Inlägget skrivet: 2008-07-23 @ 11:38:35

Ytterligare en på Olesya

Tänkte jag skulle visa ytterligare en bild från plåtningen med Olesya. Den ligger ju upp på modellbilder också så vill ni se denna och de andra i större format så kan ni spana HÄR.
Inlägget skrivet: 2008-07-22 @ 23:02:38

3000,000,000 kr3 miljarder för en kaka? Det måste vara den smarrigaste jävla kakan i världen det! ;)
Visst är det rätt vansinnigt med den typen av övergångssummor inom sportens värld ändå?

Jag menar, jag hade kunnat tänka mig att flytta till england och bosätta mig i london för att lira boll där för halva den summan det är en sak som är säker! ;)
Eller förresten, jag hade nog velat ha en ny bil med... Grabbarna hade nog garvat åt min riskokare är jag rädd!
Men vi kan säga 1498 mille och bilen då... Japp japp det skulle funka! ;)Inlägget skrivet: 2008-07-22 @ 21:29:30

Solbrillor

Cilla visade mig en sida som sålde solglasögon för en tid sedan. www.solbrillor.se
De hade en rätt skön funktion på sidan som tillåter en att ladda upp en bild på sig själv så man kan prova fram det perfekta paret solglasögon!
Jag var ju såklart tvungen att testa lite och tänkte bjuda på några resultat!


Klicka för större

Det är nog inte tänkt jag skall ha solglasögon tror jag eller vad säger ni? ;)Inlägget skrivet: 2008-07-22 @ 01:06:41

Plåtat inför publik

Kom hem för inte så vansinnigt längesen faktiskt. Varit ute på plåtning idag.
Transatlantiskt samarbete stod på dagordningen idag. En amerikansk makeupartist hade kontaktat Jessica via sidan modelmayhem. Hon var tydligen i sthlm för ett par dagar och ville hitta på något kul.
Givetvis högg jag och Jessica på denna invit. Alltid spännande att jobba med nya begåvade människor.

Tre eleganta agenturmodeller från Synkcasting och Upmodels tack för det! Kläder från Denim for girls tack för det! Kungsträdgården behöver vi nog inte tacka någon för men det var iaf där vi höll till!

Intressant att så många människor är intresserad av modellfotografering. Det drar väl kanske blickarna till sig när man har uppklädda långa vackra tjejer ståendes mitt i blixtrande ljus, men ändå.
Det blev ganska snabbt en hel del folk omkring oss och det var både kul och mindre kul. Jag skojar inte om jag säger det var minst 5 hobbyfotografer som inte tog nej på rätt sätt utan stod och plåtade oss över axeln i hopp om att få en egen bild till samlingen. Något man kanske får räkna med när man hänger på en offentlig plats visserligen.
Tjejerna var coola dock och sa blankt nej när de frågade om de fick ta bilder på dem efter vi plåtat färdigt. Det är proffsigt och det gillade vi!

Återkommer om denna plåtning så snart jag har några bilder att visa er. Så håll till godo!
Den som väntar på något gott...Inlägget skrivet: 2008-07-21 @ 14:18:06

29 tjejer och jag

I fredags så var jag på något som kallas för Bloggfest. Cilla var vipinbjuden och fick lov att ta med sin en vän och det blev jag.
Jag är ju inget stort namn i bloggvärlden precis. Inte känner jag till de som är det heller om jag skall vara ärlig. :)
Tillställningen började hur som helst vid Gothia Towers. Cilla och jag stövlade in genom entrén och upptäckte en skara nervösa bloggerskor. Ja för det var bara bloggerskor. De killar som befann sig i lokalen var hormonstinna gothiacup deltagare eller medelålders affärsmän i stan för nått viktigt möte...

Stina Lee, tjejen som arrangerade festen, förklarade för oss att vi minsann skulle få åka limmo till stället där festen skulle äga rum. Ganska trevlig överraskning ändå med tanke påa tt jag aldrig åkt limmo innan. Så mycket kändisfaktor va det på mig!! ;)

Limmon fick åka två vändor eftersom vi var 30 stycken som skulle åka. Jag och Cilla åkte med andra vändan.
Jag skäms nästan för att erkänna det men jag kände mig lite som Mr Heffner ett tag där jag satt som ensam kille längst bak i en limmo fylld av eleganta kvinnor.

Kvällens förfest ägde rum på en liten klubb som jag vill minnas hette Orgio. Två små rum och en bar. Eller ska jag säga öppen bar kanske. Det var bara att knalla dit och be om nått smarrigt så stod man där med ett glas i handen tydligen. Tydligen säger jag för jag provade aldrig själv. Jag gav Cilla möjligheten att festa till det med sina vänner medans jag tog på mig rollen som chaufför.

Så där satt jag. I ett litet porrinspireratrum tillsammans med 29 tjejer. Som ALLA fick dricka gratis sprit. Ska jag vara ärlig tror jag det var många killar som önska de var i mina kläder då faktiskt!

Jag hann inte prata med alla som var där då jag knappt kände igen någon egentligen, jag pratade med de som Cilla presenterade mig för och de var alla supergulliga och trevliga. Jag känner att jag inte skall nämna några namn för risken finns ju att jag missar någon och det hade ju varit försmädligt!

Festen fortsatte senare en trappa upp mer eller mindre. Vägg i väg gligger nämligen BLVD. Var där en gång för längesedan. Invigningen närmare bestämt. Då var där packat med folk. I fredags var där inte lika mycket tycker jag.
Bloggfesten kom nästan av sig lite när det blandades med alla andra människor som fick komma då med.

Såhär i efterhand ångrar jag lite att jag inte fick med mig mina visitkort för där fanns ett gäng tjejer som hade gjort sig bra framför kameran.

När kvällen led mot sitt slut så blev det ett besök på McDonalds innan det var dags för en seg hemfärd.

Hur som helst så hade vi trevligt, vi åkte limmo och vi drack gratisdrinkar i ett porrum... 29 tjejer och jag. :)Inlägget skrivet: 2008-07-16 @ 19:48:56

Olesya on the rocks

Har äntligen fått upp bilderna som jag och Olesya tog tillsammans i våras på modellbilder.se. Länken till bilderna den hittar ni HÄR. Stänk gärna iväg en kommentar med kritik vettja.
Jag är riktigt nöjd med ett par utav dessa måste jag erkänna. Gillar inte att erkänna sånt egentligen men det är så kul att känna sig nöjd efter en plåtning med och då får man allt passa på att säga det med tycker jag!

Platsen är återigen Hovåsbadet strax söder om Göteborg. Ljuset, för er som är intresserade, kommer ifrån en profoto acuteB 600R.

Hon är inte bara en riktigt duktig modell som utvecklats vansinnigt fort utan hon har även stått för kläder, hår och smink själv också. Värsta driftiga tjejen! Det gillar vi! Tummen upp för dig Olesya du är en pärla!

Plats: Hovåsbadet
Modell: Olesya


Klicka för störreInlägget skrivet: 2008-07-05 @ 13:46:23

Funderar på ny mobil

Mot slutet av sommaren funderar jag på att byta upp mig mobilmässigt. Det har ju hänt en del på mobilmarknaden på sistone, inte minst med tanke på apples Iphones intåg på marknaden. Hypen på den perfekta mobiltelefonen verkar ha eldat på utvecklingen rejält. Idag finns det mobiltelefoner som har lika många megapixel i sin inbyggda kamera som jag har i min systemkamera! Gps är snart standard och mp3-spelaren ett minne blott. Du får ju allt i din mobil idag!
Det är ju inte utan att man börjar fundera på vad nästa mobiltrend skall bli.

Hur som helst så tänkte jag visa er tre modeller som jag personligen fallit en smula för.

Först ut blir
HTC Touch DiamondHTC är för mig ett nytt märke, men vid första anblicken så vart jag såld direkt. Den har alla funktioner jag är ute efter såsom gps, kamera, mp3-spelare och vettig internetaccess. Den har stor pekskärm och ett vansinnigt stilrent utseende!

Nästa modell till rakning är inte oväntat apple IphoneVem har inte hört om den nya Iphone? Mobilen som skall döda allt motstånd sägs det. Det klart att den drar blickarna till sig. Även denna har allt man kan önska sig. Dock har jag hört det itne skall gå att skicka MMS? What? Men det antar jag de kommer åtgärda för en så enkel sak kan de ju inte välja att ta bort?
Oerhört stilren, riktigt stor pekskärm, gps och givetvis en mp3-spelare.
En nackdel lär väl bli priset med tanke på att Telia vann dragkampen om kontraktet i Sverige.

Sist men inte minst har vi Sony Ericsson C9058,1 megapixelkamera!! Det är faktiskt lite sjukt. Den här mobilen har i princip lika många megapixel som jag har på min systemkamera. Hur som helst. Jag har en SE mobil idag. Jag är riktigt nöjd med den och därför känns det rätt naturligt att titta i deras sortiment igen. Jag har sagt att jag skall byta upp mig när SE kommer med en gpsmobil och så är fallet nu. C905 har också alla funktioner man kan tänkas önska sig. Frågan om är väl om den är lika estetiskt tilltalande som de två tidigare alternativen?

Som ni förstår är det inte helt lätt att välja. Sen är det ju faktiskt så också att nya mobiler innebär ganska saftiga prislappar. Samtliga alternativ ligger i 5000 kronors klassen. Mycket pengar helt klart. I synnerhet när man har en lååååång önskelista på prylar som alla landar ett par våningar till upp på prislistan.

Hur som helst så handlade detta inlägg om mobiltelefoner så åter till ämnet.
Jag tänkte nu passa på att fråga er om ni har några erfarenheter av dessa? Om ni kanske redan äger nån av dem själv och kan komma med rekommendationer? Eller bara om ni har egna åsikter om vilka eller vilken ni gillar?

Hade varit riktigt intressant och roligt att höra om era åsikter so fire away!!Inlägget skrivet: 2008-07-05 @ 00:10:47

Project Stockholm


Nu var det sådär längesen jag uppdaterade igen. Det har hänt en del på sistone som gjort att jag inte prioriterat bloggen nämnvärt tyvärr.

Tänkte iaf passa på att berätta att jag befinner mig på fiendemark nu... Eller ja... baksidan iaf! ;)
Har fått chansen att bo i sthlm två månader i sommar så tänkte se efter det vad det är ni tycker är så bra med den här stan! =)

Jag är ju inte riktigt hemma i Stockholm känner jag så ni som läser denna blogg och kommer härifrån får hemskt gärna kontakta mig och visa mig era smultronställen. Alternativt bara hänga en dag eller hitta på nått galet! Vad vet jag!

Så tveka nu inte på att komma med förslag på aktiviteter!!

Ps. Jag är född Göteborgare, uppfostrad Göteborgare och kommer dö som Göteborgare. Den som hävdar något annat får en snigel på ögat! =) Ds.