Inlägget skrivet: 2007-05-16 @ 15:39:39

Fototräff i Hallstahammar

Nu börjar det dra ihop sig lite smått för en av årets största fototräffar. Medlemmar från sidan modellbilder.se samlas tydligen årligen i Hallstahammar för att socialisera och fotografera i glada vänners lag.
Vart övertalad av Angelica att följa med i år. Träffar är egentligen inte den mest ideala miljön att fota i tycker jag personligen. Senast jag var på träff fick jag en briljant idé för ett tema och fick hjälp av Magnus att genomföra den på plats. Jag tror det tog 3 minuter så hade jag ett par fotografer bakom mig som också skulle plåta. När jag var färdig använde nästan alla fotograferna på träffen samma idé och det är ju inte så att jag har ensamrätt på den men det känns ändå som att när man kläcker en unik idé så vill man ju vara just unik med den. Kläcker jag en sån idé igen på en träff skall jag nog fasen låsa in mig nånstans utan insyn med modellen ifråga!! :)
 
Mervärdet av folket runtomkring på en träff gör det ändå till en ganska intressant företeelse trots allt. Det är spännande att se personerna bakom bilder man sett dyka upp på mb en längre tid nu. Jobbar de som jag gör? Vad använder de för grejer? Hurdana är de när kameran ligger nerpackad? Det är ett par frågor jag troligen kommer få svar på.

Lite plåtade skall jag nog ge mig på iaf. Angelica och jag har en eller kanske ett par saker på gång förstås.
Allas våran Wysteriia är inplanerad och avslutningsvis blir det ett par bilder på fröken Dilamono.
Mer än så lär det inte bli av ovan nämnda skäl. Hur som helst är det tre mycket duktiga och intressanta modeller så jag kommer nog ha ett par angenäma stunder i Hallstahammar. 

Mvh Anders aka Nagadez



Kommentarer
Postad av: Maria

Det är så tråkigt att jag inte har råd att åka på träffen, men vi har ju en helg inplanerad senare som tur är =)

Postad av: Wysteriia

Ska bli grymt kul att ses! ;D Vi får planera lite mer vad vi ska göra eg. *skratt*

2007-05-18 @ 00:04:58
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postad av: J

Heja vad vi skall ha det mysigt och dricka öl hörru;)

2007-05-18 @ 16:39:14
URL: http://wikstrom.blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback