alla andra antar jag, medlem på fenomencommunityt Facebook. Det är lite sjukt egentligen vilken vansinnig explosion den sidan gjort. Inte undra på att många marknadsför sig via den sidan egentligen.

Personligen har jag alltid varit lite smått emot det där att visa upp sig och skryta om ens egna bedrifter osv, men sen jag startade min egna firma så har jag vackert fått tänka om lite granna.

Så numera lever jag med tanken att det är bra att synas, men inte bra att terrorisera folk med massutskick, bomba dem med reklam eller spamma ut de senaste nyheterna.

Därför skapade jag gruppen NAGADEZ på Facebook. Där kan de som väljer att bli medlemmar kolla in, kommentera och kritisera bilder från min portfolio, ställa frågor och läsa vad NAGADEZ har för framtidsplaner etc.

Är ni medlemar på Facebook är ni således hjärtligt välkomna gruppen NAGADEZ och är vi inte redan vänner passa på att skicka mig en vännerförfrågan så ses vi på FB.
Inlägget skrivet: 2009-04-07 @ 12:43:31

Visitkortslayouten klar!

Äntligen!
Efter mycket pillande fram och tillbaka känner jag mig nöjd med min nya visitkortslayout. Det är inte lätt att vara perfektionist i alla lägen!
Nästa steg blir att hitta ett bra ställe att trycka dem på som inte kostar skjortan. Alla pratar ju om vistaprint och de är ju helt klart billiga men hur ser de ut då? Jag har bara sett gratiskorten live och de är ju inte jätteroliga. Någon som tryckt egentillverkade mallar hos dem som de kan visa upp kanske? Hade varit toppen!

Nog om det. Såhär kommer min mall se ut iaf. Den övre är framsida och den under baksida såklart. Funkar?
Inlägget skrivet: 2009-04-06 @ 17:15:42

Backstagebilder från Makeupstudion

Igår när jag åter igen besökte Makeupstudion för att spana in deras andra dag av slutfotografering så roffade jag åt mig Magnus backupkamera och tog lite backstagebilder. Så tänkte visa några utav dem för er nu.
Inlägget skrivet: 2009-04-04 @ 19:32:14

Blixtvisit till Makupstudion

Igår hörde Mr Magnus Egger av sig till mig och bjöd in mig till Makeustudions slutfotografering som sker nu i helgen.
Alltid lika spännande att se vad de kreativa blivande muorna tar för sig, vilka modeller de väljer osv...

Drar nog dit imorgon med vad det lider. En annan kompis skall genomföra sitt slutprov då med. Ni vet säkert vem hon är. Martina heter hon iaf. Ska bli spännande att se vad hon hittar på. Lycka till säger vi till henne!

Skall försöka ta lite backstagebilder imorgon med så jag har lite att visa upp för er i bloggen. Så på återseende!Inlägget skrivet: 2009-04-04 @ 19:03:32

Stadium och Särö IK

Yes! Då hittade jag tillbaka till bloggen igen då ja. Varit lite sparsamt med bloggande på sistone. Inte helt ok jag vet.
Nu tänkte jag iaf bjuda på en färdig bild ifrån ett av mina äventyr på stadium. Bilden är på Särö IKs Seniortrupp. Laget som jag själv spelade i för många år sen nu.

Denna bilden var faktiskt med i Särö IKs egna klubbtidnings senaste nummer med. Inte fy skam!